Ilyen babanevet válassz a csillagjegyed alapján

Gondolkodtál már a leendő bébid nevén? A csillagok beszállnak kicsit a brainstormingolásba!

Ilyen babanevet válassz a csillagjegyed alapján

Kos

A csillagos ég uralkodója is lehetnél, annyira imádsz irányítani, szóval a royal babanevek közül válogass. Mit szólsz mondjuk az Artúrhoz, vagy a Viktóriához?

Bika

Rajongasz a zenéért és jó érzéked is van hozzá. Simán jöhet valamelyik klasszikus zeneszerző kedvenced, vagy egy jól csengő dallamos név: Ferenc, vagy éppen Viola.

Ikrek

Jöhet minden, ami szépirodalom, hiszen megrögzött könyvmoly vagy, és minden szülinapodra könyvet kérsz. Bébifronton gondolkozz ezekben: Júlia, Trisztán.

Rák

Ne is tagadd, hogy teljesen rá vagy kattanva a mitológiára, és a Trója mozit minimum ötször láttad már. A névválasztásnál is simán jöhet nálad például a Hektor vagy a Selena.

Oroszlán

Csak a sztárok képesek úgy ragyogni a reflektorfényben, mint te és a nevük is bejön neked. Gondolkoztál már az Ariana vagy Kendall nevekben?

Szűz

Annyira szeretsz külföldre utazni, hogy eszed ágában sincs magyar nevet választani a csöppségnek. Csak az extrémebb ötleteket csíped, mint az Ivy és a Edward.

Mérleg

Te vagy a szerelmes filmek és regények legnagyobb rajongója, sőt még Halloweenkor is szíved szerint a szerelem istennőjének öltöznél be. El tudsz képzelni romantikusabbat a Rómeó, vagy éppen az Avida neveknél?

Skorpió

Szóba sem jöhet valamilyen új, trendi név, amit pont az adott évben kaptak fel. Ha kislány lesz a te nevedet, ha pedig kisfiú a pasidét kapja meg és kész, igaz?

Nyilas

Nyáron is maximum a közeli erdőig mész el, mert a zöld természetnél és az állatok közelségénél semmi sem tud jobban feltölteni. Nyugi, teljesen oké, hogy a gyerekeidnek is hasonlóan békés neveket képzelsz. Esetleg Jónás, vagy Rózsa?

Bak

Odavagy a római istenek neveire és nem kizárt, hogy még a szerelmednek is kitaláltál már egy isteni becenevet. Oké, a gyerkőc mégsem lehet Mars, de hidd el az Antónia és a Félix is mennyei választások.

Vízöntő

Tuti kiborulsz, ha szembejön veled valaki máson az új ruhaszerzeményed és hasonlóan kilennél, ha nem lenne egyedi a babanév-választásod. Az Inez és Miller nevek elég ritka választások, de nem neked.

Halak

A család az első, és már kiskorodban is tudtad, hogy a szüleidről szeretnéd majd elnevezni a gyerekeket. Ezt még le kell meccselned a leendő apukával is majd, de egyébként irtó cuki ötlet!

Még több

Horoszkóp