2019.01.30.@ 14.01

Ez a 4 csillagjegy nagy változásra számíthat Valentin-napon

Akár szingliként vágsz neki a szerelmesek napjának, akár a pasiddal kézen fogva, ha te is ezen 4 jegy közé tartozol, jobb ha készen állsz.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ez a 4 csillagjegy nagy változásra számíthat Valentin-napon

Kos

Maxra pörög a pozitív energiád, ezért bármire is vágyakoztál, a szerelmesek napján biztosan be fogod vonzani az életedbe. Akár egy új melót szeretnél, akár a kiszemeltedet cserkésznéd be, most a legnagyobb az esélye, hogy a csillagok is melléd állnak a terv kivitelezésében.

Ikrek

Eddig nem voltál a szavak embere, de éppen annyira érzelmes életszakaszba lépsz, hogy könnyedén ki tudod majd fejezni az érzéseidet. Ennek pedig azonnal érzed majd a pozitív hatását a szeretteiden és magadon is.

Bak

Nem vagy egy tipikusan romantikus alkat, mégis igazán szexi és hódító hangulatod lesz Valentin-napon, így egy hatalmas lépést teszel egy igazán komoly kapcsolat felé. Extra hatásként a legfontosabb emberhez is közelebb kerülsz: saját magadhoz.

Halak

Kitisztulnak a gondolataid és sokkal gyorsabban átlátod hirtelen az eddig megoldhatatlannak tűnő, kusza problémáidat. Ennek köszönhetően azonnal megnyugszol majd és jó időre megszabadulsz a frusztráló agyalástól.

Címkék: csillagjegy horoszkóp szerelem valentin-nap

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Szeptember 22., Kedd

Horoszkóp: Szeptember 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek fantasztikus hete lesz

A héten nekik minden összejön – kizárólag a szó legjobb értelmében!

Horoszkóp: Szeptember 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!

Ez a csillagjegy a lelkitársad az aszcendensed szerint

Érdemes tudnod az aszcendesed, mert sokkal pontosabb képet kaphatsz arról, kivel meccselsz igazán.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 11-én is!

Melyik év a legfontosabb az életedben a csillagjegyed szerint?

Mutatjuk, mikor jönnek a legnagyobb változások az egyes csillagjegyek életében!

Horoszkóp: Szeptember 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!

Horoszkóp: Szeptember 9., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!

Horoszkóp: Szeptember 8., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 8-án is!

Horoszkóp: Szeptember 7., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 7-én is!