2019.05.05.@ 06.05

3 csillagjegy, aki zseniálisan manipulál

Meg fogsz lepődni, kik vannak a listán!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

3 csillagjegy, aki zseniálisan manipulál

Ikrek

Talán nem tudatosan, de bizony, kedves Ikrek, te is hajlamos vagy manipulálni másokat. Igaz, ez általában nem a tetteikre hat, inkább a szavaikra. Annyira erős vagy kommunikációban, hogy a vitás helyzetekből akkor is győztesként tudsz kikerülni, ha egyébként te voltál a hibás. Simán meggyőzöd az „ellenfeledet” arról, hogy valójában ő gondolkodik rosszul. Na, ismerős már a szitu?

Skorpió

Oké, tudjuk, te vagy az egyetlen, aki nem lepődött meg, hogy szerepel ezen a listán. Nem az a fajta vagy, aki titkolja, mennyire odáig van azért, ha irányíthat, manipulálhat másokat. Elképesztően intelligens vagy és úgy érzed, senkinek nem ártasz azzal, ha ezt ki is használod, hogy megkaphasd, amire vágysz. Fogadjunk, hogy ahhoz sem kellett túl sok idő, hogy a pasidat az ujjaid köré csavard. Ma is ágyba kaptad a reggelit? Mindig tudod, mit és hogyan kell mondanod, hogy elérd a célod, a másik pedig többnyire észre sem veszi, mi történik vele…

Nyilas

Téged aztán nem kell félteni, mindig tudod, hogyan találd fel magad. Ha nehéz helyzetbe kerülsz, nem félsz azokhoz fordulni, akik korábban felajánlották, segítenének. Pár napra át kéne költöznöd valakihez, mert összevesztél a pasiddal? Nem gond, a BFF-ed úgyis azt mondta, hogy befogad. És mi van akkor, ha tovább maradnál? Beveted a bűvös mondatot: „Költöznék én, de sajnos nincs hova!”

Címkék: csillagjegy horoszkóp ikrek manipuláció nyilas skorpió

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

3 csillagjegy, akinek nem lehet nemet mondani

3 csillagjegy, akinek nem lehet nemet mondani

Meggyőzőek, kitartóak és csak az igent fogadják el.

Horoszkóp: Október 29., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 29-én is!

Horoszkóp: Október 28., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 28-án is!

Horoszkóp: Október 27., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 27-én is!

4 csillagjegy, akit titokban mindenki utál

Pedig nem is olyan szörnyűek, ha jobban megismered őket!

Horoszkóp: Október 26., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 26-án is!

4 csillagjegy, akire mesés hónapok várnak

Ilyen évzárásra vágyik mindenki.

Ezek a csillagjegyek rendezik be leghangulatosabban az otthonukat

Náluk érdemes szétnézned, ha lakber inspóra vágysz.

4 csillagjegy, akinél nincs karizmatikusabb

Elég, ha belépnek az ajtón, hogy a kisugárzásukkal egyből mindenkit lehengereljenek.

3 csillagjegy, akit mindenki kedvel

Csekkold, kik a legnépszerűbb csillagjegyek!

Horoszkóp: Október 22., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 22-én is!

Horoszkóp: Október 21., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 21-én is!

Horoszkóp: Október 20., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 20-án is!