Ő az ideális lakótársad a csillagjegyed szerint

Nem árt, ha a csillagokra is hallgatsz, mielőtt lakótársat választasz!

2019.04.02. 11:04
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ő az ideális lakótársad a csillagjegyed szerint

Ha elhatároztad, hogy véget vetsz az egyedüllétnek és összebútoroznál egy barátnőddel (vagy épp a pasiddal), nem árt utána nézned, előreláthatólag hogyan fog működni majd az együttélés. Szerencsére a horoszkópod is segíthet abban, hogy milyen csillagjegyű lakótársat válassz!

Kos

Keresd a szintén Kos jegyben születettek társaságát, mert ezer százalékosan megértitek majd egymást a mindennapokban. De jó lakótárs lehet még neked egy Nyilas és egy Mérleg, mivel ők (hozzád hasonlóan) imádják a tisztaságot és a rendet.

Bika

A Bak, a Skorpió és a Szűz jegyűek lesznek a legjobb lakótársaid. Mindhárman imádnak főzni és csinosítani az életterüket, ráadásul nem szeretik zavarni a másikat, így amikor csak lehet, csendben meghúzódnak a saját kis kuckójukban.

Ikrek

A Nyilas, a Vízöntő és a Mérleg lesz a legjobb társad egy közös lakásban. Mindannyian imádnak otthon lenni, de ha bármikor bulizni támad kedvük, akkor biztosan átkopognak majd hozzád – mert akikkel együtt élnek, azok olyanok számukra, mint a családjuk.

Rák

A Halak jegyűeket imádni fogod, mert kreatívak és mindig kaphatók egy kis szórakozásra. Mellettük sosem fogsz unatkozni! A Bak és Szűz jegyűekkel is jól kijössz, mert szeretik, ha felnézhetnek valakire – te pedig tudod, hogy nyűgözd le a környezetedet.

Oroszlán

Mindenképp olyan jegyűekkel bútorozz össze, akik higgadtak és nem ragaszkodnak makacsul a saját elképzeléseikhez, máskülönben gyakran kerültök majd összetűzésbe. A Rák, a Nyilas és a Vízöntő élni hagynak majd, és elfogadják az apró makacsságaidat.

Szűz

Egy Bak jegyűvel az együttélés maga lehet a hetedik mennyország! Imád barkácsolni, lakberendezni, segíteni a házimunkában. A Halakkal és a Szűz jegyűekkel is összebútorozhatsz – velük nagyon őszinte viszonyt tudsz majd kialakítani, így sosem lesznek köztetek félreértések.

Mérleg

A Kos, a Bika és az Ikrek jegyűeket válaszd lakótársadként. A Kosok utat mutatnak neked és egy perc alatt helyre raknak, ha épp rossz a kedved. A Bika jegyűek pedig mindent megtesznek azért, hogy harmóniában éljetek egymás mellett és ugyanígy az Ikrek jegyűek is.

Skorpió

A Mérleg jegyűekkel jól kijössz majd, hiszen legalább annyira szeretik a luxust, és a kényelmet, mint te. Diplomatikusak és megértőek, ezért ha vita alakulna ki, ők azonnal helyreteszik a szitut – csak úgy, mint a Kosok. A Rákok ezzel szemben hagynak, hogy nyugodtan élhesd a saját életedet és sosem avatkoznak bele olyan dolgokba, amikhez úgy érzik, hogy nincs túl sok közük.

Nyilas

Nincs gondod az építő jellegű kritikákkal és a kisebb összetűzésekkel, mert szerinted csak így lehet egyről a kettőre jutni. Éppen ezért egy kritikus szemléletű Oroszlán tökéletes lakótársad lehet, ugyanígy az Ikrek jegyűek is, mert ők élnek-halnak az igazságtevő szerepéért.

Bak

Válassz egy Szűz jegyű lakótársat, mert imádja a tisztaságot és a rendet, ráadásul örömmel magára vállalja azokat a ház körüli teendőket is, amiket te nem szívesen végzel el. Egy Mérleg és egy Rák is tökéletes lehet, ha együttélésről van szó, mivel imádnak a saját kis légterükben relaxálni, és soha egy percre sem fognak megzavarni, amikor épp a világmegváltó terveidet szövögeted.

Vízöntő

Egy Ikrek jegyű lakótárs az igazi főnyereményed! Ugyanolyan okos és intelligens mint te, vagyis hatalmas eszmecserékre számíthatsz, ha vele élsz együtt. A hedonista Oroszlánnal hatalmas bulikat csaphatsz, amikor épp úgy tartja kedved. Egy Szűz jegyűvel pedig mindent megoszthatsz, ő pedig bármit megtesz majd, hogy jól érezd magad a közös életetekben.

Halak

Egy Rák jegyűvel imádni fogod az együttélést! Teljes mértékben egyezik a világnézetetek és akár éjszakákon át tudtok tárgyalni egy-egy fontos témát. A Halak és a Mérleg jegyű lakótársakat is imádnád, mert mindig azon fáradoznak, hogy ösztönözzenek és lelket öntsenek beléd akkor is, amikor úgy érzed, összedőlt a világ.

Címkék: csillagjegy horoszkóp lakótárs

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Április 12., Hétfő

Horoszkóp: Április 12., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 12-én is!

Ezek a csillagjegyek viselik legrosszabbul, ha hazugságon kapják őket

Ők azok, akik a legnehezebben viselik a lebukás pillanatát. Te vajon köztük vagy?

Kínai, Hindu, Arab: Kerülj képbe más népek horoszkópjával

Az asztrológiát minden nép kicsit másképp értelmezi, ezért rengeteg féle horoszkóp létezik, de messze ezek a legérdekesebbek.

Ilyen a csillagjegyek igazi arca a szerelemben

Hűséges? Öntelt? Vagy megközelíthetetlen? Mutatjuk, hogyan viselkednek az egyes csillagjegyek, ha fülig szerelmesek!

3 csillagjegy, aki jó hírt kap hétvégén

Ezek a csillagjegyek felkészülhetnek a legjobbra, végre pozitív irányt vesz az életük.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 9-én is!

Horoszkóp: Április 8., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 8-án is!

Virághoroszkóp: Mit árul el a szerelmi életedről?

Itt a tavasz, szóval ideje képbe kerülnöd a virághoroszkópoddal is!

Horoszkóp: Április 6., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 6-án is!

3 csillagjegy, akinek rendeződnek a pénzügyei áprilisban

Nézd meg, te is a szerencsésebbek közé tartozol-e a pénzügyeid szempontjából, április ugyanis 3 jeggyel kifejezetten bőkezű lesz.

Horoszkóp: Április 1., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma és a hosszú hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 1-jén is!

Horoszkóp: Március 31., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat március 31-én is!

Horoszkóp: Március 30., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat március 30-án is!