Ilyen meló passzol hozzád a csillagjegyed szerint

Ha épp most jelentkezel egyetemre, vagy még nem találtál rá az álommelóra, akkor hallgass a csillagokra!

Ilyen meló passzol hozzád a csillagjegyed szerint

A horoszkópod nem csak a pasid vagy a barátaid kiválasztását tudja befolyásolni, hanem a munkahelyedét is. Ha nem tudod, melyik területen tudnál a leghatékonyabban dolgozni, ne aggódj, majd a csillagok majd segítenek!

Kos

Mivel szereted az élet minden területén megmérettetni magad, és pontosan emiatt a sport sem áll távol tőled, érdemes megpróbálnod a sportpszichológus munkát. Győztesnek születtél, és egy ilyen foglalkozással megtaníthatod másiknak is, hogyan kell nyerni.

Bika

Imádsz felépíteni dolgokat, és alkotni a két kezeddel, de csakis akkor, ha tudod, hogy ezzel másnak segíthetsz. Nagyfokú empátiával rendelkezel, ezért valamilyen egészségügyben végezhető munka, például a gyógyszerész vagy az orvos biztosan neked való lesz.

Ikrek

Az újságírás teljesen neked való meló! Nem csak hallathatod a hangodat, de létrehozhatsz valami maradandót, és sok mindenkivel megoszthatod a véleményedet. Egy szerkesztőségben úgy érzed majd magad, mint a mennyországban!

Rák

Ritkán, sőt szinte soha nem ítélkezel. Kíváncsi természetű vagy és szereted maximálisan megérteni, mi zajlik körülötted. Nem csoda, ha a csillagok azt mondják, pszichológusnak születtél! Ebben a foglalkozásban, de bármilyen lélekkel foglalkozó munkában biztosan kiteljesedhetsz.

Oroszlán

Szereted a szépet, és olyan még véletlenül sem fordulhat elő, hogy úgy lépj ki az utcára, mint akire ráömlött a szekrény egész tartalma, szóval a divattervezés testhez álló feladatnak tűnik számodra. Neked teljesen természetesen jön az, hogy milyen táskát, milyen cipővel kombinálj, ezért ebben a szakmában nehézségek nélkül tudsz majd dolgozni.

Szűz

Szerencséd van: értesz a számok nyelvén, ezért nem csoda, hogy a csillagjegyed szerint számviteli pályán a helyed! Függetlenül attól, hogy épp milyen szakon végeztél, megéri, hogy beiratkozz egy gyorstalpalóra!

Mérleg

Őszinte ember vagy, és másoktól is megköveteled a környezetedben, hogy azok legyenek. Nem bírod az igazságtalanságot, mindig megvéded azt, akivel nem bánnak tisztességesen. Szóval egyértelműen egy ügyvédi irodában a helyed!

Skorpió

Szereted izgalmasan élni az életed, és régebben gyakran eljátszottál a gondolattal, hogy felnőttként valamilyen bűntény helyszínén állsz majd és rosszfiúkat kapsz el? Ha az erőszak és a rendőri lét távol áll tőled, azért nem kell teljesen feladnod a dolgot. A kriminológia rengeteg lehetőséget tartogat számodra!

Nyilas

Imádod az állatokat, sosem tudsz elmenni egy sérült kismadár mellett és azonnal mély kapcsolatot alakítasz ki a házi kedvencekkel. Akkor fogod a legjobban érezni magad a mindennapokban, ha kisállatok között dolgozhatsz!

Bak

Mindegy, milyen üzletről van szó, te szerencsés vagy benne. Teljesen átlátod a gazdasági tényezőket, amiket át tudsz ültetni a mindennapokba. Nézz körül az ilyen cégek háza táján!

Vízöntő

Legyél akár asszisztens egy mérnöki irodában, vagy maga a mérnök, biztosan jól fogod érezni magad a munkádban! A tudat, hogy a világot jobbá varázsolhatod újonnan épülő kórházakkal vagy lakóházakkal, szárnyakat ad majd

Halak

Talán nem fogsz meglepődni, ha azt mondjuk, hogy akkor érzed jól magad, ha ténylegesen víz közelében lehetsz. A tengerbiológia például egy nagyon izgalmas szakma, egy ilyen munka neked maga lenne a kánaán!

Még több

Horoszkóp