2019.01.24.@ 00.01

Horoszkóp: Január 24., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 24-én is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: Január 24., Csütörtök

Kos: Ma különösen félsz kockázatot vállalni, mindent kétszer átgondolsz, de végül inkább maradsz az ismert, jól bevált útnál. Nem biztos, hogy ez baj, sőt!

Bika: Hónap vége van, de te valahogy mégis olyan szuperül kezelted a pénzügyeidet januárban, hogy nem is állsz olyan rosszul. Még az is belefér, hogy meglepd magadat azzal a cuki felsővel, amit nemrég kinéztél!

Ikrek: Hihetetlenül fáradt vagy, de ezt csakis te érzed belül, kívülről még így is bomba formában vagy. Ez adhat egy kis önbizalmat és energiát, hogy átvészeld a napot.

Rák: Szeretnéd képezni magadat, de azért azt nem tudnád elképzelni, hogy több éves képzésre jelentkezz? Mi lenne, ha elvégeznél több rövidebb kurzust. Akár különbözhetnek is, annál izgalmasabb lesz!

Oroszlán: Még csak csütörtök van, de te már totál hétvégi hangulatban nyomod. Annyira lazán kezeled az idődet és a feladatokat, hogy csúnyán megcsúszhatsz, szóval ma egyáltalán nem leszel hatékony.

Szűz: Ne csak Valentin-napon romantikázzatok, szervezz spontán randikat magatoknak! Kezdd mondjuk ma! A barátod tutira örülne egy fincsi vacsinak és egy kis kényeztetésnek utána…

Mérleg: Rád egyáltalán nem jellemző, de ma mégis álmodozós hangulatban vagy. Máshol járnak a gondolataid, valahol két méterrel a föld felett lebegsz… Csak nem egy srác van a dologban?

Skorpió: A barátod és te is extra szenvedélyesek vagytok ma, ami tényleg csak egy hajszálon múlik, hogy forró szexhez vagy vad veszekedéshez vezet. Ha odafigyelsz, életed legnagyobb Ó-jában lehet részed!

Nyilas: Rád tör a nosztalgia, talán egy ismerős illat vagy hely juttatja eszedbe az emlékeket. Egyrészről vidámsággal tölt el, de azért el-elszomorodsz nap folyamán többször is.

Bak: Nem tenne ma jót neked, ha egyedül töltenéd a napot. Mindenképpen menj be melózni, még ha ma otthonról is dolgoztál volna, és este se maradj kettesben a gondolataiddal, inkább irány egy mozi vagy vacsi a csajokkal!

Vízöntő: A kreativitás és a romantika szuper kombináció, és ma mind a kettő egyszerre van jelen benned. A barátod örülhet, mert ma különleges meglepetéssel készülsz neki, igaz?

Halak: Ma még inkább ne kezdj bele semmi újba! Nem baj, ha kicsit lógatod a lábad, átgondolod a dolgaidat, feladataidat és pihensz is természetesen!

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria karrier napi horoszkóp szerelem

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp:: Szeptember 24., Csütörtök

Horoszkóp:: Szeptember 24., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 24-én is!

Horoszkóp: Szeptember 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-én is!

Horoszkóp: Szeptember 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek fantasztikus hete lesz

A héten nekik minden összejön – kizárólag a szó legjobb értelmében!

Horoszkóp: Szeptember 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!

Ez a csillagjegy a lelkitársad az aszcendensed szerint

Érdemes tudnod az aszcendesed, mert sokkal pontosabb képet kaphatsz arról, kivel meccselsz igazán.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 11-én is!

Melyik év a legfontosabb az életedben a csillagjegyed szerint?

Mutatjuk, mikor jönnek a legnagyobb változások az egyes csillagjegyek életében!

Horoszkóp: Szeptember 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!

Horoszkóp: Szeptember 9., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!