Ilyen apa lesz a pasid a csillagjegye alapján

Úgy érzed, megtaláltad az igazit, de kíváncsi vagy arra, hogy vajon jó szülő lenne belőle, ha a gyerekvállalásra kerül a sor? A csillagok megsúgják neked!

Ilyen apa lesz a pasid a csillagjegye alapján

Kos

Erőssége: Következetes, példamutató, magabiztos.

Csupa izgalom és nevetés az élet a Kos pasival, ezért nem kérdés, hogy elképesztően szórakoztató apuka válik majd belőle. A gyerekek sosem fognak unatkozni mellette, ráadásul arra is nagyon odafigyel, hogy biztonságban nőjenek fel és nem sajnálja az időt, ha a közös tanulásról van szó.

Bika

Erőssége: Megbízható, hűséges, tervező.

Ez a srác egész életében azon igyekszik, hogy stabil és biztonságos életet teremtsen a számára legfontosabbaknak. Nagyon szoros köteléket alakít ki a gyerekeivel, már a megszületésük pillanatában. Hűséges típus, és mindent megad a kicsiknek, sőt tiszteletre, kemény munkára tanítja őket.

Ikrek

Erőssége: Sokoldalú, nyitott, játékos.

A legédesebb apa a világon az Ikrek! Szinte szerelmes a gyerekeibe! Imád minőségi időt tölteni velük, és az sem meglepő, ha végül ő marad otthon a szülés után a picikkel. Látni, ahogy felnőnek, és megélni közösen az első fontos mérföldköveket – ez mindennél fontosabb lesz neki!

Rák

Erőssége: Gondoskodó, hűséges, empatikus.

A pasid férjnek és apának született. Az életcélja a családépítés, ezért nem is kérdés, hogy elég korán apuka lesz belőle, és szeretne nagyon közel kerülni a kicsihez már rögtön a születése után. Hogyan legyen együttérző és empatikus másokkal a fia, ha felnő? Ő többek között ezt is megtanítja majd neki!

Oroszlán

Erőssége: Ambiciózus, példamutató.

A büszke apuka! Ő az a típus, aki szinte már túlszereti a gyerekeit, és bármit megtesz azért, hogy ezt a kicsik is minden percben érezzék. Ugyanakkor inspirálja őket arra, hogy legyenek ambiciózusok és tudatosan építsék az emberi kapcsolataikat. Ne félj elmondani neki a nagy hírt, hogy babát vártok, a világ legszerencsésebb pasijának fogja érezni magát!

Szűz

Erőssége: Kötelességtudó, odaadó, maximalista.

Hihetetlenül odaadó és gondoskodó apa válik belőle. Nem tud csalódni a gyerekeiben, elképesztően elnéző lesz velük szemben, de mivel kötelességtudó, így bőven vannak elvárásai is a csemeték felé. Csak olyat ígér meg nekik, amit mindig be is tud tartani.

Mérleg

Erőssége: Jó ízlés, egyensúly, türelem.

A Mérlegből nagyon könyörületes apa lesz. Azt akarja, hogy a gyerekei mindent megkapjanak, amit ő nem kapott meg kicsiként. Talán túlságosan is elkényezteti őket. A legmenőbb éttermekbe, luxusnyaralásra viszi őket, mivel ő maga is odáig van a fényűző életért.

Skorpió

Erőssége: Összeszedett, megfontolt, előrelátó.

Az érzelmes Skorpió pasival csak azért vigyázz, mert elképesztően bele fog habarodni a születendő babátokba. Hajszolja a sikert, ezért minden olyan dologra meg akarja tanítani az utódját is, ami a szuper karrier eléréséhez kell.

Nyilas

Erőssége: Bölcsesség, humor, kalandvágy.

A kalandvágyó és nyughatatlan Nyilas pasi imádni fogja az apaszerepet. Odáig van a gyerekéért kisbabaként, és nagyon szoros kapcsolatot ápol vele felnőtt korában is. A szabad szellemű jegy nem meglepő módon megismételhetetlen és emlékezetes kalandokra csábítja a gyerkőcét, de ő az, aki meg fogja tanítani neki azt is, hogy hogyan kell gondoskodni a Földről és a lakóiról.

Bak

Erőssége: Következetesség és türelem.

Nagyon elkötelezett és megfontolt csillagjegy, aki mindent megtesz azért, hogy a születendő gyerekének átadja a tudását. Talán kicsit túlságosan fegyelmezett is, előfordulhat, hogy túl nagy elvárásai lesznek az utódja felé. Ezt anyaként neked kell majd helyre billenteni a családi életetekben.

Vízöntő

Erőssége: Optimista, szorgalmas.

A Vízöntő pasi nagyon optimistán áll az élethez és mivel egy igazi kalandor, így egészen biztos lehetsz abban, hogy a közös csemetétek egy percig sem fog unatkozni. Biztos lehetsz abban, hogy rengeteg közös apa-gyerek program lesz, ami azért is szuper, mert addig te tudsz egy kicsit relaxálni.

Halak

Erőssége: Türelem és kreativitás.

Gondoskodó és odaadó apa válik a Halakból, óriási a türelme, ezért ha a gyereknevelés során te ki is akadsz néhány dolgon, biztos, hogy ő majd segít túljutni a nehéz pontokon. Nagyon jó tanítója lesz a babátoknak, mivel elképesztő kreativitással rendelkezik, ez pedig arra ösztönzi majd a picit, hogy felnőtt emberként nyitott és szabad legyen. Mivel a Halak pasi hajlamos az álmodozásra, nem árt, ha te időnként emlékezteted a valóságra.

Még több

Horoszkóp