2019.02.19.@ 13.02

Így tartsd fent a pasi érdeklődését a csillagjegye alapján

Még a randi előtt derítsd ki, hogy mikor született a srác és máris a kezedben van a használati utasítás a szívéhez.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Így tartsd fent a pasi érdeklődését a csillagjegye alapján

Kos

Belebotlottál egy nagyon intuitív és spontán srácba, ezért meg se lepődj, ha a találka előtt fél órával módosítja a helyszínt. Ha te is random ötleteket dobsz be és képes vagy mindig megújulni, el se tudod magad mellől kergetni a végén.

Bika

Makacs és önfejű, igazi fekete öves randizóna. Képtelenség meghódítani, ha éppen nem nyitott egy kapcsolatra, szóval ha ezt egyértelműen jelzi is neked, inkább ne fektess bele több felesleges energiát.

Ikrek

Mestere az eltűnésnek, ezért bele se kezdj a dologba, ha kiakasztanak a hirtelen köddé váló pasik. Viszont azonnal felkelted az érdeklődését, ha egyszer te dehoppanálsz napokra, mert nincs hozzászokva, hogy őt is hanyagolják

Rák

Szuper érzelmes, viszont nehezen nyílik meg, így a legelső dolgod legyen biztosítani arról, hogy komolyak a szándékaid. Ha megteremted neki a biztonságot már félig beléd is szeret, pláne ha rendszeresen kifejezed neki szavakkal is az érzéseid.

Oroszlán

Ha Oroszlán a kiszemelted többé nem kell színházjegyet venned, mert ő maga lehoz neked egy egész estés drámát. Imád szerepelni és a leggyorsabb út a szívéhez, ha lelkes közönségként asszisztálod végig a magánszámát.

Szűz

Sajnos elég nehéz magadba bolondítani ezt a srácot, ha már eldöntötte, hogy inkább lelépne. Viszont nagyra értékeli, ha felvállalod az érzéseid és őszintén elmondod neki, mit érzel iránta. Esélyes, hogy újragondolja a kettőtök ügyét.

Mérleg

Egyensúly és harmónia mindenek felett. Akár ez is lehetne a mottója a pasidnak, ha Mérleg a csillagjegye. Nehezen viseli, ha bármi bekavar a saját kis béke szigetén, de ha látja rajtad, hogy te is szereted a rendszerességet és a kiszámítható dolgokat, zöld utat kapsz a szívéhez.

Skorpió

Oké, elég titokzatos a srác, de valld csak be, hogy pont ezért estél bele teljesen, igaz? Nem könnyű eset, hiszen brutálisan fél attól, hogy összetörik a szívét, de cserébe egy életen át elkísér, ha végül megadja magát. Sose veszítsd el a bizalmát, különben kiteszi a game over táblát.

Nyilas

A lételeme, hogy lelépjen, gyakorlatilag miatta alkották meg a ghosting fogalmát. De hogyan fogd meg a szellemsrácot? Legyél teljesen egyenrangú partnere és kezeld úgy, mint egy jófej munkatársat. Ha érzi rajtad, hogy nem nyomhat el, azonnal felkelted a figyelmét.

Bak

Utál olyan ügybe energiát fektetni, aminek nem látja a hosszútávú jövöjét, ezért első körben éreztesd vele, mennyire komolyan tervezed a kapcsolatotokat. Csakis az őszinteség jöhet szóba nála, amit ragaszkodással és végtelen szeretettel hálál meg.

Vízöntő

Sosem tudja eldönteni, hogy mit is akar pontosan, így nem kizárt, hogy nem azért tűnik el, mert nem vesz komolyan, csak épp passzolná a kapcsolat kérdést egy időre. Ilyenkor egyenes kérdésekkel vezesd rá, hogy ő maga jöjjön rá: csakis rád van szüksége.

Halak

Hihetetlen, mennyi érzelem van ebben a srácban! Neked is jut belőle bőven, csak ne akard mindenáron magadhoz kötni. Szervezz külön is programokat, hogy bőven jusson ideje a szokásos én-időkre.

Címkék: aszcendens csillagejegyek csillagok ezotéria horoszkóp párkapcsolat randi srác szerelem

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Szeptember 22., Kedd

Horoszkóp: Szeptember 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek fantasztikus hete lesz

A héten nekik minden összejön – kizárólag a szó legjobb értelmében!

Horoszkóp: Szeptember 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!

Ez a csillagjegy a lelkitársad az aszcendensed szerint

Érdemes tudnod az aszcendesed, mert sokkal pontosabb képet kaphatsz arról, kivel meccselsz igazán.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 11-én is!

Melyik év a legfontosabb az életedben a csillagjegyed szerint?

Mutatjuk, mikor jönnek a legnagyobb változások az egyes csillagjegyek életében!

Horoszkóp: Szeptember 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!

Horoszkóp: Szeptember 9., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!

Horoszkóp: Szeptember 8., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 8-án is!

Horoszkóp: Szeptember 7., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 7-én is!