3 csillagjegy, aki megtalálja áprilisban a szerelmet

Beköszöntött a jó idő te pedig még mindig a szinglik életét éled? Nyugi, ha eddig nem talált rád az álompasi, akkor most minden esély megvan rá – de csak akkor, ha szerepelsz az áprilisi szerelem-listán!

3 csillagjegy, aki megtalálja áprilisban a szerelmet

Ikrek

Ikrekként imádni fogod ezt a hónapot! Nagyon úgy fest, hogy csupán ez a szuper tavaszi idő kellett ahhoz, hogy rátalálj az igazira! Április második felében ugyanis egy olyan srác kerül az utadba, akivel szinte egy pillanat alatt egymásra hangolódtok. Úgy érzed, az egész életedet le tudnád élni vele, mivel mágnesként vonzz téged. Nyugi, ez kölcsönös!

Oroszlán

Ha oroszlán-lány vagy, akkor jobb, ha április elején nyitott szemmel jársz, ugyanis a napokban simán eltalálhat Ámor nyila! Ne zárkózz be, mert a rossz hozzáállásodnak köszönhetően még a végén elszalasztod a Nagy Ő-t! Itt az ideje, hogy végre a szívedre hallgass, szerencsére a csillagok áprilisban melletted állnak és a szenvedélyes oldaladat erősítik.

Szűz

A kockázatvállalás egyáltalán nem a te stílusod pasiügyek terén, de áprilisban úgy érezheted, érdemes rizikózni és belevágni egy új kapcsolatba, mivel egyszerűen odáig vagy egy alig ismert srácért! Ne aggódj, jó kis romantikus pillanatokat élhettek át együtt, ez az időszak szuper lesz arra, hogy lenyűgözd a kiszemeltet a személyiségeddel!

Még több

Horoszkóp