2019.01.27.@ 07.01

Így alakulnak a barátságaid 2019-ben a csillagjegyed alapján

Idén kiderül, hogy tényleg jobban-rosszban veled lesz-e a legjobb barátnőd!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Így alakulnak a barátságaid 2019-ben a csillagjegyed alapján

2019 nem csak az új kapcsolatok kialakításáról, hanem a mérgező barátságok végéről is szól majd. A következő hónapokban kiderül, hogy akik barátként körülötted vannak, valóban megérdemlik-e, hogy együtt töltsétek az idő és meglehet, hogy olyan emberekkel kerülsz közelebbi kapcsolatba, akikről eddig nem is gondoltad volna!

Kos

Imádod a kalandokat, a mindennapjaidat könnyed játékossággal éled. A kapcsolataidban is kissé szórakozott vagy, és inkább kedveled a felületes haverkodást, mint a nagyon mély barátságokat. Idén viszont megismerhetsz valakit, akiben felfedezed a lelkitársadat és akár életetek végéig barátok maradhattok!

Bika

A hűség és a megbízhatóság számodra alapfogalmak egy barátságban. Idén kiderülhet, hogy ki az, aki ugyanígy gondolkodik – többek között újra felbukkanhat egy régi barát, akivel megújíthatjátok a kapcsolatotokat. Légy óvatos! Ennek útját állhatja valamilyen feszültség a tavasz vagy nyár folyamán, de ha rugalmas és nyitott leszel, könnyen átlendültök majd rajta.

Ikrek

Sok barátod van, de közülük a legtöbben inkább csak haveri státuszban. Idén még több emberrel ismerkedhetsz meg és olyan helyzeteket hozhat az élet, hogy döntésre kényszerülsz: a mennyiség vagy a minőség a fontosabb.

Rák

Igazi védőangyal vagy a barátaid számára! Ha szomorúak vagy segítségre van szükségük, azonnal mész és tartod nekik a válladat. Ebben az évben kiderülhet, ki az aki csak kihasznál téged és bár ebből születhetnek konfliktusok, a végén te érzed majd sokkal jobban magad. Végülis a végén csak azok maradnak melletted, akik teljesen őszinték veled.

Oroszlán

Színes egyéniség vagy, amit imádnak a barátaid! Általában te vagy a társaság vezetője és jó hír, hogy idén még inkább nő majd a népszerűséged. Vigyázz, hogy azért ne szálljon a fejedbe a dicsőség, mert az kellemetlen helyzetekhez vezethet. Oszd meg a reflektorfényt a többiekkel is!

Szűz

Nagyon gondosan megválogatod a barátaidat. Idén az az egyik fő feladatod, hogy kicsit jobban kiterjeszd a kapcsolati hálódat. A bolygók állása most segít ebben, a lényeg, hogy legyél egy kicsit nyitottabb!

Mérleg

Könnyen szerzel barátokat és idén lehetőséged lesz arra, hogy minél több olyan tevékenységet végezz, ahol új emberekkel találkozhatsz. Itt az idő, hogy új hobbit találj magadnak vagy beiratkozz egy tanfolyamra, esetleg megnöveld a bulizós hétvégék számát!

Skorpió

Nagyon kevés embert engedsz közel magadhoz, idén viszont rájössz majd, hogy érdemes kicsit nyitottabbnak lenned. A meglévő kapcsolataidat erősítheted és kellő rugalmassággal újakat hozhatsz létre, de csakis akkor, ha elengeded azt a gondolatot, hogy csak akkor lehetsz biztonságban, ha nincs túl sok barátod.

Nyilas

Idén igazán élvezni fogod az életet! Rengeteg kirándulás, kaland és utazás vár rád – természetesen a hozzád legközelebb állók társaságában. Július és augusztus lesz a két legjobb hónap arra, hogy szorosabbra fűzd a szálakat a barátaiddal!

Bak

Értékeled a stabil, hosszútávú barátságokat és mindent meg is teszel értük. Tele vagy gyerekkori barátokkal, akik mindenben melletted állnak. Idén érhet egy-két nem várt fordulat, aminek eredménye az lesz, hogy megszűnik egy barátságod vagy valakitől, aki nagyon közel áll hozzád, kicsit eltávolodsz. Ne aggódj, ha valaki eltűnik az életedből, jön helyette más – a csillagok most ezt ígérik.

Vízöntő

Minden baráti kapcsolatot úgy kezelsz, mint egy párkapcsolatot. Szerinted az őszinteség és az odafigyelés minimum, ha barátságról van szó. Most itt az idő, hogy kicsit felületesebben kezeld az ismeretségeidet! Lehet, hogy egy utazás alatt új embereket ismersz meg, akiktől viszont előbb-utóbb el kell válnod.

Halak

Gyengéd művészlélek vagy, akit nagyon könnyű megbántani. Ha nem szeretnéd, hogy a barátságaid kudarcba fulladjanak, adj fel egy kicsit ebből az érzékenységből. Próbáld meg kiszűrni, hogy ki az, aki tényleg rosszat tett neked és ki az, akinek egyszerűen csak rossz reakciót adtál egy mondatára vagy tettére. Szükséged lesz rá, mert valaki a környezetedben nem az igazi arcát mutatja neked.

Címkék: 2019 aszcendens barátok barátság ezotéria horoszkóp kapcsolatok

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Húsvéti horoszkóp

Húsvéti horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma és a hosszú hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 9-én is!

Titokban erre vágysz az ágyban a csillagjegyed szerint

Most kiderül, hogy mi a legpikánsabb fantáziád!

Horoszkóp: Április 8., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 8-án is!

Horoszkóp: Április 7., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 7-én is!

3 csillagjegy, akire rátalál a szerelem áprilisban

Lehet, hogy ez most nem a klasszikus randik ideje, de ki mondta, hogy ebben a felállásban nem működhet az online kémia?

Horoszkóp: Április 6., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 6-án is!

Ezek a csillagjegyek a leggátlástalanabbak az ágyban

Az ő esetükben kevés tabutémát találsz, ha a szexről van szó.

Mit kezdj magaddal az önkéntes karanténban? Csillagjegyed elárulja!

Egyből nem lesz olyan unalmas az otthonülés.

3 csillagjegy, akire a karantén alatt, online talál rá a szerelem

A karantén sokakat elszigetel egymástól, de akadnak olyanok is, akiket összehoz – persze szigorúan csak virtuálisan. Tudd meg, hogy a szerencsés csillagjegyek között vagy-e!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 3-án is!

Ezek a legoptimistább csillagjegyek

Jöhet bármi, ők mindenben képesek meglátni a pozitívumot!

Horoszkóp: Április 2., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 2-án is!

4 csillagjegy, aki képtelen szakítani

Számukra ez a feladat tényleg lehetetlen küldetés!