2019.04.06.@ 08.04

3 csillagjegy, aki megtalálja áprilisban a szerelmet

Beköszöntött a jó idő te pedig még mindig a szinglik életét éled? Nyugi, ha eddig nem talált rád az álompasi, akkor most minden esély megvan rá – de csak akkor, ha szerepelsz az áprilisi szerelem-listán!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

3 csillagjegy, aki megtalálja áprilisban a szerelmet

Ikrek

Ikrekként imádni fogod ezt a hónapot! Nagyon úgy fest, hogy csupán ez a szuper tavaszi idő kellett ahhoz, hogy rátalálj az igazira! Április második felében ugyanis egy olyan srác kerül az utadba, akivel szinte egy pillanat alatt egymásra hangolódtok. Úgy érzed, az egész életedet le tudnád élni vele, mivel mágnesként vonzz téged. Nyugi, ez kölcsönös!

Oroszlán

Ha oroszlán-lány vagy, akkor jobb, ha április elején nyitott szemmel jársz, ugyanis a napokban simán eltalálhat Ámor nyila! Ne zárkózz be, mert a rossz hozzáállásodnak köszönhetően még a végén elszalasztod a Nagy Ő-t! Itt az ideje, hogy végre a szívedre hallgass, szerencsére a csillagok áprilisban melletted állnak és a szenvedélyes oldaladat erősítik.

Szűz

A kockázatvállalás egyáltalán nem a te stílusod pasiügyek terén, de áprilisban úgy érezheted, érdemes rizikózni és belevágni egy új kapcsolatba, mivel egyszerűen odáig vagy egy alig ismert srácért! Ne aggódj, jó kis romantikus pillanatokat élhettek át együtt, ez az időszak szuper lesz arra, hogy lenyűgözd a kiszemeltet a személyiségeddel!

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria horoszkóp szerelem szerelmi horoszkóp

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

4 csillagjegy, akire mesés hónapok várnak

4 csillagjegy, akire mesés hónapok várnak

Ilyen évzárásra vágyik mindenki.

Ezek a csillagjegyek rendezik be leghangulatosabban az otthonukat

Náluk érdemes szétnézned, ha lakber inspóra vágysz.

4 csillagjegy, akinél nincs karizmatikusabb

Elég, ha belépnek az ajtón, hogy a kisugárzásukkal egyből mindenkit lehengereljenek.

3 csillagjegy, akit mindenki kedvel

Csekkold, kik a legnépszerűbb csillagjegyek!

Horoszkóp: Október 22., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 22-én is!

Horoszkóp: Október 21., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 21-én is!

Horoszkóp: Október 20., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 20-án is!

Horoszkóp: Október 19., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 19-én is!

Ezeknek a csillagjegyeknek segít a legtöbbet az októberi újhold

Minden jegy megérzi majd ezeket az erőteljes energiákat, de erre a háromra lesz igazán nagy hatással. Csekkold le, kikről van szó!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 16-án is!

Horoszkóp: Október 15., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 15-én is!