2019.05.05.@ 06.05

3 csillagjegy, aki zseniálisan manipulál

Meg fogsz lepődni, kik vannak a listán!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

3 csillagjegy, aki zseniálisan manipulál

Ikrek

Talán nem tudatosan, de bizony, kedves Ikrek, te is hajlamos vagy manipulálni másokat. Igaz, ez általában nem a tetteikre hat, inkább a szavaikra. Annyira erős vagy kommunikációban, hogy a vitás helyzetekből akkor is győztesként tudsz kikerülni, ha egyébként te voltál a hibás. Simán meggyőzöd az „ellenfeledet” arról, hogy valójában ő gondolkodik rosszul. Na, ismerős már a szitu?

Skorpió

Oké, tudjuk, te vagy az egyetlen, aki nem lepődött meg, hogy szerepel ezen a listán. Nem az a fajta vagy, aki titkolja, mennyire odáig van azért, ha irányíthat, manipulálhat másokat. Elképesztően intelligens vagy és úgy érzed, senkinek nem ártasz azzal, ha ezt ki is használod, hogy megkaphasd, amire vágysz. Fogadjunk, hogy ahhoz sem kellett túl sok idő, hogy a pasidat az ujjaid köré csavard. Ma is ágyba kaptad a reggelit? Mindig tudod, mit és hogyan kell mondanod, hogy elérd a célod, a másik pedig többnyire észre sem veszi, mi történik vele…

Nyilas

Téged aztán nem kell félteni, mindig tudod, hogyan találd fel magad. Ha nehéz helyzetbe kerülsz, nem félsz azokhoz fordulni, akik korábban felajánlották, segítenének. Pár napra át kéne költöznöd valakihez, mert összevesztél a pasiddal? Nem gond, a BFF-ed úgyis azt mondta, hogy befogad. És mi van akkor, ha tovább maradnál? Beveted a bűvös mondatot: „Költöznék én, de sajnos nincs hova!”

Címkék: csillagjegy horoszkóp ikrek manipuláció nyilas skorpió

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ezekből a csillagjegyekből lesznek a legjobb barátok

Ezekből a csillagjegyekből lesznek a legjobb barátok

Olvass tovább a legjobb BFF „alapanyagokért".

3 csillagjegy, akinek idén teljesül egy álma

Ha ezer éve küzdesz, hogy elérd a célod, akkor lehet végre a csillagok is az ügyed mellé állnak.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 17-én is!

Horoszkóp: Május 16., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 16-án is!

Ennyire vagy mérgező barát a csillagjegyed szerint

Mi a legrosszabb tulajdonságod a horoszkópod alapján? Olvass tovább a válaszért!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 10-én is!

Horoszkóp: Május 09., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 9-én is!

Horoszkóp: Május 7., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 7-én is!

Horoszkóp: Május 06., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 6-án is!

3 csillagjegy, akit a legkönnyebb átverni

Csekkold le, köztük vagy-e te is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 3-án is!

Horoszkóp: Május 2., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat május 2-án is!

Horoszkóp: Április 30., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 30-án is!