Horoszkóp: Január 16., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 16-án is!

Horoszkóp: Január 16., Szerda

Kos: A kreativitásodra lesz a legnagyobb szükséged, és arra, hogy megtaláld az összefüggéseket olyan dolgok között, amit mások nem vesznek észre. Na nem kell nagyon bonyolult dolgokra gondolnod!

Bika: Előkerül valaki a múltadból, akit már szeretnél inkább elfelejteni, de ő ezt nem hagyja, sőt kapaszkodik még mindig beléd vagy a barátságotokba. Ha nagyon kellemetlen neked, akkor inkább mondd végre meg neki.

Ikrek: Lelkiismeretes segítesz bárkinek, még akkor is, amikor nem lenne rá időd. Viszont ez az, amit nagyon szeretnek benned mások és te is számíthatsz majd rájuk, amikor neked lenne erre szükséged.

Rák: Rengeteg dolgod lesz ma, de pár napra előre is tervezned kellene. Meg kell osztanod a figyelmedet, pedig ez nem az erősséged, és ettől iszonyú feszült leszel. Ha a kis listádat pipálgatod, biztosan nem lesz probléma.

Oroszlán: Túl elhamarkodottan cselekszel, reagálsz, alkotsz véleményt és ezzel megbánthatsz másokat. Próbálj kicsit együttérzőbb lenni, képzeld magad a másik helyébe, mielőtt bármit teszel.

Szűz: Imádod a pasidat, de ma egy másodperc alatt ki tud borítani. Az ingerültséged mögött viszont van valami, amit jobb lenne  minél hamarabb magadban és vele is letisztázni.

Mérleg: Olyan fáradt vagy már ma, mintha péntek lenne. Ettől függetlenül aktív vagy, csak irtó nehezedre esik minden mozdulat, több friss levegőre és a kimozdulásra lenne szükséged.

Skorpió: A stressz még rosszabb hatással van rád, mint máskor. Érzékenyebb a szervezeted a betegségekre, tehát vagy a feszültséget kellene jobban kezelned, vagy az immunrendszered erősítésére koncentrálni, de inkább mindkettőt vesd be!

Nyilas: Mindig sokkal többet vállalsz be a csapatért, mint amennyit a többiek. A szülinapokra te emlékszel, a csapatépítő helyeket te választod ki, de ne érezz ekkora felelősséget irántuk, néha neked is kell a lazítás.

Bak: Úgy érezheted, hogy kicsit rosszban vagytok a barátoddal, pedig igazából, csak belemerültök a munkába. Ha nincs nagy konfliktus köztetek, akkor ne izgulj, megoldódik majd pár nap múlva, amikor kevesebb lesz a stressz.

Vízöntő: Ne erőltess magadra ma semmi esti programot, szükséged van egy kis magányra, pihenésre. Át kell gondolnod pár dolgot, amire most muszáj időt szakítanod, és mindehhez nyugodt körülmények kellenek.

Halak: Valami nyomaszt egész nap, mintha egy fél mondat vagy egy fura üzenet teljesen befészkelte volna magát az agyadba, és nem hagyna nyugodni. Nap végére rájössz majd, mi az, ami ennyire nem hagy békén.

Még több

Horoszkóp