Így tartsd fent a pasi érdeklődését a csillagjegye alapján

Még a randi előtt derítsd ki, hogy mikor született a srác és máris a kezedben van a használati utasítás a szívéhez.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Így tartsd fent a pasi érdeklődését a csillagjegye alapján

Kos

Belebotlottál egy nagyon intuitív és spontán srácba, ezért meg se lepődj, ha a találka előtt fél órával módosítja a helyszínt. Ha te is random ötleteket dobsz be és képes vagy mindig megújulni, el se tudod magad mellől kergetni a végén.

Bika

Makacs és önfejű, igazi fekete öves randizóna. Képtelenség meghódítani, ha éppen nem nyitott egy kapcsolatra, szóval ha ezt egyértelműen jelzi is neked, inkább ne fektess bele több felesleges energiát.

Ikrek

Mestere az eltűnésnek, ezért bele se kezdj a dologba, ha kiakasztanak a hirtelen köddé váló pasik. Viszont azonnal felkelted az érdeklődését, ha egyszer te dehoppanálsz napokra, mert nincs hozzászokva, hogy őt is hanyagolják

Rák

Szuper érzelmes, viszont nehezen nyílik meg, így a legelső dolgod legyen biztosítani arról, hogy komolyak a szándékaid. Ha megteremted neki a biztonságot már félig beléd is szeret, pláne ha rendszeresen kifejezed neki szavakkal is az érzéseid.

Oroszlán

Ha Oroszlán a kiszemelted többé nem kell színházjegyet venned, mert ő maga lehoz neked egy egész estés drámát. Imád szerepelni és a leggyorsabb út a szívéhez, ha lelkes közönségként asszisztálod végig a magánszámát.

Szűz

Sajnos elég nehéz magadba bolondítani ezt a srácot, ha már eldöntötte, hogy inkább lelépne. Viszont nagyra értékeli, ha felvállalod az érzéseid és őszintén elmondod neki, mit érzel iránta. Esélyes, hogy újragondolja a kettőtök ügyét.

Mérleg

Egyensúly és harmónia mindenek felett. Akár ez is lehetne a mottója a pasidnak, ha Mérleg a csillagjegye. Nehezen viseli, ha bármi bekavar a saját kis béke szigetén, de ha látja rajtad, hogy te is szereted a rendszerességet és a kiszámítható dolgokat, zöld utat kapsz a szívéhez.

Skorpió

Oké, elég titokzatos a srác, de valld csak be, hogy pont ezért estél bele teljesen, igaz? Nem könnyű eset, hiszen brutálisan fél attól, hogy összetörik a szívét, de cserébe egy életen át elkísér, ha végül megadja magát. Sose veszítsd el a bizalmát, különben kiteszi a game over táblát.

Nyilas

A lételeme, hogy lelépjen, gyakorlatilag miatta alkották meg a ghosting fogalmát. De hogyan fogd meg a szellemsrácot? Legyél teljesen egyenrangú partnere és kezeld úgy, mint egy jófej munkatársat. Ha érzi rajtad, hogy nem nyomhat el, azonnal felkelted a figyelmét.

Bak

Utál olyan ügybe energiát fektetni, aminek nem látja a hosszútávú jövöjét, ezért első körben éreztesd vele, mennyire komolyan tervezed a kapcsolatotokat. Csakis az őszinteség jöhet szóba nála, amit ragaszkodással és végtelen szeretettel hálál meg.

Vízöntő

Sosem tudja eldönteni, hogy mit is akar pontosan, így nem kizárt, hogy nem azért tűnik el, mert nem vesz komolyan, csak épp passzolná a kapcsolat kérdést egy időre. Ilyenkor egyenes kérdésekkel vezesd rá, hogy ő maga jöjjön rá: csakis rád van szüksége.

Halak

Hihetetlen, mennyi érzelem van ebben a srácban! Neked is jut belőle bőven, csak ne akard mindenáron magadhoz kötni. Szervezz külön is programokat, hogy bőven jusson ideje a szokásos én-időkre.

Címkék: aszcendens csillagejegyek csillagok ezotéria horoszkóp párkapcsolat randi srác szerelem

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

3 csillagjegy, akinek óriási szerencsét hoz a hétvége

3 csillagjegy, akinek óriási szerencsét hoz a hétvége

Néhány szerencsés csillagjegy igazi mázlira számolhat a hétvégén, most bármihez is nyúlnak, arannyá változik.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 23-án is!

Horoszkóp, Július 22., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 22-én is!

3 csillagjegy, aki a héten nem várt pénzhez jut

Jól jönne egy kis extra? Talán azok közé tartozol, akik a héten bankot robbantanak, persze csak képletesen szólva.

Horoszkóp, Július 21., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 21-én is!

Horoszkóp, Július 20., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 20-án is!

4 csillagjegy, akinek szerencsét hoz az Oroszlán hava

Vannak, akiknek hatalmas változás köszönhet be az életükbe ebben az időszakban!

Horoszkóp, Július 19., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 19-én is!

Ezek a legmanipulatívabb csillagjegyek

Bármelyik csillagjegy lehet manipulatív, de az alábbi négyes tökélyre fejlesztette a befolyásolás művészetét.

4 csillagjegy, akinek még hatalmas meglepetéseket tartogat a nyár

Úgy érzed, eddig elég eseménytelenül telt 2021 nyara? Ne csüggedj, ha az alábbi csillagjegyek valamelyikében születtél, nagy meglepetésekben lehet még részed!

3 csillagjegy, akinek a hétvégén valóra válik egy álma

Talán pont te leszel az, szóval tudod mi következik: katt a cikkre a részletekért!

A horoszkópodból kiderül, mit kell tanulnod, hogy sikeres lehess

Mindenki a szakmai céljaidról faggat, de neked egyelőre fogalmad sincs, milyen munka passzolna hozzád tökéletesen? Ne ess kétségbe, mert még a tanulmányaid is meg vannak írva a csillagokban.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 16-án is!