2019.01.26.@ 09.01

A csillagjegy, aki rossz hatással van rád

A csillagokban nemcsak az van megírva, hogy ki az, akivel a leggyorsabban megtalálod a közös hangot, hanem az is, hogy kit kell messziről elkerülnöd! Lesd meg, melyik az a jegy!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

A csillagjegy, aki rossz hatással van rád

Kos:

Csak akkor csevegj a Halakkal, ha nagyon muszáj! Mert amíg ő baromira érzelmes, és ezzel együtt érzékeny, addig te sokkal talpraesettebb és eltökéltebb vagy. Elképesztően lefáraszt a folytonos ömlengése.

Bika:

Egyszerűen képtelen vagy az Ikrekkel egy légtérben lenni, mivel kifejezetten idegesítőnek tartod a kiszámíthatatlanságát és megbízhatatlanságát. Az is zavar, hogy be nem áll a szája és, hogy folyton pörög.

Ikrek:

Mindig te vagy a társaság középpontja és szuperül szót értesz másokkal. Viszont ezt a tulajdonságodat a Bak egyáltalán nem értékeli, aki néha unalmas és nagyon makacs is. A lassúsága pedig sokszor teljesen kiakaszt.

Rák:

Az, aki a legrosszabb hatással van rád a zodiákusban, nem más, mint a Nyilas. A melók terén megbízhatatlan, a magánéletben pedig összetöri a szíved.

Oroszlán:

Pontosan tudod, hogy mit akarsz az élettől és konkrét terveid vannak, de sokan akaratlanul is gátolnak ezek elérésében. Ilyen a Mérleg is, aki képtelen felvenni veled a lépést és ettől te felrobbansz!

Szűz:

Mindig mindent alaposan átgondolsz és terv nélkül nem vagy hajlandó semmibe sem belevágni. Ezért inkább messziről kerüld el a nyughatatlan Nyilast, aki mindig mindent túlpörög. Az ő személyisége nem fog jó fényt vetni rád a melóhelyen sem, mivel te folyton kevesebbnek érzed magad nála.

Mérleg:

Akitől jobb távol tartani magad, az a Vízöntő. Bár igazi BFF-ek lehetnétek, mert mindketten imádtok beszélgetni, téged mégis zavar az, hogy egyáltalán nem tud megnyílni és beszélni az érzelmeiről, sőt sokszor lehetetlen kitalálni, hogy mi jár a fejében. Szerinted nem őszinte és ez téged nagyon zavar.

Skorpió:

Az Oroszlánnal bár sok dologban hasonlítotok, mégse bízz meg benne. A gond az, hogy egyáltalán nem tudtok megnyílni és őszintén beszélni a másikkal, ami a munka területén túl sok játszmázáshoz vezethet. Emiatt pedig egyfolytában idegeskedsz.

Nyilas:

Egyszerűen képtelen vagy felfogni, hogy hogy lehet valaki annyira unalmas és csökönyös, mint a Bak. Mielőtt végleg kiborulnál a viselkedésétől, inkább keress új barátokat!

Bak:

Tervezős típus vagy és konkrét elképzeléseid vannak a jövődet illetően. Amibe tuti nem fér bele az álmodozó Halak. Sem a melóhelyen, sem a szerelmi életedben. Egyszerűen frászt kapsz attól, hogy folyton meg akarja úszni a problémákat!

Vízöntő:

Utálod, ha ugráltatnak és a munkahelyi szabályokat is nehezen viseled. Ezért, akitől egy perc alatt ki tudsz borulni, az nem más, mint a hatalmaskodó Oroszlán. Egyszerűen megőrülsz attól, hogy azt várja el, hogy minden pillanatban csodáld.

Halak:

A szuperérzékeny éned nem tudja elfogadni az agresszív, törtető embereket. A Kos jegyűek épp ilyenek. Másodpercek alatt felkapják a vizet és fölösleges dolgokon stresszelnek. Ja, közben pedig egyáltalán nem érdeklik őket mások.

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria horoszkóp nem passzoló csillagjegyek összeillő csillagjegyek

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Heti szexhoroszkóp

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, milyen hancúrkalandok várnak rád a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 18-án is!

3 csillagjegy, akire tavasszal rátalál a szerelem

Ha szingliként töltötted a hűvösebb hónapokat gyorsan katt a cikkre, mert kiderítheted, bekopog-e az életedbe A cuki srác.

Ilyen kisállat illik hozzád a horoszkópod szerint

A csillagok pontosan tudják, milyen szőrös, tollas vagy épp pikkelyes cukiság lesz a legjobb barátod.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 15-én is!

Valentin-napi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád Valentin-napon? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 14-én is!

Horoszkóp: Február 13., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 13-án is!

Horoszkóp: Február 12., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 12-én is!

Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, milyen hancúrkalandok várnak rád a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 11-én is!

A 3 csillagjegy, akit a legtöbben szeretnek

Eláruljuk, melyik az a top 3 csillagjegy, akinél nincs imádnivalóbb és cukibb!

Minden, amit tudnod kell a Vízöntőkről

Igazi világmegváltó és mindig képes bedobni egy szuper ötletet. És ez még csak a jéghegy csúcsa, ha Vízöntő vagy. Csekkold a legizgisebb tényeket!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 8-án is!

Horoszkóp: Február 07., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 7-én is!

Ilyen meló passzol hozzád a csillagjegyed szerint

Ha épp most jelentkezel egyetemre, vagy még nem találtál rá az álommelóra, akkor hallgass a csillagokra!