2019.03.17.@ 05.03

Ilyen barát vagy a horoszkópod szerint

Kihallgattuk a csillagokat, hogy kiderüljön, pályázhatsz-e az év BFF díjra.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ilyen barát vagy a horoszkópod szerint

Kos

Az első a neved a partilistán, ha a barátnőid egy igazi csajos estét szerveznek. Te vagy az ügyeletes hangulatfelelős, és mindig odafigyelsz, hogy senki ne maradjon le a bulivonatról.

Bika

Irigylésre méltó, mennyire tudatosan éled az életed, ezért gyakran becsekkolnak hozzád a barátaid egy kis karrier tanácsadásra. Jól is teszik, hiszen tényleg olyan vagy, mint egy hivatásos coach.

Ikrek

Mivel te is állandóan az újdonságot keresed, ezért a barátaid is tudják, hogy neked kell szólni, ha valami izgalmas programot szerveznének. Általában te szoktál lenni az ötletgazda is és ezért imádnak az ismerőseid.

Rák

Szuper házigazda vagy és nem is nagyon szeretsz otthonról kimozdulni. Ha a BFF-ed maga alatt van, azonnal tudja, hogy hozzád mindig átmehet egy nagy beszélgetésre és egy fincsi almáspités bűnözésre.

Oroszlán

Vezetőnek születtél és a barátnőid szívesen követnek téged, mivel szinte mindig tiszta és vonzó célt tűzöl ki a csapat elé. Ha a közös nyaralás helyszínét kell kiválasztani, nem is kérdés, hogy nálad van a döntés, mert sosem csalódnak a választásodban.

Szűz

Ha beüt a káosz valaki életébe, igazán szerencsés, ha a közelében van egy Szűz barát, hiszen minden problémát gyorsan átlátsz és tudod is a megoldást. A te segítségeddel minden nehézség gyerekjátéknak tűnik.

Mérleg

A harmóniára törekvésed az egyik legvonzóbb tulajdonságod, hiszen a körülötted lévő barátaid életébe is egyensúlyt csempészel még a legbizonytalanabb időszakokban is.

Skorpió

Lehet, hogy néha nem tetszik a legjobb barátnődnek a nyers őszinteséged, de pontosan tudja, hogy te tényleg mindig a valóságot nézed. És pont ez tesz téged ennyire szuper baráttá, mert nem bugyolálod rózsaszín papírba az igazságot.

Nyilas

Szinte mindenhol gyorsan szerzel barátokat, amit főként a nyitott és pozitív személyiségednek köszönhetsz. Azon kevesek egyike vagy, akinek nem csak egy-két igaz barátja van, hanem egy egész csapatnyi.

Bak

Mindig ráérsz egy baráti találkozóra és nem azért, mert nincs tele programokkal a naptárad. Egyszerűen szuperül osztod be az idődet, ezért a barátnőid tudják, hogy bármelyik percben számíthatnak rád.

Vízöntő

Ha ötletelésre kerül a sor és a BFF-ednek valami ütős újítást kell bedobnia a bossnál, esélyes, hogy nem a kollégáit, hanem téged kér meg, hogy segíts. Annyira újítóak az ötleteid, hogy akár vállalkozást is indíthatnál.

Halak

Állandóan álmodozol, mintha néha nem is ezen a bolygón járnál. Ezt a szeleburdi lényedet imádja a legtöbb barátod, mert a társaságodban azonnal megfeledkezhetnek a mindennapi gondjaikról.

Címkék: barátság csillagjegy horoszkóp

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Így rendezd be a lakásod a csillagjegyed szerint

Így rendezd be a lakásod a csillagjegyed szerint

Derítsd ki, milyen dekorációk és bútorok illenek a stílusodhoz leginkább!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hosszú hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 16-án is!

Horoszkóp: Augusztus 15., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 15-én is!

Horoszkóp: Augusztus 13., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 13-án is!

Ez a 3 csillagjegy a legintelligensebb

Hihetetlen magas az IQ-juk!

3 csillagjegy, akinek nem okoz gondot a hazugság

Nem biztos, hogy mindig az igazat hallod tőlük...

Ebben különböznek a férfi és női csillagjegyek

Ugyanaz a jegy, mégsem ugyanaz a személyiség?

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 9-én is!

Horoszkóp: Augusztus 08., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 8-án is!

Horoszkóp: Auguszus 7., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 7-én is!

Horoszkóp: Augusztus 6., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 6-án is!

Horoszkóp: Augusztus 5., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 5-én is!