2019.03.17.@ 05.03

Ilyen barát vagy a horoszkópod szerint

Kihallgattuk a csillagokat, hogy kiderüljön, pályázhatsz-e az év BFF díjra.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ilyen barát vagy a horoszkópod szerint

Kos

Az első a neved a partilistán, ha a barátnőid egy igazi csajos estét szerveznek. Te vagy az ügyeletes hangulatfelelős, és mindig odafigyelsz, hogy senki ne maradjon le a bulivonatról.

Bika

Irigylésre méltó, mennyire tudatosan éled az életed, ezért gyakran becsekkolnak hozzád a barátaid egy kis karrier tanácsadásra. Jól is teszik, hiszen tényleg olyan vagy, mint egy hivatásos coach.

Ikrek

Mivel te is állandóan az újdonságot keresed, ezért a barátaid is tudják, hogy neked kell szólni, ha valami izgalmas programot szerveznének. Általában te szoktál lenni az ötletgazda is és ezért imádnak az ismerőseid.

Rák

Szuper házigazda vagy és nem is nagyon szeretsz otthonról kimozdulni. Ha a BFF-ed maga alatt van, azonnal tudja, hogy hozzád mindig átmehet egy nagy beszélgetésre és egy fincsi almáspités bűnözésre.

Oroszlán

Vezetőnek születtél és a barátnőid szívesen követnek téged, mivel szinte mindig tiszta és vonzó célt tűzöl ki a csapat elé. Ha a közös nyaralás helyszínét kell kiválasztani, nem is kérdés, hogy nálad van a döntés, mert sosem csalódnak a választásodban.

Szűz

Ha beüt a káosz valaki életébe, igazán szerencsés, ha a közelében van egy Szűz barát, hiszen minden problémát gyorsan átlátsz és tudod is a megoldást. A te segítségeddel minden nehézség gyerekjátéknak tűnik.

Mérleg

A harmóniára törekvésed az egyik legvonzóbb tulajdonságod, hiszen a körülötted lévő barátaid életébe is egyensúlyt csempészel még a legbizonytalanabb időszakokban is.

Skorpió

Lehet, hogy néha nem tetszik a legjobb barátnődnek a nyers őszinteséged, de pontosan tudja, hogy te tényleg mindig a valóságot nézed. És pont ez tesz téged ennyire szuper baráttá, mert nem bugyolálod rózsaszín papírba az igazságot.

Nyilas

Szinte mindenhol gyorsan szerzel barátokat, amit főként a nyitott és pozitív személyiségednek köszönhetsz. Azon kevesek egyike vagy, akinek nem csak egy-két igaz barátja van, hanem egy egész csapatnyi.

Bak

Mindig ráérsz egy baráti találkozóra és nem azért, mert nincs tele programokkal a naptárad. Egyszerűen szuperül osztod be az idődet, ezért a barátnőid tudják, hogy bármelyik percben számíthatnak rád.

Vízöntő

Ha ötletelésre kerül a sor és a BFF-ednek valami ütős újítást kell bedobnia a bossnál, esélyes, hogy nem a kollégáit, hanem téged kér meg, hogy segíts. Annyira újítóak az ötleteid, hogy akár vállalkozást is indíthatnál.

Halak

Állandóan álmodozol, mintha néha nem is ezen a bolygón járnál. Ezt a szeleburdi lényedet imádja a legtöbb barátod, mert a társaságodban azonnal megfeledkezhetnek a mindennapi gondjaikról.

Címkék: barátság csillagjegy horoszkóp

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: November 24., Kedd

Horoszkóp: November 24., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 24-én is!

Horoszkóp: November 23., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 23-án is!

Ezek a csillagjegyek egy váratlan fordulatra számíthatnak év végén

Számukra nagyon izgalmasan alakul 2020 vége.

Ezek a csillagjegyek a legellenállhatatlanabbak a pasik szerint

Ha a három közül valamelyik a horoszkópod, gond nélkül vonzod magad köré a pasikat!

Ez a 4 csillagjegy főz a legjobban

Na, te a legjobb szakácsok között vagy?

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 20-án is!

3 csillagjegy, aki idén végre leszokik a halogatásról

Többé nem kell irigyelned azokat a csillagjegyeket, akik tökéletesen kézben tartják az életüket!

Horoszkóp: November 19., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 19-én is!

Ez a sorozatkarakter vagy a horoszkópod szerint

Mert a csillagjegyed ezt is elárulja!

Ez a 3 csillagjegy kezeli legjobban a stresszt

Mit gondolsz, te köztük vagy?

Horoszkóp: November 18., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 18-án is!