Heti szexhoroszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, milyen hancúrkalandok várnak rád a héten? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 18-án is!

Heti szexhoroszkóp

Kos: Ha valamire vágysz az ágyban, ne titkold, mondd el őszintén a pasidnak. Neki tényleg az a legfontosabb, hogy boldoggá tegyen, szóval nem csak megértő lesz, de még izgatni is fogja, hogy a kedvedért kipróbálhat új dolgokat.

Bika: Ne borulj ki, ha nálatok nem jön be az, ami például a barátnődnek és a pasijának nagyon is működik. Kísérletezzetek, próbáljatok ki több dolgot is az ágyban, izgis kaland lesz! De az sem tragédia, ha végén arra jöttök rá, nektek a nyugis összebújás fekszik.

Ikrek: Ha csak néhány hete randiztok, előfordulhat, hogy nem alakul minden zökkenőmentesen köztetek, még az ágyban sem… Ne keseredj el, még csak most ismerkedtek egymással, idő kell, hogy összecsiszolódjatok!

Rák: Tele vagy energiával, pörögsz egész nap, a pasid viszont egyáltalán nincs a topon. Jöhet a kedvenc sütije, szexi fehérnemű, huncut játékok, mindent be kell vetned, hogy kicsit felrázd, de végül nem fogod megbánni az erőfeszítéseket, hidd el!

Oroszlán: Megismerkedhetsz egy olyan sráccal, aki minden szempontból tökéletesnek tűnik, már első perctől kezdve egy hullámhosszon vagytok. A napokban pedig az is kiderül, hogy az ágyban is passzoltok-e!

Szűz:  Szuper az összhang köztetek, nem vitáztok, tökéletesen telik minden közös percetek. Az összebújások is klasszak, igaz, egyik alkalom sem toplistás, de azért élvezni fogjátok mindketten!

Mérleg: Fontos változás jön mindkettőtök melójában, így a romantika most a legutolsó helyen szerepel nálatok. Azért próbálj meg legalább egy randit összehozni a héten, jót tenne mindkettőtöknek egy extra menet a nagy rohanásban!

Skorpió: Több egyéjszakás kalandban volt már részed, és bár nem a kedvenc műfajod, a héten is belebonyolódhatsz egybe. Ne legyen bűntudatod, ha jól érzed magad, viszont amúgy nem akarnál többet a sráctól!

Nyilas: A héten többször is előfordulhat, hogy nagyon pikáns dolgokról álmodsz éjszaka. Talán kevesled a hancúrperceket, vagy a minőségével van problémád? És mi lenne ha valóra váltanád ezeket az álmokat? A barátod tutira élvezné!

Bak: Közelebb kerülhetsz egy olyan haverodhoz, akire eddig nem néztél pasiként. Sőt, olyan ÓÓÓriási élményben lehet vele részed, ami gyökeresen megváltoztatja a viszonyotokat. Készülj, mert ez valószínűleg nem egy éjszakára szól majd!

Vízöntő: Egy félreértés miatt balhésan indulhat a hetetek. Hétvégére viszont mindketten lenyugszotok és sikerül kibékülnötök. Ezt pedig csakis egy fergeteges békülős szexszel lehet legjobban megünnepelni, igaz?

Halak: Lelkizős, romantikus hangulatban vagy. Inkább összebújni van kedved a barátoddal, mint kipróbálni a 50 Shades összes jelenetét. Szerencsére ő is a nyugis verzióra vágyik, szóval szuper hetetek lesz minden téren!

Még több

Horoszkóp