2019.01.23.@ 16.01

Csekkold a Spotify zenehoroszkópját!

A szuper zenék mellett a lejátszási listákhoz horoszkóp is jár!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Csekkold a Spotify zenehoroszkópját!

Folyton szenvedsz, hogy megtaláld a hangulatodhoz legjobban passzoló zenéket Spotifyon? Ennek most vége lehet, mivel egy szuper újítást vezettek be. Chani Nicholas asztrológus segítségével személyre szabott lejátszási listákat hoztak létre: mindegyik csillagjegy kapott egy saját horoszkópos playlistet! A listákat a Spotify pop culture oldalán találhatod meg. A folyamatosan megújuló szuper dalokhoz ráadásul havi horoszkóp is jár. Így már könnyebben ki tudod választani a hónap soundtrackjét, ugye?

Összeszedtük neked a Spotify januári horoszkópját, plusz ha a fenti linken nem találnád a saját playlisted, azt is meghallgathatod itt!

Vízöntő

Januárban az a hatalmas fejlődés, amin keresztül mentél a legfontosabb viszonyaidban és általuk még hangsúlyosabbá válik. Azokban a kapcsolataidban, amelyek kölcsönös tiszteleten, fejlődésen és a másik iránti rajongáson alapulnak. Ezek érdemlik meg az időd, az energiád és a törődésed.

Csekkold a személyre szabott playlisted:

Halak

Ebben a hónapban számodra a kulcsfontosságú munkahelyi feladatok kerülnek a középpontba. Kezdesz ráérezni, mire is vagy képes, amikor esélyt kapsz rá, hogy megcsillogtathasd a tudásod. Ennyi lehetőség mellett viszont 2019-ben gyakran be kell vetned a szuperképességed: a józan ítélőképességed!

Csekkold a személyre szabott playlisted:

 

Kos

A te esetedben a kreatív energiáid és projektjeid válnak igazán fontossá a hónapban. Ahogy az alkotásaid fejlődnek, úgy haladsz előre te is. Bármi, amit a nyers kreativitásoddal képes vagy létrehozni és finomítani, az most rátalál az őt megillető dicséretre.

Csekkold a személyre szabott playlisted:

 

Bika

Januárban rá fogsz jönni, hogy magasabb belső stabilitással a sikereidnek sokkal nagyobb jelentősége lesz. Szuper érzés szíveket meghódítani és elérni a céljaidat, de a belső béke hiányában a legtöbb teljesítményed csak felcsillan majd elhalványul.

Csekkold a személyre szabott playlisted:

Ikrek

Most végre meglátod, mennyire fontos volt az elmúlt két év kommunikációs projektjei, tervei és az erőfeszítések, amiket ezek érdekében hoztál. Az emberek most figyelnek rád, így ne felejtsd el kimondani: mi az, amiről a leginkább azt szeretnéd, hogy ismerjenek téged.

Csekkold a személyre szabott playlisted:

Rák

Az elmúlt két év professzionális és/vagy pénzügyi növekedése januárban még nagyobb hangsúlyt kap. Sőt, továbbra is profitálsz belőle. Minél többet fektetsz bele azokba a sikerekbe, amik igazán kielégítik a lelkedet, annál több minden nyílik meg előtted.

Csekkold a személyre szabott playlisted:

Oroszlán

A január egy két éves személyes növekedés végét jelenti számodra. Engedd meg magadnak, hogy csillogj! Minél jobban átéled a világra és a jelenre gyakorolt hatásodat, annál jobban érzed, milyen hatalmas ez. És gyönyörű.

Csekkold a személyre szabott playlisted:

Szűz

Véget ér a két évig tartó gyógyulási folyamatod. Vedd észre, mennyire korlátoztad magad eddig. Tanulj belőle, és ezáltal hatalmas fejlődésen mész majd keresztül a következő években.

Csekkold a személyre szabott playlisted:

Mérleg

Ünnepeld meg a sok erőfeszítést, amit a társasági életedért tettél az elmúlt két évben. Kész aranybánya lesz az a rengeteg lehetőség, ami akkor tárul eléd, amikor megérted mekkora az az energia, ami a barátaid/ismerőseid/családod és közted van.

Csekkold a személyre szabott playlisted:

Skorpió

Az az óriási emelkedés, amit a karrieredben eddig elértél most még hangsúlyosabbá válik. Dicséret és előléptetés vár rád, főleg ha elengeded magad, és nem a tökéletességre koncentrálsz, hanem arra, hogy magadat add.

Csekkold a személyre szabott playlisted:

Nyilas

Most fény derül arra, mennyire gyorsan változtattál a pozíciódon a szabadság és önálló akarat irányába. 2019 még inkább esélyt ad a kitárulkozásra, a változásra és bármire, amitől libabőrös leszel.

Csekkold a személyre szabott playlisted:

Bak

Ebben a hónapban felismered, milyen sok energiával töltenek fel a hozzád illő emberek, és mennyire leszívnak a negatív személyiségek. 2019-ben törekedj arra, hogy inkább az előbbi kategóriába tartozókkal vedd körül magad, utóbbiakat pedig nyugodtan hagyd 2018-ban.

Csekkold a személyre szabott playlisted:

Címkék: csillagjegy ezotéria havi horoszkóp horoszkóp lejátszási lista spotify

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Április 8., Szerda

Horoszkóp: Április 8., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 8-án is!

Horoszkóp: Április 7., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 7-én is!

3 csillagjegy, akire rátalál a szerelem áprilisban

Lehet, hogy ez most nem a klasszikus randik ideje, de ki mondta, hogy ebben a felállásban nem működhet az online kémia?

Horoszkóp: Április 6., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 6-án is!

Ezek a csillagjegyek a leggátlástalanabbak az ágyban

Az ő esetükben kevés tabutémát találsz, ha a szexről van szó.

Mit kezdj magaddal az önkéntes karanténban? Csillagjegyed elárulja!

Egyből nem lesz olyan unalmas az otthonülés.

3 csillagjegy, akire a karantén alatt, online talál rá a szerelem

A karantén sokakat elszigetel egymástól, de akadnak olyanok is, akiket összehoz – persze szigorúan csak virtuálisan. Tudd meg, hogy a szerencsés csillagjegyek között vagy-e!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 3-án is!

Ezek a legoptimistább csillagjegyek

Jöhet bármi, ők mindenben képesek meglátni a pozitívumot!

Horoszkóp: Április 2., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 2-án is!

4 csillagjegy, aki képtelen szakítani

Számukra ez a feladat tényleg lehetetlen küldetés!

Horoszkóp: Április 1., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 1-jén is!

Horoszkóp: Március 31., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 31-én is!