Ezzel a pasitípussal ne randizz a csillagjegyed szerint

Gyorsan olvass tovább, hogy megúszd a rosszul sikerülő nyári kalandokat.

Ezzel a pasitípussal ne randizz a csillagjegyed szerint

Kos

Messzire kerüld el azokat a pasikat, akik kizárólag a munkájukról, vagy a legújabb edzésformájukról képesek beszélni. Előre jósolható, hogy sokkal többet törődik majd magával és a melójával, mint veled, pedig te kifejezetten igényled a figyelmet.

Bika

Számodra a tökéletes randi egy otthoni főzésből és filmezésből áll, ezért inkább szóba se állj az adrenalinvadász fiúkkal. Olyan gyorsan pörög, hogy mire észbe kapnál, már el is perdült mellőled.

Ikrek

Minden buliban ott a helyed nyáron, de néha inkább kicsuknád az egész világot és csak egyedül programoznál. Ehhez egy szintén erős és független srác illik, ezért ne a hősszerelmes romantikus lovagot keresd, mert tuti minden percben veled akarna lenni.

Rák

Ha szerelmes vagy, képes vagy az egész nyarat az új szerelmeddel tölteni és hozzá igazítani a komplett nyaralás szezont. Sok srác imádná, ha ilyen barátnőjük lenne, de ne is nagyon fektess energiát a szabadságmániás típusba, mert nem fogja bírni a lelkesedésed.

Oroszlán

Olyan pasi, aki nem ismeri el, hogy mennyire jófej és kedves vagy? Abszolút no go, hiszen imádod hallani, ha dicsérnek. Pont ezért keress olyan flörtöt, ahol megadják neked azt a figyelmet, ami egyszerűen kijár és kész.

Szűz

Igazi multitasking királylány vagy, egyszerre minimum három dolgot csinálsz és sosem áll le az agyad. Egy otthon ülős pasi gondolatától még a hideg is kiráz, ezért inkább kacsingass az aktívabb srácok felé, akikkel jó eséllyel összefuthatsz egy sportrendezvényen.

Mérleg

Elég hamar max fokozatra kapcsolsz és szerelmes leszel, nincs is szükséged hosszú randiestekre. Viszont a másiktól is elvárod, hogy gyorsan beléd essen, amit biztosan nem érsz el egy anti-romantikus kiszemelttel.

Skorpió

Mi az, amitől azonnal kiborulsz? Ha valakiben semmi titokzatosság nincs és azonnal kijátssza a kártyáit. Nincs könnyű dolgod, mert gyorsan átlátsz bárkin, de a nagyon direkt srácok nem a te eseteid.

Nyilas

Kalandvágyó csajként két másodperc alatt ég ki az agyad, ha a randipartnered egy végeláthatatlan beszélgetős vacsiban látja a megismerkedésetek kulcsát. Ha nincs benne minimum egy falmászásban, irány az exit felirat.

Bak

Jelenleg csak a karriered foglalkoztat és mindent bevetsz, hogy összejöjjön az előléptetés. Ebbe a feszített tempóba nem nagyon illik most senki, de ha mégis esélyt adnál egy szerelemnek, ne a mindig mindenre ráérő pasik közül válogass.

Vízöntő

Egy srác, akit hidegen hagy az állatvédelem és a bolygónk sorsa? Rémálmaidban se kerülj ilyennel szembe és a való életben is messziről kerüld el, pláne, hogy neked mindkettő igazi szívügyed.

Halak

Mindig a partnered mellett állsz, jóban-rosszban, de az indokolatlan hangulatingadozással az őrületbe lehet kergetni. Egy lánynak sem áll jól a dráma queen szerep, pláne egy srácnak. Vedd menekülőre a dolgot.

Még több

Horoszkóp