2019.07.24.@ 06.07

Ez a 3 csillagjegy a legjobb vezető

Na, vajon te köztük vagy?

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Ez a 3 csillagjegy a legjobb vezető

Kos

Szereti a kockázatot, nem fél olyan ötleteket bedobni, amik teljesen felforgatják az addigi állapotot. Ettől függetlenül nagyon közvetlen személyiség, nyugodtan felkeresheted a problémáiddal. Habár az jellemző rá, hogy szeret a középpontban lenni, és szívesen felhasználja más ötleteit, olyan energiát visz a munkakörnyezetébe, ami tökéletes vezetővé teszi őt.

Bika

Ha ilyen a főnököd, jó, ha tudod, hogy szívesen védi meg a beosztottjait, és számára a csapata az első. Nem fél kezébe venni az irányítást, de ahhoz is ért, hogy a megfelelően ossza ki a feladatokat. Még a bűnbak szerepét is képes vállalni, ha szükséges, hogy másokat védjen, nagyon lelkiismeretes és hűséges a munkájához.

Oroszlán

Egy Oroszlán akkor is felelősséget vállal, ha senki nem kéri meg rá. Mindent szeret az ellenőrzése alá vonni, és nagyon figyel arra, hogy a lehető legjobban végezze el a munkáját. Akkor is képes megoldani egy problémát, ha látszólag minden odaveszett. Imádja megünnepelni a jeles alkalmakat, ő szervezi a legemlékezetesebb céges bulikat.

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria főnök horoszkóp vezető

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: December 1., Kedd

Horoszkóp: December 1., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat december 1-jén is!

Horoszkóp: November 30., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 30-án is!

Ezekkel a csillagjegyekkel garantált a boldog párkapcsolat

Igazi mázlista vagy, ha megcsíptél egy ilyen srácot!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 27-én is!

Horoszkóp: November 26., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 26-án is!

Horoszkóp: November 25., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 25-én is!

Horoszkóp: November 24., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 24-én is!

Horoszkóp: November 23., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 23-án is!

Ezek a csillagjegyek egy váratlan fordulatra számíthatnak év végén

Számukra nagyon izgalmasan alakul 2020 vége.

Ezek a csillagjegyek a legellenállhatatlanabbak a pasik szerint

Ha a három közül valamelyik a horoszkópod, gond nélkül vonzod magad köré a pasikat!

Ez a 4 csillagjegy főz a legjobban

Na, te a legjobb szakácsok között vagy?

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat november 20-án is!