Minden, amit tudnod kell a Vízöntőkről

Igazi világmegváltó és mindig képes bedobni egy szuper ötletet. És ez még csak a jéghegy csúcsa, ha Vízöntő vagy. Csekkold a legizgisebb tényeket!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Minden, amit tudnod kell a Vízöntőkről

A te hónapod:

Január 20 – Február 18.

Milyen is vagy igazán?

Egyszerre félénk és visszahúzódó, miközben te pörgeted fel a maxra a hangulatot, ha bulizásra kerül a sor. A kettő között pedig szinte csak az aktuális kedved a különbség, ami egészen rendben van, ha nem akarnak korlátozni a szabadásogdban és teret engednek a kreativitásodnak. Erre pedig jobb ha a melóban is igent mondanak, hiszen akkor garantáltan leszállítod az év projektötletét.

Max 2 BFF

Szeretsz megismerni embereket és szuperül elbeszélgetsz bárkivel, viszont kevés embert engedsz igazán közel magadhoz. Ettől még imádsz nagy társaságban lenni, de nálad tényleg játszik a belső kör fogalom: 1-2 barátnődön kívül senki sem tudja a legféltettebb titkaid.

Jöhet a herceg?

Nem kizárt, hogy egy előadáson vagy a könyvtárban botlasz bele álmaid pasijába, hiszen odavagy az okos srácokért. Ha ezt egy kis humorral tudja mixelni a kiszemelted, szinte biztos, hogy igennel válaszolsz a vacsimeghívására.

Munkamorál

Arra születtél, hogy megvalósítsd az ötleteid és, hogy senki se szabjon határt a fantáziádnak. Ha a boss biztosítja ezt számodra, akkor hamarosan te válsz a leglelkesebb csapattaggá és szuperszónikus sebességre kapcsol a karriered is.

3 jegy, akivel működik a kémia: Ikrek, Mérleg, Halak

3 jegy, akit messzire kerülj el: Bika, Rák, Szűz

3 sztár, aki szintén Vízöntő: Cristiano Ronaldo, Ashton Kutcher, Jennifer Aniston

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria horoszkóp jellemzés vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

4 csillagjegy, aki ha tehetné, állandóan hancúrozna

4 csillagjegy, aki ha tehetné, állandóan hancúrozna

A kutatók több tízezer ember bevonásával próbálják megtalálni a választ arra a kérdésre, hányszor is szeretnének összebújni a párok egy héten. Pedig lehet, hogy egyszerűbb lenne, ha a horoszkópokat bújnák a válaszért. Ugyanis még ez is a csillagokban van megírva.

Horoszkóp, Augusztus 3., Kedd

Kos Bizonyos tanácsokat érdemes megfogadni, bizonyosakat nem, ugyanis nem feltétlenül válnak előnyödre, akkor sem, ha olyan embertől kapod, aki

Csillagjegyed elárulja, miben kell a legtöbbet fejlődnöd

Legyél akárhány éves is, ne gondold, hogy ne csiszolhatnál még a személyiségeden. Megmutatjuk, mely csillagjegyeknek, és milyen területeken érdemes fejlődni.

Horoszkóp, Augusztus 2., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 2-án is!

Ez a 4 csillagjegy a végletekig önző

A következő csillagjegyek mindig mindent maguknak akarnak, az sem számít, ha néha másokon át vezet az útjuk.

Ezeket a csillagjegyeket lehetetlen zavarba hozni

Ők tényleg semmitől nem jönnek zavarba, számukra ismeretlen ez a fogalom! Te közéjük tartozol?

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 30-án is!

Horoszkóp, Július 29., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 29-én is!

4 csillagjegy, aki remek hírt kap a hét második felében

Néhány csillagjegynek fel sem tűnik majd, milyen maratoni hosszú a hét, ugyanis a friss hírek teljesen lefoglalják őket.

Horoszkóp, Július 28., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 28-án is!

Horoszkóp, Július 27., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 27-én is!

3 csillagjegy, akinek július utolsó hete hatalmas változást hoz

Eljött július utolsó hete is, és meg fogsz lepődni, milyen meglepetéseket tartogat még a hónap az utolsó néhány napjára. Pláne, ha az alábbi csillagjegyek egyike a te zodiákusod.

Horoszkóp, Július 26., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 26-án is!