2019.02.22.@ 07.02

Ezek a csillagjegyek nem rajonganak a házasságért

Már egy ideje együtt vagytok, de csak nem kéri meg a srác a kezed? Vigyázz, mert lehet, hogy a nagy nap ellenes veszélyzónában van a csillagjegye miatt.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezek a csillagjegyek nem rajonganak a házasságért

Ikrek

Igazi FOBO bajnok, amint letenné a voksát valaki mellett, már azon izgul, hogy ezzel lemond a többiről. Gyorsan elunja magát és egyik percről a másikra alakul át, hogy éppen mire is vágyik igazán. Csak végtelen türelemmel vágj neki ennek az araprojektnek, ha Ikrek a pasid.

Szűz

Mindig lapul nála egy önfejlesztő könyv és az sem kizárt, hogy egy tanfolyamon futhatsz bele a legnagyobb eséllyel, mert életcéljának tekinti a személyes fejlődést. Ebbe a képbe pedig kevésbé illik bele a házasság, hiszen a boldogító igen elég sok melót és elkötelezettséget is jelent – ezúttal egy másik ember és nem saját maga iránt.

Nyilas

Brutál nehezen állapodik meg, de ő nem a szívét félti, sokkal inkább a függetlenségét. Szinte képtelenség lekötni a figyelmét hosszútávon, pláne, hogy még egy mozifilmet is alig tud végigülni.

Vízöntő

A legjobb fej barát és úgy tud szeretni, mint kb senki más, de retteg az elköteleződéstől. Nyugi, nem azért, mert non stop csajozni akar, szimplán fél, hogy megbántják és összetörik a szívét. Biztosítsd a szerelmedről és jobb esélyekkel indulsz a nyári lánykérésért.

Halak

Vele már nem lesz olyan nehéz dolgod, hiszen az örök romantikus lelkivilágának absszolút része az esküvő is. Miért kerülhetett fel mégis a listára? Mert pont a Disney-s lelkülete miatt túlidealizálja a nagy napot és óriásit képes csalódni, ha mégsem minden úgy alakul, mint Ariel és Erik nagy napján.
Címkék: asztrológia csillagjegy esküvő házasság horoszkóp jellemzés

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Szeptember 30., Szerda

Horoszkóp: Szeptember 30., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 30-án is!

Horoszkóp: Szeptember 29., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 29-én is!

Csillagjegyek, akik sorsdöntő hírt kapnak a héten

Neked vajon mit üzennek a csillagok erre a hétre?

Horoszkóp: Szeptember 28., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 28-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 25-én is!

Horoszkóp:: Szeptember 24., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 24-én is!

Horoszkóp: Szeptember 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 23-án is!

Horoszkóp: Szeptember 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 22-én is!

3 csillagjegy, akinek fantasztikus hete lesz

A héten nekik minden összejön – kizárólag a szó legjobb értelmében!

Horoszkóp: Szeptember 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!

Ez a csillagjegy a lelkitársad az aszcendensed szerint

Érdemes tudnod az aszcendesed, mert sokkal pontosabb képet kaphatsz arról, kivel meccselsz igazán.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 11-én is!