2019.03.17.@ 09.03

Ez a célod az életben a csillagjegyed szerint

Tanácstalan vagy abban, hogy merre indulj? Ne aggódj, a csillagok ebben is tudnak segíteni!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ez a célod az életben a csillagjegyed szerint

Egyszer mindenki életében eljön a kérdés: mi is a célom? A válasz persze mindenki számára más és más, és nem könnyű rájönni, de az eligazodásban a csillagjegyed is tud neked néhány támpontot adni!

Kos

Lelkes vagy és szeretsz versengeni, minden vágyad, hogy nagy dolgot vigyél véghez. Nem szívesen ülsz a kispadon, inkább a mélyvízbe ugrasz. Az a célod az életben, hogy magas szintet érj el a következő területek legalább egyikén: művészetek, kultúra, technológia, szórakoztatás. Az elsődleges küldetésed azonban az, hogy valamilyen áttörést érj el, vagy elsőként valósíts meg valamit.

Bika

Szereted a stabilitást – a párkapcsolatban és az élet más terén is! Szóval akkor érzed jól magad, ha az anyagiak is rendben vannak. Az a célod, hogy biztos alapot teremts magadnak, és a körülötted lévő embereknek is.

Ikrek

Te vagy az egyik leginkább társaságkedvelő csillagjegy mind közül. A legnagyobb küldetésed az, hogy összehozd az embereket. Nagyon jól társalogsz, és szuperül kijössz mindenkivel.

Rák

Nagyon empatikus vagy, általában az érzelmeid vezérelnek. Mindig tudod, mire van szüksége a másiknak, és ha valaki ki akarja önteni a lelkét, lehet rád számítani. Az a célod, hogy megmutasd a világnak, a szeretet határtalan és feltétel nélküli.

Oroszlán

Imádsz a középpontban lenni, nagyon karizmatikus vagy és jó vezető. Könnyen elvarázslod magad körül az embereket. Be akarod bizonyítani az egész világnak, mennyire rátermett vagy.

Szűz

Mindig azt keresed, hogyan tudnád jobbá tenni a dolgokat. Keményen dolgozol, mindent helyre tudsz hozni. Az a missziód, hogy a világ jobb hely legyen.

Skorpió

Mindig 100%-ot beleadsz, bármit is csinálsz. Az a célod az életben, hogy megmutasd mindenkinek azt a szenvedélyt, aminek segítségével mindent jobbá tudsz tenni.

Mérleg

Szereted az egyensúlyt és az igazságot. Általában mindkét felet meghallgatod, és csak utána állsz ki bármi mellett is. Célod mindig igazságosan dönteni, és jobb hellyé tenni a világot.

Nyilas

Az összes csillagjegy közül te vagy leginkább szabad szellemű. Imádsz új dolgokat felfedezni, ezért szeretsz utazni és új helyeket, idegen kultúrákat megismerni. Egyik életcélod, hogy mindenkiben megtartsd a gyermeki kíváncsiságot.

Bak

Támogatást és megbízhatóságot kínálsz barátainak és családtagjainak. Célod, hogy mindenkinek megmutasd, a szeretteink támogatása a legfontosabb.

Vízöntő

Igazi lázadó vagy, közben pedig a legnagyobb emberbarát. Az a küldetésed, hogy jobbá tedd ó a világot, többek közt azzal, hogy önkéntes munkákat vállalsz.

Halak

Nagyon kreatív és intuitív jegy vagy. Szereted a művészeteket, a zenét, a költészetet, és minden olyan dolgot, amivel ki tudod fejezni magad. Életcélod is az, hogy a művészeteket népszerűsítsd.

Címkék: csillagjegy életcél horoszkóp

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ez töri össze a szívedet a horoszkópod szerint

Ez töri össze a szívedet a horoszkópod szerint

A csillagok még azt is megmondják, mire kell odafigyelned szívügyekben.

Így csókolsz a horoszkópod szerint

Gyors szájrapuszi, vagy hosszú csókcsata? Olvass tovább, hogy kiderüljön, melyik kategóriába tartozol.

Így ünnepeld a húsvétot a csillagjegyed szerint

4 napos hétvége és cuki nyuszisdekor mindenfelé: röviden a húsvét legszuperebb húzásai, amit tovább fokozhatsz, ha hallgatsz a csillagokra.

Az álmaid titkos jelentése a horoszkópod alapján

Mindig ugyanazt álmodod mostanában? Ugye te is sejted, hogy ez nem lehet véletlen... Segítünk dekódolni a csillagok üzenetét.

Horoszkóp: Április 10., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 10-én is!

Horoszkóp: Április 09., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 9-én is!

Horoszkóp: Április 8., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 8-án is!

Ilyen esküvő passzol a csillagjegyedhez

Ezerszer elképzelted már, hogy milyen helyszínen fogod kimondani a boldogító igent? Hidd el, a horoszkópod is sokat elárul róla! Csekkold!

3 csillagjegy, aki megtalálja áprilisban a szerelmet

Beköszöntött a jó idő te pedig még mindig a szinglik életét éled? Nyugi, ha eddig nem talált rád az álompasi, akkor most minden esély megvan rá – de csak akkor, ha szerepelsz az áprilisi szerelem-listán!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 5-én!

Horoszkóp: Április 4., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 4-én is!

Ilyen nyaralás illik hozzád a csillagjegyed szerint

Nézd meg, hol éreznéd magad a legjobban a horoszkópod alapján!

Horoszkóp: Április 3., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 3-án is!