3 csillagjegy, aki zseniálisan manipulál

Meg fogsz lepődni, kik vannak a listán!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

3 csillagjegy, aki zseniálisan manipulál

Ikrek

Talán nem tudatosan, de bizony, kedves Ikrek, te is hajlamos vagy manipulálni másokat. Igaz, ez általában nem a tetteikre hat, inkább a szavaikra. Annyira erős vagy kommunikációban, hogy a vitás helyzetekből akkor is győztesként tudsz kikerülni, ha egyébként te voltál a hibás. Simán meggyőzöd az „ellenfeledet” arról, hogy valójában ő gondolkodik rosszul. Na, ismerős már a szitu?

Skorpió

Oké, tudjuk, te vagy az egyetlen, aki nem lepődött meg, hogy szerepel ezen a listán. Nem az a fajta vagy, aki titkolja, mennyire odáig van azért, ha irányíthat, manipulálhat másokat. Elképesztően intelligens vagy és úgy érzed, senkinek nem ártasz azzal, ha ezt ki is használod, hogy megkaphasd, amire vágysz. Fogadjunk, hogy ahhoz sem kellett túl sok idő, hogy a pasidat az ujjaid köré csavard. Ma is ágyba kaptad a reggelit? Mindig tudod, mit és hogyan kell mondanod, hogy elérd a célod, a másik pedig többnyire észre sem veszi, mi történik vele…

Nyilas

Téged aztán nem kell félteni, mindig tudod, hogyan találd fel magad. Ha nehéz helyzetbe kerülsz, nem félsz azokhoz fordulni, akik korábban felajánlották, segítenének. Pár napra át kéne költöznöd valakihez, mert összevesztél a pasiddal? Nem gond, a BFF-ed úgyis azt mondta, hogy befogad. És mi van akkor, ha tovább maradnál? Beveted a bűvös mondatot: „Költöznék én, de sajnos nincs hova!”

Címkék: csillagjegy horoszkóp ikrek manipuláció nyilas skorpió

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Április 12., Hétfő

Horoszkóp: Április 12., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 12-én is!

Ezek a csillagjegyek viselik legrosszabbul, ha hazugságon kapják őket

Ők azok, akik a legnehezebben viselik a lebukás pillanatát. Te vajon köztük vagy?

Kínai, Hindu, Arab: Kerülj képbe más népek horoszkópjával

Az asztrológiát minden nép kicsit másképp értelmezi, ezért rengeteg féle horoszkóp létezik, de messze ezek a legérdekesebbek.

Ilyen a csillagjegyek igazi arca a szerelemben

Hűséges? Öntelt? Vagy megközelíthetetlen? Mutatjuk, hogyan viselkednek az egyes csillagjegyek, ha fülig szerelmesek!

3 csillagjegy, aki jó hírt kap hétvégén

Ezek a csillagjegyek felkészülhetnek a legjobbra, végre pozitív irányt vesz az életük.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 9-én is!

Horoszkóp: Április 8., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 8-án is!

Virághoroszkóp: Mit árul el a szerelmi életedről?

Itt a tavasz, szóval ideje képbe kerülnöd a virághoroszkópoddal is!

Horoszkóp: Április 6., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 6-án is!

3 csillagjegy, akinek rendeződnek a pénzügyei áprilisban

Nézd meg, te is a szerencsésebbek közé tartozol-e a pénzügyeid szempontjából, április ugyanis 3 jeggyel kifejezetten bőkezű lesz.

Horoszkóp: Április 1., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma és a hosszú hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 1-jén is!

Horoszkóp: Március 31., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat március 31-én is!

Horoszkóp: Március 30., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat március 30-án is!