Horoszkóp: Január 17., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 17-én is!

Horoszkóp: Január 17., Csütörtök

Kos:  Elképesztő gyorsasággal telik a napod, jó a hangulat a munkahelyeden, a barátaiddal is pörög a csetelés,  és még hatékony is vagy, szóval le a kalappal előtted: két ember melóját végzed el, hogy még a haverokra és a pasidra is jut időd.

Bika: Ha nehéz feladatot kapsz, semmiképp se rutinból próbáld megoldani, mert hibázhatsz. Újra át kellene gondolnod minden lépést, készíts tervet és csak utána vágj bele. Így biztosan nem lesz semmi baki!

Ikrek:  Utazásra, környezetváltozásra lenne szükséged, még akkor is, ha csak egy-két éjszaka fér bele. Egy nap kalandozás most egy héttel érne fel, szóval mit szólnál, ha kivennéd a holnapot szabinak?

Rák:  Alig tudsz választani a partimeghívások közül, pedig még csak csütörtök van. Kivel is találkoztál már nagyon régen? Na őt, illetve az ő meghívását válaszd!

Oroszlán: Nem figyelsz oda minden részletre, és ezért totálisan félreérthetsz valamit. Ennek tisztázásával mehet el az egész napod, rengeteg időt emészthet fel, ha nem koncentrálsz.

Szűz: Nem tudsz a munkádra összpontosítani, mert minden gondolatodat egy pasi foglalja le. Vagy azért, mert nagyon-nagyon tetszik, és várod a fejleményeket, vagy pont azért, mert le kellene pattintani, de nem érti a jeleket.

Mérleg: Ha haragszol is valakire, aki közel áll hozzád, ne a rossz tulajdonágaira fókuszálj, hanem a jókra, a szuper közös emlékeitekre, így sokkal könnyebb lesz kibékülni is.

Skorpió: Nem tudod az érzelmeidet elrejteni, és nem is kell. Viszont akkor készülj fel rá, hogy mindenki azzal zaklat majd, hogy mi történt, mi a bajod. Nem úszod meg a kérdezősködést.

Nyilas: Nagyon kevés energiát fektetsz abba, amihez nincs kedved, és emiatt ma lehetnek kellemetlen perceid. Nem biztos, hogy ezzel bevágódsz a főnöködnél…

Bak: Megint megtalálhat egy olyan barátod, aki rendszeresen kölcsönkér vagy segítségre szorul. Ha legbelül érzed, hogy ezzel csak a könnyebb utat választja, akkor itt az ideje, hogy szóvá tedd neki.

Vízöntő: Az időjárási frontok kikészítenek, a fejfájás, a kialvatlanság a legkevesebb, inkább a dekoncentráltság zavarhat. Ha autóval szoktál járni, nagyon figyelj és ha fontos határidős munkád van, akkor inkább még egyszer nézd át, amit kiadsz a kezedből.

Halak: Ma nagyon nehéz a kedvedben járni, pedig semmi magyarázata nincsen a harapós kedvednek. Egyszerűen úgy alakul, hogy ma nincs kedved társasághoz, viszont ha békén hagynak, a te hangulatod is jobb lesz. Kivételesen jobb lenne ma otthonról melóznod.

Még több

Horoszkóp