2019.05.05.@ 06.05

3 csillagjegy, aki zseniálisan manipulál

Meg fogsz lepődni, kik vannak a listán!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

3 csillagjegy, aki zseniálisan manipulál

Ikrek

Talán nem tudatosan, de bizony, kedves Ikrek, te is hajlamos vagy manipulálni másokat. Igaz, ez általában nem a tetteikre hat, inkább a szavaikra. Annyira erős vagy kommunikációban, hogy a vitás helyzetekből akkor is győztesként tudsz kikerülni, ha egyébként te voltál a hibás. Simán meggyőzöd az „ellenfeledet” arról, hogy valójában ő gondolkodik rosszul. Na, ismerős már a szitu?

Skorpió

Oké, tudjuk, te vagy az egyetlen, aki nem lepődött meg, hogy szerepel ezen a listán. Nem az a fajta vagy, aki titkolja, mennyire odáig van azért, ha irányíthat, manipulálhat másokat. Elképesztően intelligens vagy és úgy érzed, senkinek nem ártasz azzal, ha ezt ki is használod, hogy megkaphasd, amire vágysz. Fogadjunk, hogy ahhoz sem kellett túl sok idő, hogy a pasidat az ujjaid köré csavard. Ma is ágyba kaptad a reggelit? Mindig tudod, mit és hogyan kell mondanod, hogy elérd a célod, a másik pedig többnyire észre sem veszi, mi történik vele…

Nyilas

Téged aztán nem kell félteni, mindig tudod, hogyan találd fel magad. Ha nehéz helyzetbe kerülsz, nem félsz azokhoz fordulni, akik korábban felajánlották, segítenének. Pár napra át kéne költöznöd valakihez, mert összevesztél a pasiddal? Nem gond, a BFF-ed úgyis azt mondta, hogy befogad. És mi van akkor, ha tovább maradnál? Beveted a bűvös mondatot: „Költöznék én, de sajnos nincs hova!”

Címkék: csillagjegy horoszkóp ikrek manipuláció nyilas skorpió

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Erre a sorozatra fogsz rákattanni a csillagjegyed szerint

Erre a sorozatra fogsz rákattanni a csillagjegyed szerint

Közeleg az ősz és a bekuckózós sorozatnézés. A csillagok megmutatják, mit válassz az esti forrócsokid mellé a Netflix kínálatából.

Így rendezd be a lakásod a csillagjegyed szerint

Derítsd ki, milyen dekorációk és bútorok illenek a stílusodhoz leginkább!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hosszú hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 16-án is!

Horoszkóp: Augusztus 15., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 15-én is!

Horoszkóp: Augusztus 13., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 13-án is!

Ez a 3 csillagjegy a legintelligensebb

Hihetetlen magas az IQ-juk!

3 csillagjegy, akinek nem okoz gondot a hazugság

Nem biztos, hogy mindig az igazat hallod tőlük...

Ebben különböznek a férfi és női csillagjegyek

Ugyanaz a jegy, mégsem ugyanaz a személyiség?

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 9-én is!

Horoszkóp: Augusztus 08., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 8-án is!

Horoszkóp: Auguszus 7., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 7-én is!

Horoszkóp: Augusztus 6., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 6-án is!