Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat június 14-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos

Szingli: Ne erőltess magadra semmit, amire még nem érzed kész magad, csak azért, hogy bevágódj a srácnál! Inkább legyél vele őszinte, meg fog lepni, mennyire megértő is tud lenni!

Párban: Több apró vita is kialakulhat köztetek, de amilyen hirtelen jönnek, olyan gyorsan el is múlnak. Ezek ellenére is szuper hétvégétek lesz, amit még sokáig emlegettek majd.

Bika

Szingli: Szuper kedved van, de fizikailag nem vagy jó formában, tompa és enervált vagy, amitől minden feladatoddal iszonyú lassan haladsz. De ne engedd, hogy ez elrontsa a hangulatodat!

Párban: Meg kell találnod az egyensúlyt a meló és a magánéleted között. Oké, ha dolgoznod kell a hétvégén, de legalább egy napot tölts a pasiddal, mert már nagyon hiányzol neki.

Ikrek

Szingli: Megismerkedhetsz egy olyan pasival, akivel eddig csak munkakapcsolatban voltatok, és személyesen még nem is találkoztatok. Egyből meglesz köztetek az összhang!

Párban: Sokat gondolkodsz azon, milyen volt a kapcsolatotok eleje, mi az, ami azóta kiveszett belőle. Ez a nosztalgiázás viszont inkább lehangol most, inkább koncentrálj az új élményekre, pozitív dolgokra.

Rák

Szingli: Csak azzal vagy elfoglalva, hogy hívhatnád fel magadra a kiszemelt pasi figyelmét? A természetességgel, őszinteséggel biztosan nem hibázol, és sokkal jobban érzed majd magad te is attól, hogy nem kell megjátszani magadat.

Párban: Végre hasonlít a kapcsolatod arra, amire mindig is vágytál, igaz, megdolgoztál te is érte, de ugye, hogy megérte kitartónak lenned?

Oroszlán

Szingli: Megismerkedhetsz egy olyan fiúval, aki nagyon hasonlít rád, minden jó és rossz tulajdonságotok egyezik, viszont lehet, hogy ez hosszú távon inkább negatívum. Mindenesetre megtanít magaddal kapcsolatodban sok mindenre!

Párban: A tisztelet irtó fontos a kapcsolatban és sokszor természetesnek veszed, hogy csúnyán is beszélhetsz, vitatkozhatsz a barátoddal, pedig sebeket ejtesz a szavakkal. Ahogy te is elvárod, hogy kedvesen beszéljen veled, te is tedd ezt.

Szűz

Szingli: Rád tör a nosztalgia, egyfolytában csak azon jár az agyad, hogy milyen jó volt az expasiddal. De igazából nem ő hiányzik, hanem az, hogy kapcsolatban legyél, és ez nagy különbség, igaz?

Párban: Előfordulhat, hogy választanod kell a barátod és a legjobb barátnőd között. Próbáld meg úgy szervezni, hogy egyiket se kelljen lemondanod, mert annak hatalmas sértődés lesz a vége!

Mérleg

Szingli: Ne zárj ki semmilyen lehetőséget, ne utasíts vissza egy srácot sem, mert olyan szituban ismerheted meg a Nagy Ő-t, amire nem is számítasz!

Párban: A barátodnak nagy szüksége van most arra, hogy kikapcsoljon és elfelejtse a gondjait. Picit tedd félre a saját igényeidet, és szervezz olyan programokat, amiknek inkább ő örülne.

Skorpió

Szingli: Mikor már pont úgy érezted, hogy a pasikból kiveszett a romantika, jön egy srác, aki teljesen rácáfol erre. Ráadásul még te is meglepődsz, hogy mennyire bejön ez az érzelmes stílus!

Párban: Annyira egy hullámhosszra kerültök a hétvégén, hogy ismét olyan szerelmesnek érzed magad, mint a kapcsolatotok elején. És a legjobb, hogy a barátod is ugyanezt érzi!

Nyilas

Szingli: Engedd meg magadnak a kényeztetést és a hétvégére tedd félre a szigorú diétádat! Néha belefér egy hatalmas fagyi, palacsinta vagy egy fincsi koktél, legfeljebb jövőhéten beiktatsz plusz egy edzést.

Párban: Ha még nem mutattad be a pasidat otthon, ne is most próbálkozz vele. De ha már ismerik egymást, ez a hétvége akkor sem a legjobb alkalom, hogy a szüleiddel töltsétek. Inkább halaszd ezt jövőhétre!

Bak

Szingli: Ha mindig a bevált pasizós trükköket veted be, ne csodálkozz, hogy mindig ugyanolyan élmény lesz a flörtölés, randizás. Kicsit változtass a szokásaidon és te is jobban fogod élvezni a dolgot!

Párban: Rengeteg programot szerveztetek be a hétvégére, de neked a feléhez sincs kedved. Inkább hagyj ki párat, mint hogy végigszenvedd mindegyiket. A barátod is meg fogja érteni, persze csak ha még időben szólsz neki!

Vízöntő

Szingli: Bárkivel randizol, hajlamos vagy elsőre azt gondolni, hogy ő lesz a befutó, így aztán mindig csalódsz. Legyél türelmesebb és óvatosabb, előbb-utóbb tényleg megismered az igazit.

Párban: A héten kicsit elhanyagoltátok egymást, de nem baj, most lesz egy csomó időtök kettesben, és hát van mit bepótolnotok, igaz?

Halak

Szingli: Ezen a hétvégén egy percet sem kell aggódnod, hogy mit fogsz csinálni. Egy rakás programod van már most, ráadásul egy szuper randi is vár rád!

Párban: Egy csúnya pletykát hallasz, ami teljesen megváltoztathatja a kapcsolatotokat. Mielőtt balhézni kezdenél, járj utána minden apró részletnek, mert előfordulhat, hogy kamu az egész! De ha mégsem, muszáj tisztáznotok 1-2 dolgot!

Még több

Horoszkóp