2019.02.08.@ 15.02

Minden, amit tudnod kell a Vízöntőkről

Igazi világmegváltó és mindig képes bedobni egy szuper ötletet. És ez még csak a jéghegy csúcsa, ha Vízöntő vagy. Csekkold a legizgisebb tényeket!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Minden, amit tudnod kell a Vízöntőkről

A te hónapod:

Január 20 – Február 18.

Milyen is vagy igazán?

Egyszerre félénk és visszahúzódó, miközben te pörgeted fel a maxra a hangulatot, ha bulizásra kerül a sor. A kettő között pedig szinte csak az aktuális kedved a különbség, ami egészen rendben van, ha nem akarnak korlátozni a szabadásogdban és teret engednek a kreativitásodnak. Erre pedig jobb ha a melóban is igent mondanak, hiszen akkor garantáltan leszállítod az év projektötletét.

Max 2 BFF

Szeretsz megismerni embereket és szuperül elbeszélgetsz bárkivel, viszont kevés embert engedsz igazán közel magadhoz. Ettől még imádsz nagy társaságban lenni, de nálad tényleg játszik a belső kör fogalom: 1-2 barátnődön kívül senki sem tudja a legféltettebb titkaid.

Jöhet a herceg?

Nem kizárt, hogy egy előadáson vagy a könyvtárban botlasz bele álmaid pasijába, hiszen odavagy az okos srácokért. Ha ezt egy kis humorral tudja mixelni a kiszemelted, szinte biztos, hogy igennel válaszolsz a vacsimeghívására.

Munkamorál

Arra születtél, hogy megvalósítsd az ötleteid és, hogy senki se szabjon határt a fantáziádnak. Ha a boss biztosítja ezt számodra, akkor hamarosan te válsz a leglelkesebb csapattaggá és szuperszónikus sebességre kapcsol a karriered is.

3 jegy, akivel működik a kémia: Ikrek, Mérleg, Halak

3 jegy, akit messzire kerülj el: Bika, Rák, Szűz

3 sztár, aki szintén Vízöntő: Cristiano Ronaldo, Ashton Kutcher, Jennifer Aniston

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria horoszkóp jellemzés vízöntő

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 25-én is!

Horoszkóp:: Szeptember 24., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 24-én is!

Horoszkóp: Szeptember 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-én is!

Horoszkóp: Szeptember 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek fantasztikus hete lesz

A héten nekik minden összejön – kizárólag a szó legjobb értelmében!

Horoszkóp: Szeptember 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!

Ez a csillagjegy a lelkitársad az aszcendensed szerint

Érdemes tudnod az aszcendesed, mert sokkal pontosabb képet kaphatsz arról, kivel meccselsz igazán.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 11-én is!

Melyik év a legfontosabb az életedben a csillagjegyed szerint?

Mutatjuk, mikor jönnek a legnagyobb változások az egyes csillagjegyek életében!

Horoszkóp: Szeptember 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!

Horoszkóp: Szeptember 9., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!