Minden, amit a Kosokról tudnod kell

Ez a te hónapod, szóval kezdd el szervezni a szülinapi partid és közben fusd át a személyiséged legmenőbb összefoglalóját.

Minden, amit a Kosokról tudnod kell

A te hónapod:

Március 21 – Április 20.

Milyen is vagy igazán?

Mindig tele vagy energiával és minden projektet hatalmas lelkesedéssel viszel végig és ez nem csak a melóban igaz rád, hanem a magánéletben is. Tipikusan az vagy, aki a bikiniszezon előtt tényleg képes 2 hónap alatt csúcsformába lendülni és ezt nyafogás nélkül tolod végig. Bár sokszor megkapod, hogy túlságosan makacs vagy, de az életben eddig nyerő taktikának bizonyult, hogy kitartottál a saját véleményed mellett és mindig a szívedre hallgattál.

Lelkisegély bárkinek

Annyira lendületes és optimista vagy, hogy még az is téged hív fel, ha dobta a pasija, aki nem is a legjobb barátnőd. Te pedig minden alkalommal kedvesen meghallgatod és tanácsot adsz bárkinek, mert lételemed, hogy segíts másoknak. Viszont nehezen viseled, ha valaki nem hallgat a tanácsaidra és elköveti ugyanazt a hibát, miközben te pontosan elmondtad, hogy mit kellene tennie.

Jöhet a herceg?

A romantika helyett inkább a szenvedélyt választod, de ez még nem jelenti azt, hogy ne tudnál igazán mélyen és őszintén szeretni. Életed végéig is kitartasz a kiszemelted mellett, de csak akkor, ha képes megújulni, ugyanis elég gyorsan el tudod unni magad, ha hosszútávú kapcsolatban élsz.

Boss-jelölt

Nem kérdés, hogy vezetőnek születtél, viszont nehezen várod ki, míg felmászol a ranglétrán. Utálod, ha utasítgatnad neked, ezért esélyes, hogy inkább létrehozol egy saját vállalkozást, ahol a saját főnököd lehetsz. Jól is teszed, mert szuper érzéked van hozzá

3 jegy, akivel működik a kémia: Oroszlán, Nyilas, Kos

3 jegy, akit messzire kerülj el: Halak, Skorpió, Bak

3 sztár, aki szintén Kos: Lady Gaga, Reese Witherspoon, Keira Knightley

Még több

Horoszkóp