Így teheted izgalmasabbá a szexet a csillagjegyed szerint

Ha az új év első napján azt is megfogadtad, hogy ideje egy kis izgalmat csempészned a hálószobába, megmutatjuk, hogyan segítenek ebben a csillagok!

Így teheted izgalmasabbá a szexet a csillagjegyed szerint

Már régóta szeretnéd lenyűgözni a pasidat egy extrém huncutkodással, de eddig nem tudtad, hogyan kezdj bele és egyáltalán mi legyen az az újdonság, amit kipróbálnál az ágyban? A csillagok megmondják!

Kos

Neked az év nem csak a mindennapokban, de a szexben is a kockázatokra épül. Ne félj a pajzán gondolatoktól, inkább váfj bele a megvalósításukba! Kérd meg a pasidat, hogy kezdjétek az együttlétet egy kellemes masszázzsal, így könnyen ellazulhatsz és a lényegre térhetsz!

Bika

Engedd szabadon szárnyalni a fantáziádat és nem utolsó sorban merd kimondani őket! Ülj le a szerelmeddel és oszd meg vele az érzéseidet, a gondolataidat. Kezdjetek el együtt dolgozni azon, hogy izgalmasabbak legyenek az együttlétek!

Ikrek

Először is tisztázd le magadban, hogy mit mikor és hogyan szeretnél. Térképezd fel a vágyaidat, akár írd is fel magadnak, milyen újdonságokat fedeznél fel a hálószobában. Ha ezzel megvagy, magabiztosan vágj neki a következő romantikus estének és biztosan megkapod, amit szeretnél!

Rák

Azt hitted, hogy a fantáziádban megjelenő, bőven 18+-os gondolatok csak ártanának a kapcsolatodnak? Azonnal töröld ki ezt a gondolatot a fejedből, mert inkább valószínű, hogy ezek tennének jót. A hálószobában is kell néha egy kis vérfrissítés!

Oroszlán

Az idei éved másról sem fog szólni csak a lepedőszaggatásról! Az elkövetkezendő hónapokban igazi szexistennő válhat belőled, ha hagyod magad. Arról viszont ne feledkezz meg, hogy romantika nélkül nincs tartós, harmónikus kapcsolat, ezért próbálj meg ne csak a testi örömökre koncentrálni.

Szűz

Itt az ideje, hogy egy kicsit képezd magad erotikából! Kapd elő a Káma Szútra kézikönyvét, hallgas előadásokat az intimitásról, fedezz fel olyan dolgokat, amiket eddig nem mertél kipróbálni az ágyban! A sok új infomáció tutira beindítja majd minden érzékedet és a pasid biztosan imádni fogja az új, eddig soha nem látott, kísérletező énedet!

Mérleg

2019 számodra az intimitás éve lesz! Irány a kedvenc fehérnemű üzleted és a legközelebbi erotikus bolt! Szerezz be pár izgalmas kiegészítőt, amivel a romantikus együttléteket még forróbbá varázsolhatod!

Skorpió

Mindennek a kommunikáció a kulcsa. Vagyis, ha nem tudod, hogy mondd el a párodnak, hogy egy kis változatosságra vágynál az ágyban, ülj le vele és beszéljétek meg, kinek milyen gondolatai vannak a témával kapcsolatban. Meglátod, utána sokkal oldottabbak lesztek mindketten!

Nyilas

Figyelj oda jobban arra, hogy mennyit edzel és milyen táplálékokat veszel magadhoz. Tartsd karban a tested és a lelked egyaránt, mert csak így pöröghet maximum fordulatszámom a szexuális életed!

Bak

Az élet egy folyamatos játék, ne vedd túl komolyan! A szexben is mindig legyél nyitott és érezd magad szabadnak és magabiztosnak, másképp nehezen fogsz majd kellően intim helyzetbe kerülni a pasiddal. A kulcsszó a játékosság!

Vízöntő

Ha optimista életet élsz, boldog vagy és kiegyensúlyozott az ágyban is remekelni fogsz! Helyezz nagyobb hangsúlyt az önismeretre, a tudatosságra és a boldog pillanatokra és szárnyalni fogsz a takaró alatt!

Halak

Legyél aktívabb és merészebb! Lepd meg a pasidat váratlanul egy szál harisnyakötőben vagy csinálj valami olyat szex közben, amit előtte nem próbáltatok. Meglátod, a meglepetés ereje nagyon beindít majd mindkettőtöket!

Még több

Horoszkóp