2019.08.01.@ 12.08

3 csillagjegy, akinek megváltozik augusztusban az élete

Nézd meg, kik vannak köztük!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

3 csillagjegy, akinek megváltozik augusztusban az élete

Kos

Alapvetően jellemző rád, hogy állandóan pörögsz, mégsem tudsz szinte soha semmit időben befejezni, mert túlvállalod magad. Számodra az augusztus igazi megváltás lehet, hiszen ebben a hónapban végre utolérheted magad. Mindegy, miről van szó, a lényeg, hogy most eleget tehetsz az eddig be nem tartott ígéreteidnek és befejezhetsz olyan dolgokat, amiket már nagyon-nagyon régóta görgettél magad előtt. Hangolódj rá erre és meglátod, a szeptembert már új emberként fogod kezdeni!

Oroszlán

Szenvedélyes csajszi vagy, ezt mindenki tudja körülötted, de valahogy az utóbbi időben azt érezhetted, kicsit ellaposodtak a mindennapjaid. A szerelem hiányzik? Vagy egy új munkahely? Esetleg egy izgalmas utazás dobna fel? Ebben a hónapban minden égi támogatást megkapsz ahhoz, hogy felkavard az állóvizet és újra boldog embernek érezhesd magad. Bár ezt egy Oroszlánnak mondanunk sem kell, de ne félj a változástól!

Mérleg

Itt a „nehéz” beszélgetések ideje! Az augusztus rákényszerít majd, hogy bizonyos emberekkel rendezd bonyolult kapcsolataidat, ami alapvetően jó, hiszen már sokat szenvedtél ezek miatt. Persze nem lesz könnyű, lehet, hogy lesz belőle egy kis sírás, de a végeredmény kárpótolni fog. Ha átesel ezen az időszakon, az ősz csodálatosan fog telni, olyanok körében, akik igazán mélyen szeretnek téged. Azokat pedig végleg elfelejtheted, akik mostanáig csak fájdalmat okoztak neked.

Címkék: 2019 augusztus horoszkóp kos mérleg oroszlán

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Szeptember 21., Hétfő

Horoszkóp: Szeptember 21., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 21-én is!

Horoszkóp: Szeptember 14., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 14-én is!

Ez a csillagjegy a lelkitársad az aszcendensed szerint

Érdemes tudnod az aszcendesed, mert sokkal pontosabb képet kaphatsz arról, kivel meccselsz igazán.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 11-én is!

Melyik év a legfontosabb az életedben a csillagjegyed szerint?

Mutatjuk, mikor jönnek a legnagyobb változások az egyes csillagjegyek életében!

Horoszkóp: Szeptember 10., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!

Horoszkóp: Szeptember 9., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 9-én is!

Horoszkóp: Szeptember 8., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 8-án is!

Horoszkóp: Szeptember 7., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 7-én is!

A Tinder szerint ez a csillagjegy illik hozzád a legjobban

Meg fogsz lepődni a párosításokon!