2019.03.17.@ 09.03

Ez a célod az életben a csillagjegyed szerint

Tanácstalan vagy abban, hogy merre indulj? Ne aggódj, a csillagok ebben is tudnak segíteni!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ez a célod az életben a csillagjegyed szerint

Egyszer mindenki életében eljön a kérdés: mi is a célom? A válasz persze mindenki számára más és más, és nem könnyű rájönni, de az eligazodásban a csillagjegyed is tud neked néhány támpontot adni!

Kos

Lelkes vagy és szeretsz versengeni, minden vágyad, hogy nagy dolgot vigyél véghez. Nem szívesen ülsz a kispadon, inkább a mélyvízbe ugrasz. Az a célod az életben, hogy magas szintet érj el a következő területek legalább egyikén: művészetek, kultúra, technológia, szórakoztatás. Az elsődleges küldetésed azonban az, hogy valamilyen áttörést érj el, vagy elsőként valósíts meg valamit.

Bika

Szereted a stabilitást – a párkapcsolatban és az élet más terén is! Szóval akkor érzed jól magad, ha az anyagiak is rendben vannak. Az a célod, hogy biztos alapot teremts magadnak, és a körülötted lévő embereknek is.

Ikrek

Te vagy az egyik leginkább társaságkedvelő csillagjegy mind közül. A legnagyobb küldetésed az, hogy összehozd az embereket. Nagyon jól társalogsz, és szuperül kijössz mindenkivel.

Rák

Nagyon empatikus vagy, általában az érzelmeid vezérelnek. Mindig tudod, mire van szüksége a másiknak, és ha valaki ki akarja önteni a lelkét, lehet rád számítani. Az a célod, hogy megmutasd a világnak, a szeretet határtalan és feltétel nélküli.

Oroszlán

Imádsz a középpontban lenni, nagyon karizmatikus vagy és jó vezető. Könnyen elvarázslod magad körül az embereket. Be akarod bizonyítani az egész világnak, mennyire rátermett vagy.

Szűz

Mindig azt keresed, hogyan tudnád jobbá tenni a dolgokat. Keményen dolgozol, mindent helyre tudsz hozni. Az a missziód, hogy a világ jobb hely legyen.

Skorpió

Mindig 100%-ot beleadsz, bármit is csinálsz. Az a célod az életben, hogy megmutasd mindenkinek azt a szenvedélyt, aminek segítségével mindent jobbá tudsz tenni.

Mérleg

Szereted az egyensúlyt és az igazságot. Általában mindkét felet meghallgatod, és csak utána állsz ki bármi mellett is. Célod mindig igazságosan dönteni, és jobb hellyé tenni a világot.

Nyilas

Az összes csillagjegy közül te vagy leginkább szabad szellemű. Imádsz új dolgokat felfedezni, ezért szeretsz utazni és új helyeket, idegen kultúrákat megismerni. Egyik életcélod, hogy mindenkiben megtartsd a gyermeki kíváncsiságot.

Bak

Támogatást és megbízhatóságot kínálsz barátainak és családtagjainak. Célod, hogy mindenkinek megmutasd, a szeretteink támogatása a legfontosabb.

Vízöntő

Igazi lázadó vagy, közben pedig a legnagyobb emberbarát. Az a küldetésed, hogy jobbá tedd ó a világot, többek közt azzal, hogy önkéntes munkákat vállalsz.

Halak

Nagyon kreatív és intuitív jegy vagy. Szereted a művészeteket, a zenét, a költészetet, és minden olyan dolgot, amivel ki tudod fejezni magad. Életcélod is az, hogy a művészeteket népszerűsítsd.

Címkék: csillagjegy életcél horoszkóp

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Így rendezd be a lakásod a csillagjegyed szerint

Így rendezd be a lakásod a csillagjegyed szerint

Derítsd ki, milyen dekorációk és bútorok illenek a stílusodhoz leginkább!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hosszú hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 16-án is!

Horoszkóp: Augusztus 15., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 15-én is!

Horoszkóp: Augusztus 13., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 13-án is!

Ez a 3 csillagjegy a legintelligensebb

Hihetetlen magas az IQ-juk!

3 csillagjegy, akinek nem okoz gondot a hazugság

Nem biztos, hogy mindig az igazat hallod tőlük...

Ebben különböznek a férfi és női csillagjegyek

Ugyanaz a jegy, mégsem ugyanaz a személyiség?

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 9-én is!

Horoszkóp: Augusztus 08., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 8-án is!

Horoszkóp: Auguszus 7., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 7-én is!

Horoszkóp: Augusztus 6., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 6-án is!

Horoszkóp: Augusztus 5., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 5-én is!