Ez a 3 csillagjegy a legjobb vezető

Na, vajon te köztük vagy?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ez a 3 csillagjegy a legjobb vezető

Kos

Szereti a kockázatot, nem fél olyan ötleteket bedobni, amik teljesen felforgatják az addigi állapotot. Ettől függetlenül nagyon közvetlen személyiség, nyugodtan felkeresheted a problémáiddal. Habár az jellemző rá, hogy szeret a középpontban lenni, és szívesen felhasználja más ötleteit, olyan energiát visz a munkakörnyezetébe, ami tökéletes vezetővé teszi őt.

Bika

Ha ilyen a főnököd, jó, ha tudod, hogy szívesen védi meg a beosztottjait, és számára a csapata az első. Nem fél kezébe venni az irányítást, de ahhoz is ért, hogy a megfelelően ossza ki a feladatokat. Még a bűnbak szerepét is képes vállalni, ha szükséges, hogy másokat védjen, nagyon lelkiismeretes és hűséges a munkájához.

Oroszlán

Egy Oroszlán akkor is felelősséget vállal, ha senki nem kéri meg rá. Mindent szeret az ellenőrzése alá vonni, és nagyon figyel arra, hogy a lehető legjobban végezze el a munkáját. Akkor is képes megoldani egy problémát, ha látszólag minden odaveszett. Imádja megünnepelni a jeles alkalmakat, ő szervezi a legemlékezetesebb céges bulikat.

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria főnök horoszkóp vezető

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Csillagjegyek, akik mindent teljesen túlagyalnak

Csillagjegyek, akik mindent teljesen túlagyalnak

Elég egy aprócska negatív gondolat és az agyadban máris megszólal a sziréna, te pedig ezerrel készülsz a tragédiára? Akkor valószínűleg te vagy azon csillagjegyek egyike, aki mindenen órákig (vagy akár hetekig) képes rágódni.

Horoszkóp, Augusztus 4., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 4-én is!

4 csillagjegy, aki ha tehetné, állandóan hancúrozna

A kutatók több tízezer ember bevonásával próbálják megtalálni a választ arra a kérdésre, hányszor is szeretnének összebújni a párok egy héten. Pedig lehet, hogy egyszerűbb lenne, ha a horoszkópokat bújnák a válaszért. Ugyanis még ez is a csillagokban van megírva.

Horoszkóp, Augusztus 3., Kedd

Kos Bizonyos tanácsokat érdemes megfogadni, bizonyosakat nem, ugyanis nem feltétlenül válnak előnyödre, akkor sem, ha olyan embertől kapod, aki

Csillagjegyed elárulja, miben kell a legtöbbet fejlődnöd

Legyél akárhány éves is, ne gondold, hogy ne csiszolhatnál még a személyiségeden. Megmutatjuk, mely csillagjegyeknek, és milyen területeken érdemes fejlődni.

Horoszkóp, Augusztus 2., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 2-án is!

Ez a 4 csillagjegy a végletekig önző

A következő csillagjegyek mindig mindent maguknak akarnak, az sem számít, ha néha másokon át vezet az útjuk.

Ezeket a csillagjegyeket lehetetlen zavarba hozni

Ők tényleg semmitől nem jönnek zavarba, számukra ismeretlen ez a fogalom! Te közéjük tartozol?

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 30-án is!

Horoszkóp, Július 29., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 29-én is!

4 csillagjegy, aki remek hírt kap a hét második felében

Néhány csillagjegynek fel sem tűnik majd, milyen maratoni hosszú a hét, ugyanis a friss hírek teljesen lefoglalják őket.

Horoszkóp, Július 28., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 28-án is!

Horoszkóp, Július 27., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 27-én is!