Ő az ideális lakótársad a csillagjegyed szerint

Nem árt, ha a csillagokra is hallgatsz, mielőtt lakótársat választasz!

2019.04.02. 11:04
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ő az ideális lakótársad a csillagjegyed szerint

Ha elhatároztad, hogy véget vetsz az egyedüllétnek és összebútoroznál egy barátnőddel (vagy épp a pasiddal), nem árt utána nézned, előreláthatólag hogyan fog működni majd az együttélés. Szerencsére a horoszkópod is segíthet abban, hogy milyen csillagjegyű lakótársat válassz!

Kos

Keresd a szintén Kos jegyben születettek társaságát, mert ezer százalékosan megértitek majd egymást a mindennapokban. De jó lakótárs lehet még neked egy Nyilas és egy Mérleg, mivel ők (hozzád hasonlóan) imádják a tisztaságot és a rendet.

Bika

A Bak, a Skorpió és a Szűz jegyűek lesznek a legjobb lakótársaid. Mindhárman imádnak főzni és csinosítani az életterüket, ráadásul nem szeretik zavarni a másikat, így amikor csak lehet, csendben meghúzódnak a saját kis kuckójukban.

Ikrek

A Nyilas, a Vízöntő és a Mérleg lesz a legjobb társad egy közös lakásban. Mindannyian imádnak otthon lenni, de ha bármikor bulizni támad kedvük, akkor biztosan átkopognak majd hozzád – mert akikkel együtt élnek, azok olyanok számukra, mint a családjuk.

Rák

A Halak jegyűeket imádni fogod, mert kreatívak és mindig kaphatók egy kis szórakozásra. Mellettük sosem fogsz unatkozni! A Bak és Szűz jegyűekkel is jól kijössz, mert szeretik, ha felnézhetnek valakire – te pedig tudod, hogy nyűgözd le a környezetedet.

Oroszlán

Mindenképp olyan jegyűekkel bútorozz össze, akik higgadtak és nem ragaszkodnak makacsul a saját elképzeléseikhez, máskülönben gyakran kerültök majd összetűzésbe. A Rák, a Nyilas és a Vízöntő élni hagynak majd, és elfogadják az apró makacsságaidat.

Szűz

Egy Bak jegyűvel az együttélés maga lehet a hetedik mennyország! Imád barkácsolni, lakberendezni, segíteni a házimunkában. A Halakkal és a Szűz jegyűekkel is összebútorozhatsz – velük nagyon őszinte viszonyt tudsz majd kialakítani, így sosem lesznek köztetek félreértések.

Mérleg

A Kos, a Bika és az Ikrek jegyűeket válaszd lakótársadként. A Kosok utat mutatnak neked és egy perc alatt helyre raknak, ha épp rossz a kedved. A Bika jegyűek pedig mindent megtesznek azért, hogy harmóniában éljetek egymás mellett és ugyanígy az Ikrek jegyűek is.

Skorpió

A Mérleg jegyűekkel jól kijössz majd, hiszen legalább annyira szeretik a luxust, és a kényelmet, mint te. Diplomatikusak és megértőek, ezért ha vita alakulna ki, ők azonnal helyreteszik a szitut – csak úgy, mint a Kosok. A Rákok ezzel szemben hagynak, hogy nyugodtan élhesd a saját életedet és sosem avatkoznak bele olyan dolgokba, amikhez úgy érzik, hogy nincs túl sok közük.

Nyilas

Nincs gondod az építő jellegű kritikákkal és a kisebb összetűzésekkel, mert szerinted csak így lehet egyről a kettőre jutni. Éppen ezért egy kritikus szemléletű Oroszlán tökéletes lakótársad lehet, ugyanígy az Ikrek jegyűek is, mert ők élnek-halnak az igazságtevő szerepéért.

Bak

Válassz egy Szűz jegyű lakótársat, mert imádja a tisztaságot és a rendet, ráadásul örömmel magára vállalja azokat a ház körüli teendőket is, amiket te nem szívesen végzel el. Egy Mérleg és egy Rák is tökéletes lehet, ha együttélésről van szó, mivel imádnak a saját kis légterükben relaxálni, és soha egy percre sem fognak megzavarni, amikor épp a világmegváltó terveidet szövögeted.

Vízöntő

Egy Ikrek jegyű lakótárs az igazi főnyereményed! Ugyanolyan okos és intelligens mint te, vagyis hatalmas eszmecserékre számíthatsz, ha vele élsz együtt. A hedonista Oroszlánnal hatalmas bulikat csaphatsz, amikor épp úgy tartja kedved. Egy Szűz jegyűvel pedig mindent megoszthatsz, ő pedig bármit megtesz majd, hogy jól érezd magad a közös életetekben.

Halak

Egy Rák jegyűvel imádni fogod az együttélést! Teljes mértékben egyezik a világnézetetek és akár éjszakákon át tudtok tárgyalni egy-egy fontos témát. A Halak és a Mérleg jegyű lakótársakat is imádnád, mert mindig azon fáradoznak, hogy ösztönözzenek és lelket öntsenek beléd akkor is, amikor úgy érzed, összedőlt a világ.

Címkék: csillagjegy horoszkóp lakótárs

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp, Szeptember 20., Hétfő

Horoszkóp, Szeptember 20., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!

Ez a pasi illik hozzád a kínai horoszkópod szerint

Mindenki olyan párra vágyik, amilyet az álmaiban elképzelt, és ez még csak nem is lehetetlen, ha a megfelelő pasit választod, aki kiegészít téged.

4 csillagjegy, aki hamarosan fantasztikus híreket kap

Már eltelt a szeptember első fele, de a második is hatalmas meglepetséeket tartogat. Különösen igaz ez az alábbi csillagjegyekre!

A következő csillagjegyek lesznek az ősz legnagyobb nyertesei

Az utóbbi pár hónap talán nem volt habkönnyű, de ezek a csillagjegyek most fellélegezhetnek: nagyszerű időszak vár rájuk! Drukkolunk, hogy köztük legyél!

3 csillagjegy, akinek valóra válik az álma hétvégén

Az univerzum azon lesz, hogy ezeknek a jegyeknek minden álmát valóra váltsa. Derítsd ki, közöttük vagy-e!

Ez a macskafajta illik hozzád a legjobban csillagjegyed szerint

Borzasztóan vágysz egy cicára, de egyszerűen nem tudod eldönteni, melyik cuki szőrmókot vidd haza? Bármilyen hihetetlennek is hangzik, de a döntésed meghozásához először érdemes csekkolnod a horoszkópodat, mert abból kiderül, melyik cicus személyisége hasonlít a tiedhez a leginkább.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 17-én is!

Ez a szakma passzol hozzád a legjobban a csillagjegyed szerint

Munkakeresés előtt állsz, esetleg új fejezetet nyitnál a karrieredben? Az álompozidat pedig egyáltalán nem olyan nehéz megtalálni, mint hinnéd: akár az is elég lehet, ha segítséget kérsz az égiektől...

Horoszkóp, Szeptember 16., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 16-án is!

Ezeknek a csillagjegyeknek óriási boldogságot hoz a hét

Szórakozás, vidámság és öröm - az alábbi csillagjegyeknek erről fog szólni a hét.

Horoszkóp, Szeptember 15., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 15-én is!

Ennyi idősen ismered meg a lelki társad a csillagjegyed szerint

Úgy érzed, te talán sosem találod meg a Nagy Ő-t? Ahelyett, hogy feladnád, higgy abban, hogy mindennek eljön a maga ideje. A horoszkópodból pedig még azt is kiolvashatod, hányadik születésnapodon várhatod a sorsfordító randit.

Horoszkóp, Szeptember 14., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!