Ilyen nászút passzol hozzád a horoszkópod szerint

Hamarosan kimondjátok a boldogító igent, de még ötleted sincs a mézeshetekre? Less bele a csillagok tippjeibe a tökéletes helyszínért.

Ilyen nászút passzol hozzád a horoszkópod szerint

Kos

Irány a Maldív-szigetek! Itt pontosan olyan kalandok várnak rátok, amire mindig is vágytál, ráadásul már a mesebeli herceged is követ téged a valóravált tündérmesédben.

Bika

Minden finomságért rajongsz, tökéletes házigazda vagy, ezt pedig a barátnőid ki is használják, hiszen isteni vacsoraesteket szoktál tartani. A gasztroéned Toszkánában tudja magát a legjobban kiélni, mert nem csak különleges falatok, de varázslatos táj is vár rád.

Ikrek

Az egyik pillanatban még a tengerpartra vágysz, majd két perccel később hegyeket másznál. A szerelmed biztosan szívesen csatlakozik majd a kalandor énedhez és vág neki egy Európa-túrának, hogy minden nap máshol érjen titeket az éjszaka.

Rák

Ennél boldogabb már nem is lehetnél, mert életed szerelme megkérte a kezedet, de hidd el, hogy még romantikusabb hangulatba hozza az érzelmes lényedet a Galápos-szigetek. Pont annyira érzelemmel teli és bohókás, mint a Rák lányok.

Oroszlán

Voltál már Dubaiban? Épp itt az ideje, mert ott vár rád az a csillogó és fényűző világ, ahová a szíved mélyén vágysz. A nászutadon pedig minimum, hogy valóra váljon az álmod.

Szűz

Aloha, fűszoknyás-lány! Tuti már a szemed előtt lebeg, ahogy kókuszdióból szürcsölitek a koktélt a szerelmeddel. Hawaii-on a maxra pöröghet a buliimádó éned, amit másnap vízisportokkal tudsz majd ellensúlyozni.

Mérleg

Mindig is harmóniára és kiegyensúlyozottságra törekszel és ez nem csak a szerelemben, de az utazásaid során is igaz rád. Viszont a nászút során még te is a visszafogott vadulást választanád. Erre az átmenetre a legjobb megoldás pedig Mexikó!

Skorpió

A pasidat egyből megfogtad titokzatos és szexi kisugárzásoddal és azzal, hogy bármikor képes vagy lemondani a social médiáról. Habár igazi Instakép paradicsomnak számít Kréta, neked simán menni fog, hogy mobilmentes övezetté varázsoljátok görög mindennapjaitokat.

Nyilas

Mi ugrik be először a Fülöp-szigetekről? A csillagoknak az, hogy itt érzed magad majd a legjobban, mivel nálad spontánabb és nyitottabb csaj nincs is a földön! Itt csomó új emberrel ismerkedetsz meg és minden nap új dolgokat próbálhatsz ki a szerelmeddel.

Bak

Bali éppen annyira csillogó és izgalmas, mint a te személyiséged. Ha tehetitek kapásból két hétre lőjétek be a nászutazást, hiszen bőven jut majd minden napra valami: buli, kiállítás és persze végtelen lazulás.

Vízöntő

Imádod az állatokat és a szíveden viseled a bolygó sorsát. Nem meglepő, hogy azonnal elolvadna a szíved, ha a saját élőhelyén láthatnál egy cuki kis zebrát vagy egy bébi zsiráfot. Dobd be a szerelmednek Afrikát, biztosan nem mond rá nemet.

Halak

Igazi vízi jegyként születésed óta vonz a víz és a tenger közelében érzed igazán boldognak magad. Meg se álljatok Thaiföldig, ahol egy hajóba pattanva körbeutazhatjátok a rejtélyes Phuket-szigetet.

Még több

Horoszkóp