Horoszkóp: Január 29., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 29-én is!

Horoszkóp: Január 29., Kedd

Kos: Ha szingli vagy, ma valamiért egész nap azon fogsz kattogni, hogy nincs senkid. Ettől elég rossz kedved lesz, pedig ha nem pörögnél a témán, szuper napod is lehetne!

Bika: Az egyik kollégád rettenetesen felhúz már reggel, ami az egész napodra hatással lehet. Ne hagyd, hogy elhatalmasodjanak az indulataid, mert onnantól kezdve már nem fogsz tudni rendesen melózni.

Ikrek: A közeli barátaid vagy rokonaid között többen is szakítottak mostanában, amitől még érzékenyebben érintenek a saját problémáid a pasiddal. Ezért lehetséges, hogy mostanában többször veszekedtek, nem azért, mert valóban baj lenne!

Rák: A várt fizuemelés ha még nem is, de egy nagyobb bónusz kilátásban van, amit ma a főnököd is megerősíthet. Ne legyél csalódott, azért ez is nagyon jól jön most, igaz?

Oroszlán: Szeretnéd képezni magadat, fejlődni, új dolgokat kipróbálni, de egyelőre még nem tettél semmit az ügy érdekében. Mire vársz még? Bármikor beiratkozhatsz egy hétvégi workshopra vagy egy kurzusra.

Szűz: Ma jó messzire kerüld el a plázákat, de a kedvenc webshopjaid is tiltólistásak. Az tuti, hogy ma nem tudnál ellenállni semminek, az extra költekezés pedig nem jönne jól így hónap végén…

Mérleg: Egy olyan feladatot bíznak rád, ami még totál új terep számodra. Persze amellett, hogy izgatott vagy, picit tartasz is a dologtól, de csak míg bele nem vágsz, ha már rajta vagy a projekten, minden gördülékenyen megy majd.

Skorpió: Ma inkább hanyagold a szárazabb feladatokat és koncentrálj a kreatív melókra. Ma a szokásosnál is jobban kiborítana a monotonitás és ezért összecsapnád, sokat is hibáznál.

Nyilas: Extra romantikus hangulatban vagy, egész nap csak szerelmes számokat hallgatsz és este is csakis a romkomok jöhetnek szóba. Ne aggódj, egy ilyen nap simán belefér még nálad is!

Bak: Szerencsére ma kevés a melód, kifejezetten nyugis nap vár rád. Persze ez nem azt jelenti, hogy unatkozni fogsz, csak a felesleges feszkók és stressz kerül ma el!

Vízöntő: Még mindig kétségeid vannak, hogy tényleg szintet kéne lépnie a kapcsolatodnak? Mondd el a pasidnak, ahelyett, hogy őrlöd magad. Sokat segít, ha őszintén beszéltek róla.

Halak: Bármilyen programra is kapsz meghívást, ne mondj nemet, főleg ha szingli vagy. Egy rakás izgis sráccal ismerkedhetsz meg, és ha nem is lesz köztük az igazi, önbizalomtuningak tökéletes!

Még több

Horoszkóp