Ilyen barát vagy a horoszkópod szerint

Kihallgattuk a csillagokat, hogy kiderüljön, pályázhatsz-e az év BFF díjra.

2019.03.17. 05:03
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ilyen barát vagy a horoszkópod szerint

Kos

Az első a neved a partilistán, ha a barátnőid egy igazi csajos estét szerveznek. Te vagy az ügyeletes hangulatfelelős, és mindig odafigyelsz, hogy senki ne maradjon le a bulivonatról.

Bika

Irigylésre méltó, mennyire tudatosan éled az életed, ezért gyakran becsekkolnak hozzád a barátaid egy kis karrier tanácsadásra. Jól is teszik, hiszen tényleg olyan vagy, mint egy hivatásos coach.

Ikrek

Mivel te is állandóan az újdonságot keresed, ezért a barátaid is tudják, hogy neked kell szólni, ha valami izgalmas programot szerveznének. Általában te szoktál lenni az ötletgazda is és ezért imádnak az ismerőseid.

Rák

Szuper házigazda vagy és nem is nagyon szeretsz otthonról kimozdulni. Ha a BFF-ed maga alatt van, azonnal tudja, hogy hozzád mindig átmehet egy nagy beszélgetésre és egy fincsi almáspités bűnözésre.

Oroszlán

Vezetőnek születtél és a barátnőid szívesen követnek téged, mivel szinte mindig tiszta és vonzó célt tűzöl ki a csapat elé. Ha a közös nyaralás helyszínét kell kiválasztani, nem is kérdés, hogy nálad van a döntés, mert sosem csalódnak a választásodban.

Szűz

Ha beüt a káosz valaki életébe, igazán szerencsés, ha a közelében van egy Szűz barát, hiszen minden problémát gyorsan átlátsz és tudod is a megoldást. A te segítségeddel minden nehézség gyerekjátéknak tűnik.

Mérleg

A harmóniára törekvésed az egyik legvonzóbb tulajdonságod, hiszen a körülötted lévő barátaid életébe is egyensúlyt csempészel még a legbizonytalanabb időszakokban is.

Skorpió

Lehet, hogy néha nem tetszik a legjobb barátnődnek a nyers őszinteséged, de pontosan tudja, hogy te tényleg mindig a valóságot nézed. És pont ez tesz téged ennyire szuper baráttá, mert nem bugyolálod rózsaszín papírba az igazságot.

Nyilas

Szinte mindenhol gyorsan szerzel barátokat, amit főként a nyitott és pozitív személyiségednek köszönhetsz. Azon kevesek egyike vagy, akinek nem csak egy-két igaz barátja van, hanem egy egész csapatnyi.

Bak

Mindig ráérsz egy baráti találkozóra és nem azért, mert nincs tele programokkal a naptárad. Egyszerűen szuperül osztod be az idődet, ezért a barátnőid tudják, hogy bármelyik percben számíthatnak rád.

Vízöntő

Ha ötletelésre kerül a sor és a BFF-ednek valami ütős újítást kell bedobnia a bossnál, esélyes, hogy nem a kollégáit, hanem téged kér meg, hogy segíts. Annyira újítóak az ötleteid, hogy akár vállalkozást is indíthatnál.

Halak

Állandóan álmodozol, mintha néha nem is ezen a bolygón járnál. Ezt a szeleburdi lényedet imádja a legtöbb barátod, mert a társaságodban azonnal megfeledkezhetnek a mindennapi gondjaikról.

Címkék: barátság csillagjegy horoszkóp

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

3 csillagjegy, akinek a május lesz a szerencsehónapja idén

3 csillagjegy, akinek a május lesz a szerencsehónapja idén

Ha a te csillagjegyed is a listán szerepel, mi a helyedben nem késlekednénk sokat a céljaink megvalósításával.

Ez a 3 csillagjegy függ legjobban a mobiljától

Neked is van olyan ismerősöd, aki egy lépést sem tesz a telója nélkül? Akkor nagy eséllyel ezek közé a csillagjegyek közé tartozik.

Horoszkóp, Május 13., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 13-án is!

Ezért a 4 csillagjegyért mindenki rajong

Népszerűek voltak a suliban, majd később a munkahelyükön is mindenki bírja őket, sőt a társaság szívei és lelkei, pedig nem is törik érte magukat. Kíváncsi vagy, mely csillagjegyekről van szó?

Ezért lesz ez a péntek az év legfontosabb asztrológiai napja

Ha bírod az ezotériát, rendszeresen követed a horoszkópokat és imádod, ha a csillagok is megtámogatják a céljaidat, jobb, ha figyelsz, ugyanis asztrológiailag fontos nap közeledik a héten.

Horoszkóp: Május 12., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 12-én is!

3 csillagjegy, akinek minden sikerülni fog a héten

Ha a te csillagjegyed is szerepel a listán, most érdemes új célokat kitűznöd és belevágnod abba, amit régóta terveztél. Hidd el, sikerrel jársz majd!

Horoszkóp: Május 11., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 11-én is!

3 csillagjegy, akire fantasztikus hét vár

Az élet sokkal szebb, mint amilyennek mutatta magát mostanában, és a következő csillagjegyek számára erre egyértelmű bizonyíték érkezik a héten.

Ezek a csillagjegyekkel kapcsolatos legnagyobb tévhitek

Minden csillagjeggyel kapcsolatban van néhány olyan elterjedt sztereotípia, ami a valóságban nem igaz, vagy legalábbis nem teljesen. Kíváncsi lettél a saját jegyedre, igaz?

Horoszkóp: Május 10., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 10-én is!

3 csillagjegy, aki sokkal magabiztosabbá válik májusban

Rád férne egy kis biztatás, mert mostanában kimondottan nehezen érvényesíted az akaratodat és nehezen állsz ki magadért? Ha ezek közül az egyik a te csillagjegyed, akkor most van egy jó hírünk!

Csillagjegyek, akik zseniális párkapcsolati szakértők

Ezektől a csillagjegyektől érdemes szerelmi tanácsot kérned!