Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, milyen hancúrkalandok várnak rád a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 11-én is!

Heti szexhoroszkóp

Kos:

Talán a közelgő Valentin-nap miatt, de extra érzékeny és sebezhető vagy, már egy vicces megjegyzést is magadra veszel, ami elronthatja az együttléteiteket is. Le kell lazulnod, ha nem szeretnéd vitatkozva tölteni az ünnepet!

Bika:

Viharos volt köztetek a viszony az elmúlt hetekben, de most végre sikerül kicsit megnyugodnotok. A következő hét a romantikus összebújásokról fog szólni!

Ikrek:

Kivételesen nem bánod, hogy nincs senkid Valentin-napon, sőt most jól is esik ez a pasi- és szexmentes időszak. Bár a nagy óóó-k elmaradnak, azért szuperül érzed majd magadat.

Rák:

Hatalmas változás jöhet a szerelmi életedbe, ami a szexuális életedet is felturbózza. Készülj, mert ilyen élményben már nagyon régen, vagy talán még sosem volt részed!

Oroszlán:

Egyáltalán nem úgy alakul a heted a pasiddal, ahogy elterveztétek. Szinte alig tudtok egy kis időt együtt tölteni, de legalább 14-én intézd úgy, hogy legyen néhány órátok egy kis hancúrozásra!

Szűz:

Csak azért ne bújj ágyba a sráccal, mert nem szeretnél egyedül ünnepelni Valentin-napon. Később tutira meg fogod bánni, sőt valószínűleg a szerelmesek ünnepét is jobban élveznéd egyedül, mint kényszerből ezzel a fiúval!

Mérleg:

Annyira egymásra vagytok kattanva a pasiddal, hogy szinte minden napra jut egy kis ágytorna. Ne agyald túl a dolgot, nincs különösebb oka, inkább csak élvezd ki ezt az időszakot!

Skorpió:

Mesébe illőnek tűnhet, de pont a szerelmesek ünnepén ismerkedhetsz meg álmaid hercegével. Ha pedig minden jól megy, valószínűleg azt is hamar kiderítheted, mennyire passzoltok hancúr-fronton.

Nyilas:

Ne ezen a héten akard megoldani a párkapcsolati problémáitokat! A lelkizés most csak vitához vezetne, de a köztetek lévő feszkót akár az ágyban is levezethetnétek! Ez sokkal kellemesebb módja, igaz?

Bak:

Előfordulhat, hogy pont Valentin-napon nem tudsz a szerelmeddel találkozni, de attól még megünnepelhetitek előtte vagy utána. Mit lenne, ha fokoznád az élményt egy szexi meglepetéssel? Mondjuk, ha kipróbálnátok valami olyasmit, amire már régóta vágytok mind a ketten…

Vízöntő:

Általában lazán kezeled a nézeteltéréseiteket is, de most sikerül a barátodnak valami olyasmivel megbántania, amin nem teszed magad túl könnyedén. Ez egy hosszabb szexböjtöt is jelent, de ha végre kiengesztel, mert ki fog, hatalmas békülős menetben lesz részetek!

Halak:

Oké, most talán nincs senkid, és a szerelmesek ünnepe is inkább a melóról fog szólni, mint a hatalmas hancúrozásokról, de ez nem azt jelenti, hogy nem érezheted jól magadat, akár egyedül is…

Még több

Horoszkóp