2019.01.14.@ 00.01

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, milyen hancúrkalandok várnak rád a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 14-én is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Heti szexhoroszkóp

Kos: Egy fájdalmas szakításon vagy túl? Nem biztos, hogy az a legjobb módja a felejtésnek, hogy belemész egyéjszakás kalandokba! Bár egy rakás csábító lehetőség adódik a héten, inkább mondj nemet…

Bika: Mostanában úgy érezted, hogy a pasid nem talál elég vonzónak, ezért folyamatosan azon agyalsz, mivel vehetnéd le a lábáról, ettől pedig feszült vagy. A valóság az, hogy a barátod totál odavan érted, csak neked van problémád saját magaddal!

Ikrek: Kifejezetten uncsinak tartod a szexuális életeteket, de csak mert folyton a barátnőidhez hasonlítgatod magatokat. Ha belegondolsz, imádsz a pasiddal összebújni és nagy Óóó-ban sincs hiány, szóval ne agyalj annyit, nincs itt semmi baj!

Rák: A héten különösen szenvedélyes hangulatban leszel, szóval kivételesen az eszedre hallgass a szíved és a vágyaid helyett! Különben olyan kínos szitukba is belekeveredhetsz, például a munkahelyeden, amikbe egyáltalán nem szeretnél…

Oroszlán: Te gyakran megteszel olyat is, amit annyira nem szeretsz, de tudod, hogy a barátod odavan érte. Ez fordítva is így van? Ha nem, ideje, hogy bedobd a témát nála, a héten lesz is rá jó néhány alkalmad.

Szűz: A rengeteg meló vagy egy kisebb betegség miatt néhány napra hancúrböjtöt kell tartanotok, de szerencsére hamar rendeződik a dolog. Ne szervezz sok programot, mert a hétvégét szívesebben töltitek majd az ágyban, mert lesz mit bepótolnotok!

Mérleg: Mostanában sok időt töltöttetek együtt, talán túl sokat is és már kezdtek egymás agyára menni. Jót tenne nektek, ha most pár napig nem találkoznátok. Oké, ez szex-stoppot is jelent, de hidd el, megéri!

Skorpió: Mindketten érzitek, hogy kezd megszokottá, egy kicsit unalmassá válni a szex, és vágytok is az újdonságra, de valahogy egyikőtök sem mer lépni az ügyben. Szedd össze a bátorságod és dobj be új trükköket! Csakis jól sülhet el, és a barátod duplán hálás lesz érte.

Nyilas: Az, hogy egy másik srác flörtölni kezd veled, bármikor kiakasztaná a pasidat, de most valahogy inkább beindítja a fantáziáját. Készülj, mert fergeteges ágyjelenetekben lehet részed a héten!

Bak: Nem csak a melóban leszel kreatív a héten, hanem az ágyban is. Egyszerűen szárnyal a fantáziád, főleg ha a pasid kielégítéséről van szó. Ez a kapcsolatotokat is felrázza kicsit és sokkal közelebb kerültök egymáshoz.

Vízöntő: Bár ritkán van ilyen, de a héten inkább a barátod lesz romantikus hangulatban, és te leszel rohanós időszakban. Kicsit meg is sértődhet, hogy nincs időd egy kis összebújásra sem… Próbáld meg azért legalább hétvégén kárpótolni!

Halak: Hiába vagytok már együtt hónapok, esetleg évek óta, még mindig azon stresszelsz, vajon elég jó vagy-e az ágyban, mindent úgy csinálsz-e, ahogy a barátod szeretné. Sokat segítene a helyzeten, ha őszintén beszélgetnétek a témáról, mert valószínűleg rengeteg a bizonytalanság és a kérdés mindkettőtökben!

Címkék: aszcendens csillagjegy heti horoszkóp horoszkóp szerelem szex szexhoroszkóp

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 25-én is!

Horoszkóp:: Szeptember 24., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 24-én is!

Horoszkóp: Szeptember 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-én is!

Horoszkóp: Szeptember 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek fantasztikus hete lesz

A héten nekik minden összejön – kizárólag a szó legjobb értelmében!

Horoszkóp: Szeptember 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!

Ez a csillagjegy a lelkitársad az aszcendensed szerint

Érdemes tudnod az aszcendesed, mert sokkal pontosabb képet kaphatsz arról, kivel meccselsz igazán.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 11-én is!

Melyik év a legfontosabb az életedben a csillagjegyed szerint?

Mutatjuk, mikor jönnek a legnagyobb változások az egyes csillagjegyek életében!

Horoszkóp: Szeptember 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!

Horoszkóp: Szeptember 9., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!