2019.05.05.@ 06.05

3 csillagjegy, aki zseniálisan manipulál

Meg fogsz lepődni, kik vannak a listán!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

3 csillagjegy, aki zseniálisan manipulál

Ikrek

Talán nem tudatosan, de bizony, kedves Ikrek, te is hajlamos vagy manipulálni másokat. Igaz, ez általában nem a tetteikre hat, inkább a szavaikra. Annyira erős vagy kommunikációban, hogy a vitás helyzetekből akkor is győztesként tudsz kikerülni, ha egyébként te voltál a hibás. Simán meggyőzöd az „ellenfeledet” arról, hogy valójában ő gondolkodik rosszul. Na, ismerős már a szitu?

Skorpió

Oké, tudjuk, te vagy az egyetlen, aki nem lepődött meg, hogy szerepel ezen a listán. Nem az a fajta vagy, aki titkolja, mennyire odáig van azért, ha irányíthat, manipulálhat másokat. Elképesztően intelligens vagy és úgy érzed, senkinek nem ártasz azzal, ha ezt ki is használod, hogy megkaphasd, amire vágysz. Fogadjunk, hogy ahhoz sem kellett túl sok idő, hogy a pasidat az ujjaid köré csavard. Ma is ágyba kaptad a reggelit? Mindig tudod, mit és hogyan kell mondanod, hogy elérd a célod, a másik pedig többnyire észre sem veszi, mi történik vele…

Nyilas

Téged aztán nem kell félteni, mindig tudod, hogyan találd fel magad. Ha nehéz helyzetbe kerülsz, nem félsz azokhoz fordulni, akik korábban felajánlották, segítenének. Pár napra át kéne költöznöd valakihez, mert összevesztél a pasiddal? Nem gond, a BFF-ed úgyis azt mondta, hogy befogad. És mi van akkor, ha tovább maradnál? Beveted a bűvös mondatot: „Költöznék én, de sajnos nincs hova!”

Címkék: csillagjegy horoszkóp ikrek manipuláció nyilas skorpió

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Július 14., Kedd

Horoszkóp: Július 14., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 14-én is!

4 csillagjegy, akire a héten pozitív változás vár

Fontos dilemmák dőlnek el, új lehetőségek figyelnek be, és ezek a csillagjegyek egészen biztosan győztesként jönnek ki belőle.

Horoszkóp: Július 13., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 13-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 10-én is!

Ez a csillagjegyek 3 legrosszabb tulajdonsága

Senki sem tökéletes, és a sok pozitív mellett minden jegynek van rá jellemző negatív tulajdonsága is!

Horoszkóp: Július 9., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 9-én is!

4 csillagjegy, akit SOHA ne haragíts magadra

Csak rosszul jöhetsz ki a dologból!

Horoszkóp: Július 8., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 8-án is!

Ezek a csillagjegyek a legodaadóbbak, amikor szerelmesek

Számukra csak a másik létezik – akár hosszú éveken keresztül!

Horoszkóp: Július 7., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 7-én is!

Horoszkóp: Július 6., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 6-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 3-án is!

Horoszkóp: Július 2., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 2-án is!