2019.05.19.@ 05.05

Ezekből a csillagjegyekből lesznek a legjobb barátok

Olvass tovább a legjobb BFF „alapanyagokért”.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezekből a csillagjegyekből lesznek a legjobb barátok

Bak

Sokszor nem szeretik a barátnőid, hogy egyenesen és mindenféle csomagolás nélkül elmondod a véleményed, de titokban pont ezért bíznak meg benned a legjobban. Te tuti nem hitegeted a BFF-ed, hogy azért nem keresi a srác, mert elhagyta a számát, inkább őszintén vázolod a szitut.

Rák

Szeretsz gondoskodni a szeretteidről és a barátaidról is. Éppen emiatt van olyan érzése szinte mindenkinek, mintha egy őrangyal lenne velük. Emellett a humorod is a helyén van és pont akkor váltasz át komolyra, amikor a barátaidnak szüksége van rá.

Skorpió

Lehet, hogy titokzatos vagy, de mások titkaira is annyira figyelsz, mintha a sajátod lenne. Bármilyen infót rád lehet bízni, mert nálad biztonságban van egy életre. Mi más kellene még egy megbízható baráthoz?

Vízöntő

Más álmodozónak tart, viszont a barátaid nem ok nélkül rajonganak a társaságodért. A világot és vele együtt az embereket is jobbá akarod tenni, így veled egy rövid beszélgetés is felér egy motivációs tréninggel.

Címkék: aszcendens barátok barátság BFF csillagjegy ezotéria horoszkóp kapcsolat

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Október 17., Csütörtök

Horoszkóp: Október 17., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 17-én is!

Horoszkóp: Október 16., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 16-án is!

Horoszkóp: Október 15., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 15-én is!

Horoszkóp: Október 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 14-én is!

3 csillagjegy, aki eljegyzésre számíthat októberben

Olvass gyorsan tovább, hogy köztük vagy-e!

4 csillagjegy, aki zseniálisan főz

Szóval semmiképp se mondj nemet a vacsimeghívására.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 4-én is!

Horoszkóp: Október 3., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 3-án is!

Horoszkóp: Október 2., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 2-án is!

4 csillagjegy, akiben soha ne bízz meg

Nézd meg, kik azok, akik hajlamosabbak mellébeszélni!

Horoszkóp: Október 1., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 1-jén is!

4 csillagjegy, akire rátalál a szerelem októberben

Csekkold le, kik lesznek a hónap legszerencsésebbjei!