2019.02.21.@ 06.02

Minden, amit tudnod kell a Halakról

Érzelmes, álmodozó, segítőkész, és ez még csak néhány a szuper tulajdonságaid közül, ha a Halak jegyben születtél!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Minden, amit tudnod kell a Halakról

A te hónapod:

Február 20 – Március 20.

Milyen is vagy igazán?

Két méterrel a föld felett lebegsz és ez a bohókás, álomlényed tesz igazán imádnivalóvá. Különleges művészi érzéked van, ezért egy kiadós edzés helyett az alkotással tudod igazán elengedni a stresszt egy húzosabb office nap után. Miközben a legtöbben max az ismerőseikkel szeretnek jófejkedni, te egy vadidegenben is meglátod a jót és bármikor kész lennél segíteni neki.

Iránytű a haveroknak

Akár hajnali kettőkor is megcsörrenhet a mobilod, mert te vagy az első, akit hív a barátnőd, ha dobta a pasija. Nem csak szupermegértő vagy, de mindig lapul a tarsolyodban egy jó tanács, amivel azonnal irányba teszed a barátaidat. Emiatt rengeteg barátod van, de inkább külön-külön szeretsz velük találkozni, hogy esélyesebb legyen egy mély beszélgetés.

Jöhet a herceg?

A végletekig hiszel a szerelem első látásra dologban és erre még rátettek egy lapáttal a Disney-mesék is. Ha valaki eldönti, hogy meghódítja a szíved, csak akkor érhet célba, ha romantikus, vicces és nagylelkű. Tisztára, mint Hamupipőke lovagja.

Csapatban az erő

Nem csak a barátaid merik rádbízni a legféltettebb titkaikat, de a munkatársaid is ösztönösen bíznak benned. Szívesen besegítesz, ha közeleg a határidő és a többiek megcsúsztak egy projekttel, de szerencsére nem hagyod, hogy kihasználjanak. Nem is kérdés, hogy te vagy a csapat lelke és esélyesen pályázhatnál az év kollégája címre is.

3 jegy, akivel működik a kémia: Szűz, Rák, Skorpió

3 jegy, akit messzire kerülj el: Kos, Ikrek, Oroszlán

3 sztár, aki szintén Halak: Rihanna, Justin Bieber, Eva Mendes

Címkék: aszcendens asztrológia csillagjegy csillagjegy jellemzés ezotéria halak horoszkóp jellemzés zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Csillagjegyek, akik sorsdöntő hírt kapnak a héten

Csillagjegyek, akik sorsdöntő hírt kapnak a héten

Neked vajon mit üzennek a csillagok erre a hétre?

Horoszkóp: Szeptember 28., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 28-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 25-én is!

Horoszkóp:: Szeptember 24., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 24-én is!

Horoszkóp: Szeptember 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-án is!

Horoszkóp: Szeptember 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek fantasztikus hete lesz

A héten nekik minden összejön – kizárólag a szó legjobb értelmében!

Horoszkóp: Szeptember 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!

Ez a csillagjegy a lelkitársad az aszcendensed szerint

Érdemes tudnod az aszcendesed, mert sokkal pontosabb képet kaphatsz arról, kivel meccselsz igazán.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 11-én is!

Melyik év a legfontosabb az életedben a csillagjegyed szerint?

Mutatjuk, mikor jönnek a legnagyobb változások az egyes csillagjegyek életében!

Horoszkóp: Szeptember 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!