2019.03.11.@ 00.03

Horoszkóp: Március 11., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat március 11-én is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: Március 11., Hétfő

Kos

Mindenáron meg akarod mutatni, hogy neked egyedül is megy, nincs szükséged segítségre, bármiről is legyen szó. Most mégis egy olyan problémába ütközöl, amit nem tudsz megoldani. Tedd félre a büszkeséged és kérj segítséget az állásod érdekében!

Bika

Reggeltől kezdve megállás nélkül csörög a telefonod, özönlenek az e-mailek és azt sem tudod, hogyan érsz mindennek majd a végére. Az tuti, hogy húzós napod lesz, de legalább nem fogsz unatkozni!

Ikrek

Egy váratlan kiadás eléggé a padlóra küldhet. Nem számítottál a hónapban ekkora kifizetnivalóra és elsőre nem is tudod, hogyan is oldhatnád meg. Pánikolás helyett inkább gondold át higgadtan a lehetőségeidet, mert nem is olyan rossz a helyzeted, mint elsőre látszik!

Rák

A hétvégéd nem épp a pihenésről szólt, így fáradtan és nyűgösen indítod a hetet. Ebből az állapotból pedig még az sem képes kizökkenteni, hogy egy rakás jó hírt kapsz ma. Este próbálj meg korábban lefeküdni, különben az egész heted ilyen lesz!

Oroszlán

Jobbnál jobb ötleteid vannak általában, de ma valahogy nem jön egy sem, pedig nagy szükséged lenne a kreativitásodra. Valószínűleg csak fáradt vagy. Adj magadnak egy kis időt, ne stresszelj rá, mert annál nehezebben megy majd a brainstorming.

Szűz

Egy közeli barátod anyagi gondokkal küzd és tőled kér segítséget. Csak akkor adj neki kölcsön, ha tényleg nem okoz problémát! Ha a jófejségedért cserébe hónap végén nélkülöznöd kell, akkor inkább próbálj meg másképp segíteni neki!

Mérleg

Ami ma elromlik, az el is romolhat: laptop, telefon, levelező-fiók, lift. Kár is ezen idegeskedned, mert ezekre egyáltalán nincs ráhatásod. Inkább csak igyekezz minél hatékonyabban elhárítani a problémákat, ez a legtöbb, amit tehetsz!

Skorpió

Nagyon bizarr hírt kaphatsz az egyik exedről, ami nagyon furcsán is hat rád. Azt gondoltad, már rég nem érzel a srác iránt semmit, de ma megfordulhat a fejedben, hogy talán mégis…

Nyilas

Rengeteg a dolgod, és mindent egyszerre próbálsz letudni, aminek csak káosz és idegeskedés lesz a vége. Oké, a time management nem az erősséged, de ma nagy szükséged lesz rá, szóval kezd a napot egy szigorú időbeosztással és próbálj meg egyszer sem eltérni tőle!

Bak

Egy egész hihető pletyka juthat a füledbe, de akkor se dőlj be neki! Mindenképp járj utána, hogy biztosan igaz-e, különben nagyon-nagyon csúnyán beéghetsz, ráadásul egy számodra fontos ember előtt…

Vízöntő

Rettentően elvágysz a hétköznapokból, legszívesebben külföldre mennél, de akár már egy hétvégi kiruccanástól is jobban éreznéd magad. Úgyis jön a hosszú hétvége, kezd el már most szervezni a programodat!

Halak

A barátod már egy ideje furcsán viselkedik, és ma sem viszi épp túlzásba a kommunikációt, ami kezd egyre jobban kiborítani. Nem veled van a baja, ne is faggasd, csak finoman jelezd neki, hogy téged bánt a helyzet.

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria hétfői horoszkóp horoszkóp napi horoszkóp zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Július 13., Hétfő

Horoszkóp: Július 13., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 13-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 10-én is!

Ez a csillagjegyek 3 legrosszabb tulajdonsága

Senki sem tökéletes, és a sok pozitív mellett minden jegynek van rá jellemző negatív tulajdonsága is!

Horoszkóp: Július 9., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 9-én is!

4 csillagjegy, akit SOHA ne haragíts magadra

Csak rosszul jöhetsz ki a dologból!

Horoszkóp: Július 8., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 8-án is!

Ezek a csillagjegyek a legodaadóbbak, amikor szerelmesek

Számukra csak a másik létezik – akár hosszú éveken keresztül!

Horoszkóp: Július 7., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 7-én is!

Horoszkóp: Július 6., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 6-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 3-án is!

Horoszkóp: Július 2., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 2-án is!

Horoszkóp: Június 30., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 30-án is!