Ez a legnagyobb gond a kapcsolatodban a csillagjegyed szerint

Nincs minden veszve, ha kicsit döcögősre váltott a kapcsolatod. A horoszkópod elárulja, mire figyelj oda, hogy minden jól menjen köztetek.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ez a legnagyobb gond a kapcsolatodban a csillagjegyed szerint

Kos

A melóban nyertes kombináció az energikus és ambiciózus személyiséged, de a kapcsolatodban igazi átok tud lenni, ha mindig vezető pozícióba helyezkedsz. Néha engedd át az irányítást a szerelmednek és meglátod milyen szuper dolgok sülnek majd ki belőle.

Bika

Ha egyszer valamit a fejedbe veszel, kizárt, hogy bárki meggyőzzön az ellenkezőjéről. Általában igazad is van, de ettől még hallgasd meg a másik felet is, és igyekezz kompromisszumképes lenni, hiszen csak így lesz működőképes a kapcsolatod.

Ikrek

Állandóan kergeted a kalandokat és utálsz mindent, ami nem spontán, hanem előre megszervezett. Viszont nem lehet egy életet random történésekre alapozni és a srác is joggal szeretne némi állandóságot a mindennapjaitokba. Vezesd be az 5:2-es arányt, vagyis heti 5 nap spontán progizzatok, de mondjuk a hétvégét már egyeztessétek előre.

Rák

Annyi érzés van benned minden pillanatban, amennyit más egy hét alatt nem érez és ez még téged is kikészít néha. Plusz még beszélni sem tudsz róla nagyon, mert úgy érzed, úgysem értene meg a másik. Tegyél egy próbát, lehet, hogy csak a saját magadnak ismételgetett negatív sztori tart vissza a teljes boldogságtól.

Oroszlán

Végtelenül büszke vagy és nehezen tűröd, ha nem te vagy a középpontban. Viszont egy szerelmes sztorihoz két főhős kell, így ideje átengedni a figyelmet a másik félnek is. Legalább néha-néha irányítsd rá a reflektorfényt.

Szűz

A melóban és otthon is a tökéletességre törekszel, de a párkapcsolatok pont attól olyan izgalmasak, hogy tele vannak váratlan fordulatokkal. Ne omolj össze azonnal, ha valamin összevesztek, ez még nem egyenlő a szakítással! Teremtsétek meg a saját kis tökéletlen tökéletességeteket.

Mérleg

Mindent megtennél, hogy a másik boldog legyen és ezért képes vagy elég sokat beáldozni – akár saját magadat is. Ugye te is érzed, hogy ez egy nagyon rossz irány? Hidd el, a fiúd sem lesz boldog, ha azt érzi, hogy ennek a te mosolyod az ára. Tartsd szem előtt, hogy mindketten ugyanannyira fontosak vagytok.

Skorpió

Lehet, hogy odavagy a másikért, de képtelen vagy ezt szavakkal is kifejezni, mert attól félsz, a másik rosszul reagálna rá. Képezd el azt a szitut, hogy a herceged szerelmet vall neked – téged rosszul érintene? Na látod, valószínűleg a srác is a fellegekben érezné magát, ha végre tudná, hogy egy olyan csaj van oda érte, mint te.

Nyilas

Te vagy a csillagjegyek magányos farkasa és mindenáron ragaszkodsz a függetlenségedhez. Nyugi, a pasid nem ebben akar korlátozni, ha több közös progit szeretne, csak szeretne több közös élményt. Engedd el a gondolatot, hogy rád akar telepedni és beszélj vele őszintén a félelmeidről.

Bak

Mindig egy cél lebeg a szemed előtt és hajlamos vagy minden másról megfeledkezni, míg azt el nem éred. De nem teheted a kispolcra a pasidat, hogy majd előveszed a kitűzött álom megvalósítása után. Kénytelen leszel megosztani a figyelmed, de a legjobb, ha beveszed őt is, így közös lesz a siker.

Vízöntő

A gondolataid mindig a felhők felett járnak, és valami újon töröd a fejed, ezért észre sem veszed a legfontosabb személyt, aki ott áll az orrod előtt. Próbáld meg bevonni őt a kreatív ötleteléseidbe, hogy ne érezze magát kirekesztve a kapcsolatotokban.

Halak

Amennyire érzelmes és romantikus vagy, annyira nehezen bocsájtod meg még a legkisebb sértést is. Viszont, ha minden kis tüskét magaddal cipelsz, mint egy sündisznó, a saját boldogságodat aknázod alá. Ha kell, beszélj szakemberrel, de első körben figyeld meg, valóban ennyire megbocsáthatatlan dolgot tett-e a másik.

Címkék: horoszkóp kapcsolat kapcsolati gondok

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp, Június 24., Csütörtök

Horoszkóp, Június 24., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 24-én is!

Horoszkóp, Június 23., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 23-án is!

Horoszkóp, Június 22., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 22-én is!

4 csillagjegy, akinek óriási szerencsét hoz a Rák hava

Ezeknek a csillagjegyeknek nagyon sok szuper lehetőséget tartogat a június 22-én kezdődő Rák hava. Nézd meg, te köztük vagy-e!

Horoszkóp, Június 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 21-én is!

Ez a Netflix sorozat passzol hozzád a csillagjegyed alapján

A horoszkóp abban is segít, milyen sorozatot kell ledarálnod legközelebb a csillagjegyed alapján!

4 csillagjegy, aki még júniusban megtalálja az igazit

Romantikára felkészülni! A következő csillagjegyek izgalmas hónapra számíthatnak.

4 csillagjegy, akinek szerencsét hoz a hétvége

Szeretnéd tudni, te köztük vagy-e? Csekkold le gyorsan cikkünkben!

Ez a 3 csillagjegy azonnal kiszúrja a hazugságot

Ezek a csillagjegyek olyanok, mint az élő hazugságvizsgálók, egyszerűen képtelenség átverni őket!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 18-án is!

Horoszkóp, Június 17., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 17-én is!

Horoszkóp, Június 16., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 16-án is!

Horoszkóp, Június 15., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 15-én is!