2019.05.19.@ 05.05

Ezekből a csillagjegyekből lesznek a legjobb barátok

Olvass tovább a legjobb BFF „alapanyagokért”.

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ezekből a csillagjegyekből lesznek a legjobb barátok

Bak

Sokszor nem szeretik a barátnőid, hogy egyenesen és mindenféle csomagolás nélkül elmondod a véleményed, de titokban pont ezért bíznak meg benned a legjobban. Te tuti nem hitegeted a BFF-ed, hogy azért nem keresi a srác, mert elhagyta a számát, inkább őszintén vázolod a szitut.

Rák

Szeretsz gondoskodni a szeretteidről és a barátaidról is. Éppen emiatt van olyan érzése szinte mindenkinek, mintha egy őrangyal lenne velük. Emellett a humorod is a helyén van és pont akkor váltasz át komolyra, amikor a barátaidnak szüksége van rá.

Skorpió

Lehet, hogy titokzatos vagy, de mások titkaira is annyira figyelsz, mintha a sajátod lenne. Bármilyen infót rád lehet bízni, mert nálad biztonságban van egy életre. Mi más kellene még egy megbízható baráthoz?

Vízöntő

Más álmodozónak tart, viszont a barátaid nem ok nélkül rajonganak a társaságodért. A világot és vele együtt az embereket is jobbá akarod tenni, így veled egy rövid beszélgetés is felér egy motivációs tréninggel.

Címkék: aszcendens barátok barátság BFF csillagjegy ezotéria horoszkóp kapcsolat

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

4 csillagjegy, akinél nincs karizmatikusabb

4 csillagjegy, akinél nincs karizmatikusabb

Elég, ha belépnek az ajtón, hogy a kisugárzásukkal egyből mindenkit lehengereljenek.

3 csillagjegy, akit mindenki kedvel

Csekkold, kik a legnépszerűbb csillagjegyek!

Horoszkóp: Október 22., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 22-én is!

Horoszkóp: Október 21., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 21-én is!

Horoszkóp: Október 20., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 20-án is!

Horoszkóp: Október 19., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 19-én is!

Ezeknek a csillagjegyeknek segít a legtöbbet az októberi újhold

Minden jegy megérzi majd ezeket az erőteljes energiákat, de erre a háromra lesz igazán nagy hatással. Csekkold le, kikről van szó!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 16-án is!

Horoszkóp: Október 15., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat október 15-én is!

Ezért kéne kétszer is meggondolnod, hogy randizz-e a saját csillagjegyeddel

Elsőre tökéletes ötletnek tűnhet, de katasztrofális vége is lehet!

Ez a 3 csillagjegy fordul be legkönnyebben

Egy kis eső + szél kombó azonnal képes lelombozni őket.