A csillagjegy, aki rossz hatással van rád

A csillagokban nemcsak az van megírva, hogy ki az, akivel a leggyorsabban megtalálod a közös hangot, hanem az is, hogy kit kell messziről elkerülnöd! Lesd meg, melyik az a jegy!

A csillagjegy, aki rossz hatással van rád

Kos:

Csak akkor csevegj a Halakkal, ha nagyon muszáj! Mert amíg ő baromira érzelmes, és ezzel együtt érzékeny, addig te sokkal talpraesettebb és eltökéltebb vagy. Elképesztően lefáraszt a folytonos ömlengése.

Bika:

Egyszerűen képtelen vagy az Ikrekkel egy légtérben lenni, mivel kifejezetten idegesítőnek tartod a kiszámíthatatlanságát és megbízhatatlanságát. Az is zavar, hogy be nem áll a szája és, hogy folyton pörög.

Ikrek:

Mindig te vagy a társaság középpontja és szuperül szót értesz másokkal. Viszont ezt a tulajdonságodat a Bak egyáltalán nem értékeli, aki néha unalmas és nagyon makacs is. A lassúsága pedig sokszor teljesen kiakaszt.

Rák:

Az, aki a legrosszabb hatással van rád a zodiákusban, nem más, mint a Nyilas. A melók terén megbízhatatlan, a magánéletben pedig összetöri a szíved.

Oroszlán:

Pontosan tudod, hogy mit akarsz az élettől és konkrét terveid vannak, de sokan akaratlanul is gátolnak ezek elérésében. Ilyen a Mérleg is, aki képtelen felvenni veled a lépést és ettől te felrobbansz!

Szűz:

Mindig mindent alaposan átgondolsz és terv nélkül nem vagy hajlandó semmibe sem belevágni. Ezért inkább messziről kerüld el a nyughatatlan Nyilast, aki mindig mindent túlpörög. Az ő személyisége nem fog jó fényt vetni rád a melóhelyen sem, mivel te folyton kevesebbnek érzed magad nála.

Mérleg:

Akitől jobb távol tartani magad, az a Vízöntő. Bár igazi BFF-ek lehetnétek, mert mindketten imádtok beszélgetni, téged mégis zavar az, hogy egyáltalán nem tud megnyílni és beszélni az érzelmeiről, sőt sokszor lehetetlen kitalálni, hogy mi jár a fejében. Szerinted nem őszinte és ez téged nagyon zavar.

Skorpió:

Az Oroszlánnal bár sok dologban hasonlítotok, mégse bízz meg benne. A gond az, hogy egyáltalán nem tudtok megnyílni és őszintén beszélni a másikkal, ami a munka területén túl sok játszmázáshoz vezethet. Emiatt pedig egyfolytában idegeskedsz.

Nyilas:

Egyszerűen képtelen vagy felfogni, hogy hogy lehet valaki annyira unalmas és csökönyös, mint a Bak. Mielőtt végleg kiborulnál a viselkedésétől, inkább keress új barátokat!

Bak:

Tervezős típus vagy és konkrét elképzeléseid vannak a jövődet illetően. Amibe tuti nem fér bele az álmodozó Halak. Sem a melóhelyen, sem a szerelmi életedben. Egyszerűen frászt kapsz attól, hogy folyton meg akarja úszni a problémákat!

Vízöntő:

Utálod, ha ugráltatnak és a munkahelyi szabályokat is nehezen viseled. Ezért, akitől egy perc alatt ki tudsz borulni, az nem más, mint a hatalmaskodó Oroszlán. Egyszerűen megőrülsz attól, hogy azt várja el, hogy minden pillanatban csodáld.

Halak:

A szuperérzékeny éned nem tudja elfogadni az agresszív, törtető embereket. A Kos jegyűek épp ilyenek. Másodpercek alatt felkapják a vizet és fölösleges dolgokon stresszelnek. Ja, közben pedig egyáltalán nem érdeklik őket mások.

Még több

Horoszkóp