Ezek a csillagjegyek nem rajonganak a házasságért

Már egy ideje együtt vagytok, de csak nem kéri meg a srác a kezed? Vigyázz, mert lehet, hogy a nagy nap ellenes veszélyzónában van a csillagjegye miatt.

Ezek a csillagjegyek nem rajonganak a házasságért

Ikrek

Igazi FOBO bajnok, amint letenné a voksát valaki mellett, már azon izgul, hogy ezzel lemond a többiről. Gyorsan elunja magát és egyik percről a másikra alakul át, hogy éppen mire is vágyik igazán. Csak végtelen türelemmel vágj neki ennek az araprojektnek, ha Ikrek a pasid.

Szűz

Mindig lapul nála egy önfejlesztő könyv és az sem kizárt, hogy egy tanfolyamon futhatsz bele a legnagyobb eséllyel, mert életcéljának tekinti a személyes fejlődést. Ebbe a képbe pedig kevésbé illik bele a házasság, hiszen a boldogító igen elég sok melót és elkötelezettséget is jelent – ezúttal egy másik ember és nem saját maga iránt.

Nyilas

Brutál nehezen állapodik meg, de ő nem a szívét félti, sokkal inkább a függetlenségét. Szinte képtelenség lekötni a figyelmét hosszútávon, pláne, hogy még egy mozifilmet is alig tud végigülni.

Vízöntő

A legjobb fej barát és úgy tud szeretni, mint kb senki más, de retteg az elköteleződéstől. Nyugi, nem azért, mert non stop csajozni akar, szimplán fél, hogy megbántják és összetörik a szívét. Biztosítsd a szerelmedről és jobb esélyekkel indulsz a nyári lánykérésért.

Halak

Vele már nem lesz olyan nehéz dolgod, hiszen az örök romantikus lelkivilágának absszolút része az esküvő is. Miért kerülhetett fel mégis a listára? Mert pont a Disney-s lelkülete miatt túlidealizálja a nagy napot és óriásit képes csalódni, ha mégsem minden úgy alakul, mint Ariel és Erik nagy napján.

Még több

Horoszkóp