Ezt a pasit kerüld el a horoszkópod szerint

Valami nem stimmel a sráccal? Csekkold gyorsan a csillagjegyét, mert lehet az égiek vétózzák a románcot.

Ezt a pasit kerüld el a horoszkópod szerint

Kos

Tele vagy energiával, viszont kevésbé tolerálod, ha valaki még nálad is magasabb fokozaton pörgeti az életet. Éppen ezért rossz választás lenne melléd egy Oroszlán, aki kikészítene a szereplésmániájával.

Bika

Szereted, ha valaki kiszámítható és nem okoz túl sok meglepetést, szóval esélyes, hogy már rá is kattantál egy Szűz srácra. Viszont hosszútávon rájössz majd, hogy neked azért egy csipetnyi izgalom mégis kell a kapcsolatodba.

Ikrek

Kalandvágyónak és kedvesnek tűnik a Kos kiszemelted? Még ha így is van, sosem fogja tudni megadni neked azt a figyelmet és rajongást, amit elvársz a másiktól. Inkább ne is kísérletezz vele.

Rák

Miközben te romantikus szerelmi vallomásokra és filmbe illő jelenetekre vágysz, addig a Bak fiú inkább a karrierlemezt pörgetné. Ha nem akarsz egy összetört szívű főhőst alakítani, inkább offold ki a Bak lovagod.

Oroszlán

Egy Vízöntő eleinte az egekbe repítheti az egódat, de csak azért, mert hamar kiismer és rájön, hogy nálad ez működő taktika. Sokáig úgysem tudná hozni ezt a figurát, mert nem szívből jön neki.

Szűz

Még egy olyan romantikus, pozitív és vidám csillagjegy nincs, mint a Halak, nem is csoda, hogy felkeltette az érdeklődésedet. De ennél a pontnál állj is meg, hiszen te túl gyakorlatias lány vagy egy ilyen romkom szereplőhöz.

Mérleg

A biztonságra és az egyensúlyra törekedsz, nem nagyon tűröd, ha valaki ezt fel akarja rúgni. Egy Rákkal viszont csak erre számíthatsz, mert az érzelmes lénye állandó drámaórákat tartogatna számodra. Csekkolj ki inkább erről a kurzusról.

Skorpió

Eszedbe se jusson egy Mérleggel kezdeni, amikor ennyire szenvedélyesen és random éled az életed. Elég hamar elkezdenél unatkozni a kiszámítható szokásai mellett.

Nyilas

Te másra sem vágysz, csak arra, hogy ne korlátozzon senki és csinálhasd nyugodtan a dolgaid. Egy Bika valószínűleg ezt nem nagyon tolerálná, így inkább más csillagjegyű pasikkal tervezz hosszútávon.

Bak

Egy Nyilas? Ne erőltesd, mert elég gyorsan kiidegelne. Szereted a megszokott kis rutinjaid és a Nyilas srác hajlamos lehet mindenbe belebeszélni és átalakítgatni a szokásaid. Köszi, de nem.

Vízöntő

Akárcsak a Skorpió, te is egy igazán extrém személyiség vagy, ami nagyon menő, de ketten együtt – igazi időzített bomba. Tudod, két dudás egy csárdában, nem igazán működőképes duó.

Halak

Első nekifutásra minden jól alakulhat az Ikrek fiúval, de gyorsan rájönnél te is, hogy nem annyira romantikus, mint hitted. Pedig neked nagyon is szükséged van a cuki gesztusokra. Kár érte.

Még több

Horoszkóp