Áprilisi szexhoroszkóp

Jól jönne egy kis tavaszi megújulás a hancúrvonalon is? A csillagokból megtudhatod, hogy mi vár rád a szex terén az előtted álló hónapban!

Áprilisi szexhoroszkóp

Kos

Áprilisban a legvadabb álmaid is valóra válhatnak, ami a szexet illeti. Itt a remek lehetőség, hogy kilépj a komfortzónádból, most alkalmatok nyílik arra, hogy maximálisan egymásra hangolódjatok a szerelmeddel az ágyban is!

Bika

Elérkezettnek látod az időt arra, hogy kicsit elmélyülj és kitaláld, hogy pontosan mire van szükséged az intimitás terén. Ha rájöttél és úgy érzed, készen állsz megosztani a felfedezéseid a pasiddal, akkor a hónap második fele nagyszerű időzítés lesz a kísérletezgetésre!

Ikrek

Április közepétől inkább a gondtalan és játékos éned fog szárnyalni hancúrvonalon. Az sem meglepő, ha szingliként úgy döntesz, elmerülsz a társkereső oldalak világában és most vevő leszel a flörtökre is. Ha van szerelmed, élvezd az intim pillanatokat!

Rák

Bár rengeteg a munkád, mégis sokkal több időt fogsz együtt tölteni a szerelmeddel, és a legvadabb álmaidat is megosztod vele. Úgy érzed, hogy ezek nem állnak olyan távol a valóságtól, sőt még arra is jók, hogy még intimebb viszony alakuljon ki a pasid és közted!

Oroszlán

Az április nálad az új kalandokról és a kihívásokról szól. Célod a látóköröd bővítése és ez a párkapcsolatodra is jellemző lesz. A kettőtök közötti kommunikáció mindennél fontosabb, a szórakozás és a szex iránti igényed most mindent túlszárnyal, ezért itt az ideje a változtatásnak!

Szűz

Az intimitás és az új kalandok éltetnek, ezért simán igent mondasz egy rögtönzött randira is. Bár a komfortzónából való kilépés egyáltalán nem a te stílusod, de ha szükséged van egy kis adrenalinlöketre, akkor bevállalod a dolgot. Most sokkal nyitottabb vagy az elmélyülésre, lehet ez egy elvonulós meditáció, vagy akár a párkapcsolatod bizalmasabbá tétele.

Mérleg

A mestere vagy annak, hogy elkerüld a konfliktusokat, amire most nagy szükség lesz, mert sokkal ingerültebb és a szokásosnál őszintébb vagy a hozzád legközelebb álló személyekkel. Nyugi, ezt az akadályt nagyon könnyen fogod venni, lazán és spontán fogalmazzátok meg a közös célokat a pasiddal.

Skorpió

Hagyj időt magadnak arra, hogy egy kicsit a szívügyekkel és a gondolataiddal foglalkozz. Itt az ideje, hogy végre letedd azt a nagy „csomagot”, amit eddig hordoztál. Áprilisban inkább dobod a perverz gondolataidat, már ami a hancúrozást illeti és az egyszerűbb, érzékibb örömöket részesíted előnyben.

Nyilas

Nehéz időszak előtt állsz, ezért most mindenben a szerelmedre támaszkodsz. Sok mély beszélgetésre kerül sor, ami megnyugtat és építően hat a párkapcsolatotokra is. A kalandok szerelmese vagy, ezért ha a szinglik életét éled, akkor simán belebonyolódsz kisebb flörtökbe vagy egy spontán utazásba a legújabb partnereddel!

Bak

Az apróbb dolgok is felvidítanak egy perc alatt, lehet ez egy közös vacsi a BFF-eddel vagy akár egy rövid flört is egy vadidegennel. Április végén a személyes céljaid kerülnek előtérbe, és végig veszed, hol tartasz a munkában és a magánéleted terén. Nyitott vagy az új szerelmekre.

Vízöntő

Itt az ideje a nagy és érzelmes beszélgetéseknek a pasiddal. Ugyanis szuper a kommunikáció kettőtök közt, éppen ezért pontosan meg tudod fogalmazni, hogy mire van szükséged például az ágyban. Az előrelépés érdekében az sem kizárt, hogy nagy lezárásokra és a futó kalandok végére is pont kerül.

Halak

A titkos vágyaiddal kapcsolatban is könnyen megnyílsz most a pasidnak, mivel az intimitás ebben a hónapban nagyon nagy hangsúlyt kap nálad. Bátran beszélhetsz arról, hogy mit vársz el a hempergést illetően a hálószobában, de a romantika sem áll távol tőled. Akár néhány pikáns és érzelmes üzenetváltásban is simán benne vagy!

Még több

Horoszkóp