Minden, amit tudnod kell a Halakról

Érzelmes, álmodozó, segítőkész, és ez még csak néhány a szuper tulajdonságaid közül, ha a Halak jegyben születtél!

Minden, amit tudnod kell a Halakról

A te hónapod:

Február 20 – Március 20.

Milyen is vagy igazán?

Két méterrel a föld felett lebegsz és ez a bohókás, álomlényed tesz igazán imádnivalóvá. Különleges művészi érzéked van, ezért egy kiadós edzés helyett az alkotással tudod igazán elengedni a stresszt egy húzosabb office nap után. Miközben a legtöbben max az ismerőseikkel szeretnek jófejkedni, te egy vadidegenben is meglátod a jót és bármikor kész lennél segíteni neki.

Iránytű a haveroknak

Akár hajnali kettőkor is megcsörrenhet a mobilod, mert te vagy az első, akit hív a barátnőd, ha dobta a pasija. Nem csak szupermegértő vagy, de mindig lapul a tarsolyodban egy jó tanács, amivel azonnal irányba teszed a barátaidat. Emiatt rengeteg barátod van, de inkább külön-külön szeretsz velük találkozni, hogy esélyesebb legyen egy mély beszélgetés.

Jöhet a herceg?

A végletekig hiszel a szerelem első látásra dologban és erre még rátettek egy lapáttal a Disney-mesék is. Ha valaki eldönti, hogy meghódítja a szíved, csak akkor érhet célba, ha romantikus, vicces és nagylelkű. Tisztára, mint Hamupipőke lovagja.

Csapatban az erő

Nem csak a barátaid merik rádbízni a legféltettebb titkaikat, de a munkatársaid is ösztönösen bíznak benned. Szívesen besegítesz, ha közeleg a határidő és a többiek megcsúsztak egy projekttel, de szerencsére nem hagyod, hogy kihasználjanak. Nem is kérdés, hogy te vagy a csapat lelke és esélyesen pályázhatnál az év kollégája címre is.

3 jegy, akivel működik a kémia: Szűz, Rák, Skorpió

3 jegy, akit messzire kerülj el: Kos, Ikrek, Oroszlán

3 sztár, aki szintén Halak: Rihanna, Justin Bieber, Eva Mendes

Még több

Horoszkóp