2019.03.23.@ 10.03

Minden, amit a Kosokról tudnod kell

Ez a te hónapod, szóval kezdd el szervezni a szülinapi partid és közben fusd át a személyiséged legmenőbb összefoglalóját.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Minden, amit a Kosokról tudnod kell

A te hónapod:

Március 21 – Április 20.

Milyen is vagy igazán?

Mindig tele vagy energiával és minden projektet hatalmas lelkesedéssel viszel végig és ez nem csak a melóban igaz rád, hanem a magánéletben is. Tipikusan az vagy, aki a bikiniszezon előtt tényleg képes 2 hónap alatt csúcsformába lendülni és ezt nyafogás nélkül tolod végig. Bár sokszor megkapod, hogy túlságosan makacs vagy, de az életben eddig nyerő taktikának bizonyult, hogy kitartottál a saját véleményed mellett és mindig a szívedre hallgattál.

Lelkisegély bárkinek

Annyira lendületes és optimista vagy, hogy még az is téged hív fel, ha dobta a pasija, aki nem is a legjobb barátnőd. Te pedig minden alkalommal kedvesen meghallgatod és tanácsot adsz bárkinek, mert lételemed, hogy segíts másoknak. Viszont nehezen viseled, ha valaki nem hallgat a tanácsaidra és elköveti ugyanazt a hibát, miközben te pontosan elmondtad, hogy mit kellene tennie.

Jöhet a herceg?

A romantika helyett inkább a szenvedélyt választod, de ez még nem jelenti azt, hogy ne tudnál igazán mélyen és őszintén szeretni. Életed végéig is kitartasz a kiszemelted mellett, de csak akkor, ha képes megújulni, ugyanis elég gyorsan el tudod unni magad, ha hosszútávú kapcsolatban élsz.

Boss-jelölt

Nem kérdés, hogy vezetőnek születtél, viszont nehezen várod ki, míg felmászol a ranglétrán. Utálod, ha utasítgatnad neked, ezért esélyes, hogy inkább létrehozol egy saját vállalkozást, ahol a saját főnököd lehetsz. Jól is teszed, mert szuper érzéked van hozzá

3 jegy, akivel működik a kémia: Oroszlán, Nyilas, Kos

3 jegy, akit messzire kerülj el: Halak, Skorpió, Bak

3 sztár, aki szintén Kos: Lady Gaga, Reese Witherspoon, Keira Knightley

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria horoszkóp jellemzés kos zodiákus

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Október 21., Szerda

Horoszkóp: Október 21., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 21-én is!

Horoszkóp: Október 20., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 20-án is!

Horoszkóp: Október 19., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 19-én is!

Ezeknek a csillagjegyeknek segít a legtöbbet az októberi újhold

Minden jegy megérzi majd ezeket az erőteljes energiákat, de erre a háromra lesz igazán nagy hatással. Csekkold le, kikről van szó!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 16-án is!

Horoszkóp: Október 15., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 15-én is!

Ezért kéne kétszer is meggondolnod, hogy randizz-e a saját csillagjegyeddel

Elsőre tökéletes ötletnek tűnhet, de katasztrofális vége is lehet!

Ez a 3 csillagjegy fordul be legkönnyebben

Egy kis eső + szél kombó azonnal képes lelombozni őket.

Horoszkóp: Október 14., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 14-én is!

3 csillagjegy, akinél nincs kitartóbb

Csekkold le, köztük vagy-e!

Miért utálja mindenki a Skorpiókat? Itt a válasz!

Miközben az egyik legmenőbb csillagjegy.