Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 1-jén!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos:

Szingli: Semmi romantikus nem jöhet nálad szóba! Ismerkedni, flörtölni van kedved, de a csöpögős dolgoktól totál kiborulsz. Szerencsére egy olyan sráccal találkozol, aki szintén így gondolja…

Párban: Ha már régebb óta együtt vagytok, itt az ideje új szokásokat, hagyományokat kialakítanotok. Persze ezt neked kell kitalálni és kezdeményezni, de a barátod partner lesz benne.

Bika:

Szingli: Egyre jobban zavar, hogy közeledik a Valentin-nap, de neked nincs senkid. Azért ne feszülj rá a randizásra, mert csak még nehezebb lesz bepasizni!

Párban: Ha fontos neked a barátod, kénytelen leszel picit többet figyelni rá. Mostanában elhanyagoltad, és már nagyon hiányzol neki.

Ikrek:

Szingli: Folyton azon pörgeted magadat, hogy min kéne még javítanod, csiszolnod magadon, hogy sikeresebb legyél a srácoknál. Pedig pont az jön be a kiszemeltednek is, ha önmagadat adod.

Párban: Jót tenne nektek, ha kimozdulnátok a komfortzónátokból. Jöhet bármi, extrém sport, tanfolyam, szerepjáték, a lényeg, hogy olyat csináljatok, amit még sosem!

Rák:

Szingli: Egész héten rohanásban voltál és a hétvégi randidra is csak úgy beesel, viszont így nem érsz rá azon izgulni, vajon mi lesz, mit vegyél fel, stb. A srácnak pedig nagyon bejön a lazaságod!

Párban: A barátodnál újra képbe kerülhet az exe. Persze ne gondolj egyből a legrosszabbra, valószínűleg csak váltanak pár szót. Azért ha nagyon zavar, finoman jelezheted!

Oroszlán:

Szingli: Mivel nem nagyon mesélsz a randijaidról, a barátnőid és ismerőseid elkezdhetnek találgatni, ebből pedig kínos pletykák is születhetnek. Talán nem ártana mégsem beavatnod néhány részletbe őket…

Párban: Ne szégyelld, ha nektek is vannak problémáitok! Nem ér kevesebbet a kapcsolatotok mások szemében, csak mert néha ti is veszekedtek, vagy másképp gondolkodtok néhány kérdésben.

Szűz:

Szingli: Egy extra hosszú és komoly kapcsolatból léptél ki, és úgy érzed, még nem illene pasiznod. Ha bejön egy srác és te is neki, miért kéne várnod?

Párban: A pasid egész hétvégén bulizna, te viszont inkább pihennél és bekuckóznál. Nem kötelező együtt töltenetek az egész hétvégét, ha ennyire másra vágytok, csak szenvedés lenne belőle…

Mérleg:

Szingli: Csak akkor randizz, ha már úgy érzed, készen állsz a dologra. Csak azért ne mondj igent egy srácnak, mert a barátnőid és a családod már piszkál miatta!

Párban: Napok óta rágod magadat valamin, de nem mondtad a barátodnak, hogy elkerüld a vitát. Már tényleg nem tudod tovább húzni az időt, meg kell beszélnetek a hétvégén!

Skorpió:

Szingli: Bomba formában vagy testileg és lelkileg is, ez pedig nagyon is látszik rajtad. A kisugárzásod miatt csak úgy tapadnak rád majd a srácok.

Párban: Bármit is szeretnél tisztázni a pasiddal, halaszd inkább jövő hét elejére. Ez a hétvége inkább szóljon a buliról és az összebújásokról, ne a vitákról!

Nyilas:

Szingli: Van egy srác, aki iszonyatosan vonz szexuálisan, viszont mást nem igazán tudnál elképzelni vele. Már csak az a kérdés, ő mit gondol a helyzetről… A hétvégén kiderül!

Párban: Elég viharos mostanában a kapcsolatotok, és úgy érzed, sosem lesz vége ennek az időszaknak. Próbálj meg pozitív maradni, a komolyabb problémákat már megoldottátok és ezek már csak utórezgések!

Bak:

Szingli: Extra cuki, szórakoztató sráccal találkozol. Rég volt ilyen könnyed, kellemes randid, ami picit meg is ijeszt. Élvezd ki inkább a parázás helyett, mert ebből még bármi lehet!

Párban: Gyakran azon kapod magad, hogy a pasid verseng veled, ami neked egyre kényelmetlenebb. Ideje lenne ezt szóba hoznod, mert valószínűleg ő ezzel egyáltalán nincs képben.

Vízöntő:

Szingli: Egy csajos hétvége, pont ez az, amire szükséged van! Mázli, hogy a barátnőidnek is bejön a maratoni shoppingtúra és az esti koktélozás ötlete.

Párban: Extra érzékeny leszel mindvégig, és ezen egyáltalán nem segít, hogy a pasid nem veszi a lapot. Ez okozhat némi feszkót köztetek, de próbálj meg te is kevesebb dolgon megsértődni.

Halak:

Szingli: Most köszönöd szépen, de jól érzed magad egyedül, közelgő Valentin-nap ide vagy oda. Ne is hagyd, hogy elbizonytalanítson bárki is ebben!

Párban: Nem akarsz feszkót, ezért inkább nem szólsz semmiért, de így viszont napokig csak gyűlik benned a feszkó. Ha nem akarsz végül robbanni és óriásit veszekedni, talán jobb lenne mégis néhány vitát bevállalni.

Még több

Horoszkóp