Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, milyen hancúrkalandok várnak rád a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 04-én is!

Heti szexhoroszkóp

Kos: Minden érzelmet intenzívebben élsz meg, ami rád egyáltalán nem jellemző. Lesznek érzékeny pillanataid, de pozitívum, hogy az összebújások is sokkal mélyebbek és szenvedélyesebbek lesznek!

Bika: Becsúszhat jó néhány vita, főleg az anyagiak miatt, de szerencsére mindig hamar el tudjátok simítani. Sőt a legtöbb nézeteltérés után végül az ágyban köttök ki, és hát a békülős szexnél nem sok jobb dolog van, igaz?

Ikrek: Ha az remélted, most végre megtalálhatod az igazit, sajnos csalódnod kell. Az új randipartnered nem épp Mr. Tökéletes, viszont nagy az összhang köztetek az ágyban, szóval akár még adhatsz is neki egy újabb (…és újabb) esélyt!

Rák: Egy betegség közbeszólhat, ami miatt hanyagolnotok kell a héten az ágytornát. Ne titkolózz, ne terelj, mondd el őszintén a pasidnak, hogy mi a helyzet. Meg fogja érteni, ha viszont kamuzol, azt nem!

Oroszlán: Izgalmas, de veszélyes szituba kerülhetsz az egyik kollégáddal. Régóta ki akartál már próbálni egy ilyen kalandot, de azért mérlegeld, hogy mit kockáztathatsz, és hogy ez megéri-e neked!

Szűz: Ha szingli vagy, akkor ez a héten megváltozhat, viszont ez nem azt jelenti, hogy egyből az ágyában kell kikötnöd a srácnak. Persze ha biztos vagy a dolgodban, szuper, de ha kicsit is kételkedsz, várj még néhány randit!

Mérleg: A pasid bedobhat egy új ötletet, amit nagyon szeretne kipróbálni az ágyban, de te elsőre nem igazán tudod, hogy mit is válaszolj. Oké, szeretsz mindent alaposan átrágni, de ez most pont nem az a szitu!

Skorpió: Te maximális fordulatszámon pörögsz, míg a barátod takaréklángon van, ami rettenetesen bosszant. Ha nem akarsz balhézni, el kell fogadnod, hogy ez a hét nem biztos, hogy a fergeteges ágytornákról fog szólni…

Nyilas: Régóta megfogalmazódott benned, hogy talán jobb lenne szakítanod a barátoddal, de valami mindig visszatart. A szex most csak összezavarhat, jobb lenne kis távolságot tartanod, hogy átgondold, mit is akarsz valójában!

Bak: Szuperkínos szituba keveredhetsz az ágyban, vagy legalábbis te annak éled meg. Valószínűleg nem olyan drámai a helyzet, mint gondolod, a pasik az ilyesmiket sokkal lazábban veszik! Viszont ha tényleg zavar, inkább hozd szóba, mint rágod magad rajta!

Vízöntő: Előfordulhat, hogy a barátod többször is offolja az ágytornát, mindenféle fura indokra hivatkozva. Ne vedd azonnal magadra, közel sem biztos, hogy veled van baja, sőt! Valószínűbb, hogy a stressz vagy a meló van a dologban!

Halak: Te általában nem is Valentin-napot tartasz, hanem egy egész hónapot szánsz a szerelmesek ünnepének. A rózsaszín köd már most kezd leszállni, és romantikusabbnál romantikusabb pillanatokat varázsolsz a pasidnak, aki ezt meglepő módon nagyon is élvezi, főleg az extra összebújásokért van oda!

Még több

Horoszkóp