2019.05.11.@ 06.05

Ennyire vagy mérgező barát a csillagjegyed szerint

Mi a legrosszabb tulajdonságod a horoszkópod alapján? Olvass tovább a válaszért!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ennyire vagy mérgező barát a csillagjegyed szerint

Kos

Két másodperc alatt fel lehet idegesíteni – még annak is, aki egyáltalán nem akart. Vegyél néhány mély levegőt, mielőtt nekiesel a másiknak és egyből sokat segítesz a környezetednek vele.

Bika

Nagyon makacs vagy és nagyjából sosem adsz a másiknak igazat, akkor sem, ha mélyen magadban már sejted, hogy nem neked van igazad. Nem szégyen bevallani, ha hibáztál, sőt még szorosabbá is teheted a barátságodat.

Ikrek

A legközelebbi barátaidért bármit megtennél, viszont ha felbosszantanak, átváltasz gonoszkodóba. Éppen ezért a BFF-jeid már megtanulták, hogy jobban járnak, ha nem kerülnek veled vitaszituba.

Rák

Nincs sok barátod, de ők igazán nem panaszkodhatnak – örök életre szóló barátságokat kötsz. Néha nyiss mások felé is, ne zárkózz be csak azért, mert már kialakult a saját kis belső baráti köröd.

Oroszlán

Igazi központi figura vagy, de a barátaid kikészülnek tőle egy idő után, hogy csak magadról vagy képes beszélni. Néha engedd át a terepet másnak is – így is egy csomó tanácsot fogsz kapni, hidd el.

Szűz

A főnököd rajong a maximalizmusodért, de ezt inkább tartogasd az office órákra. Szegény ismerőseid nem tudnak elmesélni egy sztorit egyben, mert mindig belekérdezel a részletekbe. Ez nem egy vizsgáztatás, vedd lazábbra.

Mérleg

Hiába vagy szupermegbízható, mégis még a legjobb barátnődnek sem megy mindig, hogy elárulja a titkait. Az ok egyszerű: te is alig bízol meg másokban és ezt érzik rajtad. Ha te is változtatsz a hozzáállásodon, hamar megnyílnak majd neked az emberek.

Skorpió

Te vagy az egyik legjobb barát a világon, nem is csoda, hogy mindenki a közeledbe akar férkőzni. Az egyetlen gond, hogy nehezen nézed el, ha valaki hibázik, és még nehezebben bocsátod meg.

Nyilas

Nem csak a pasik mellett táborozol le nehezen, de barátkozás terén is szereted pörgetni az embereket. Ne lepődj meg, hogy egy idő után nehezen bíznak meg benned az emberek! Inkább szervezz változatos progikat a barátaiddal, így nem unod meg a közös időtöltést.

Bak

Annyira keményen hajtasz, hogy sikeres legyél, hogy szinte semmire sem marad időd: beleértve a barátaidat is. Lassan hozzászoknak, hogy sosem lehet elérni, de ha ügyesen priorizálsz, havi néhány tali tuti belefér.

Vízöntő

A melóban kifejezetten jól jön, hogy sokszor inkább a visszafogott stílust választod, de egy barátnős beszélgetésen nyugodtan legyél határozottabb. Annyira félsz tőle, hogy megbántod a legjobb barátnőd, hogy inkább tanácsot sem adsz neki.

Halak

Ha megcsörren a telefonod és a BFF-ed az, hogy kidobta a pasija, azonnal ott teremsz és támogatod őt. De néha hajlamos vagy átlépni egy határt, amikor már túlzó a törődésed. Figyelj a másik jelzéseire!

Címkék: barátság csillagjegy horoszkóp rossz tulajdonság

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Így pörgesd fel a szerelmi életed a csillagjegyed szerint

Így pörgesd fel a szerelmi életed a csillagjegyed szerint

A csillagok bizony párkapcsolati tanácsokat is képesek adni!

Horoszkóp: Július 14., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 14-én is!

4 csillagjegy, akire a héten pozitív változás vár

Fontos dilemmák dőlnek el, új lehetőségek figyelnek be, és ezek a csillagjegyek egészen biztosan győztesként jönnek ki belőle.

Horoszkóp: Július 13., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 13-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 10-én is!

Ez a csillagjegyek 3 legrosszabb tulajdonsága

Senki sem tökéletes, és a sok pozitív mellett minden jegynek van rá jellemző negatív tulajdonsága is!

Horoszkóp: Július 9., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 9-én is!

4 csillagjegy, akit SOHA ne haragíts magadra

Csak rosszul jöhetsz ki a dologból!

Horoszkóp: Július 8., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 8-án is!

Ezek a csillagjegyek a legodaadóbbak, amikor szerelmesek

Számukra csak a másik létezik – akár hosszú éveken keresztül!

Horoszkóp: Július 7., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 7-én is!

Horoszkóp: Július 6., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 6-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 3-án is!