Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, milyen hancúrkalandok várnak rád a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 21-én is!

Heti szexhoroszkóp

Kos: Nem vagy épp kísérletezős hangulatodban, a barátod viszont szívesen kipróbálna újdonságokat és többször be is próbálkozik. Óvatosan szereld le, mert hatalmas sértődés lehet a vége!

Bika: Felejthetetlen hancúrélményben lehet részed a legfrissebb lovagoddal, picit meg is ijedsz, hogy ennyire egy hullámhosszon vagytok, pedig alig ismered. Ne agyalj túl sokat, inkább élvezd, hogy ennyire a fejedbe lát!

Ikrek: Ha első randira készülsz, garantált, hogy szuperül sikerül, annyira, hogy akár a srácnál is végződhet az este. Ne foglalkozz most azzal, hogy mások mit gondolnának, csakis kettőtökre és a saját (meg)érzéseidre hallgass az ügyben!

Rák: Nem vagy jó abban, hogy az érzéseidről vagy a problémáidról beszélj a pasiddal, de nem tudod már tovább húzni. Ha valami nem esik jól az ágyban, a héten lesz több jó alkalom arra, hogy jelezd neki a dolgot.

Oroszlán: Picit elutasító lehetsz a barátoddal, amit ráadásul nem is biztos, hogy észreveszel. Annyira máshol járnak a gondolataid, hogy többször megbánthatod, ha nem figyelsz!

Szűz: A barátnőid gyakran büszkélkednek a kalandjaikkal, és olyan sztorikat mesélnek, amikben még soha vagy már nagyon régen volt részed. Csak azért ne menj bele semmibe, amit nem akarsz igazán, hogy lépést tarts velük!

Mérleg: Te totál romantikus hangulatban leszel egész héten, legszívesebben minden percet összebújva töltenél a pasiddal, neki viszont lehet, hogy csak egy-két gyors összebújásra lesz ideje. Ne sértődj meg, attól még szeret, csak rengeteg a dolga.

Skorpió: Többször is eszedbe juthat az exed a héten, a leváratlanabb szitukban, sőt néhány pikáns emlék is bevillanhat. Ne gondolj bele többet, oké, hogy jó volt a szex, de nem véletlenül szakítottatok!

Nyilas: Mostanában nem voltatok a topon ágytorna-fronton, ritkábban és nem is úgy jöttek össze a dolgok, ahogy szeretted volna. Ez viszont most megváltozik és egy sokkal izgisebb hét vár rátok!

Bak: Ne írd le rögtön a srácot, csak mert az első (néhány) alkalom nem volt tökéletes. Ha amúgy minden stimmel köztetek és a kémia is megvan, adj egy kis időt magatoknak, hogy az ágyban is összecsiszolódjatok.

Vízöntő: Totál odavoltál egy srácért, de minél inkább kezded megismerni, annál inkább múlik a lelkesedésed, az utolsó csepp a pohárban pedig az első szex lehet. De persze ha már most biztos vagy benne, hogy nem passzoltok, nem kell odáig elmennetek…

Halak: Nem lesztek épp egy hullámhosszon a héten, már ami az anyagi vagy más hétköznapi ügyeket illet, az ágyban ezzel szemben nagyon is meglesz az összhang, sőt még jót is tesz nektek egy kis feszkó!

Még több

Horoszkóp