2019.03.02.@ 05.03

8 dolog, amit csak a Halak érthetnek

Ha te is ebben a csillagjegyben születtél, ezek a jellemzők biztosan ismerősek lesznek!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

8 dolog, amit csak a Halak érthetnek

A Halak jegyűek általában nagyon színes egyéniségek. Képesek akár minden nap új álarcot felvenni attól függően, hogy épp kivel találkoznak, hova mennek, milyen kedvük van. Nézzük, mik azok a dolgok, amiket kizárólag ők érthetnek meg.

1. Minden apró beszólás érzékenyen érinti őket. Bár a végletekig empatikusak és szeretnek minden emberre rózsaszín szemüvegen keresztül nézni, ha valaki megbántja őket, nagyon sokat kell dolgozni azon, hogy elfelejtsék a gonoszkodást.

via GIPHY

2. Sosem vásárolják túl magukat és mindig marad pénzük a hónap végén. Na nem azért, mert halálra keresik magukat a munkahelyükön, hanem mert szuper jól spórolnak. Simán nemet mondanak a cuki, leárazott szoknyára a kirakatban, ha arról van szó, hogy esetleg néhány hétig szűkebbre kellene húzni a nadrágszíjat.

via GIPHY

3. Minden rosszul sikerült randi és elbaltázott kapcsolat hatalmas dráma számukra. Képesek akár hetekig látványosan szenvedni és haldokolni, miközben úgy érzik, hogy soha többet nem képesek társas kapcsolatra.

via GIPHY

4. Belépni egy ismeretlen emberekkel teli terembe az egyik legfélelmetesebb dolog a számukra. Sokszor nem érzik magukat a csoport domináns tagjának, ezért határozatlanná válnak és inkább beülnek a sarokba.

via GIPHY

5. Képesek akár órákig álmodozni, amit a környezetük viszont szinte soha nem vesz észre. Gond nélkül élnek párhuzamosan az ideális kis világukban és a valóságban.

via GIPHY

6. Imádnak táncolni! Annyira, hogy bárhol, bármikor ösztönösen elkezdenek mozogni, ha zenét hallanak. Legyen az az irodai mosdó vagy otthon a zuhanyzó, ha jó kedvük van vagy a kedvenc számukat hallják, máris elkezdenek riszálni!

via GIPHY

7. A legjobban az terheli meg őket, ha úgy érzik, csúnyán ki lettek használva. Mivel nagyon jóindulatúak, azonnal elvesztik a bizalmukat abban, aki nem fair módon járt el velük szemben.

via GIPHY

8. A kreativitás a gyengéjük, bár sokszor titkolják, hogy tele vannak ötletekkel. Általában csak úgy elszórják a gondolataikat a megbeszéléseken és inkább kifejezetten naívnak és visszafogottnak tűnnek – de ezt teljesen tudatosan csinálják.

via GIPHY

Címkék: aszcendens csillagjegy ezotéria halak horoszkóp jellemzők március

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 10-én is!

Ez a csillagjegyek 3 legrosszabb tulajdonsága

Senki sem tökéletes, és a sok pozitív mellett minden jegynek van rá jellemző negatív tulajdonsága is!

Horoszkóp: Július 9., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 9-én is!

4 csillagjegy, akit SOHA ne haragíts magadra

Csak rosszul jöhetsz ki a dologból!

Horoszkóp: Július 8., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 8-án is!

Ezek a csillagjegyek a legodaadóbbak, amikor szerelmesek

Számukra csak a másik létezik – akár hosszú éveken keresztül!

Horoszkóp: Július 7., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 7-én is!

Horoszkóp: Július 6., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 6-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 3-án is!

Horoszkóp: Július 2., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 2-án is!

Horoszkóp: Június 30., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 30-án is!

5 csillagjegy, akinek varázslatos lesz a július

Vajon te is a szerencsések között vagy?