3 csillagjegy, akinek megváltozik augusztusban az élete

Nézd meg, kik vannak köztük!

2019.08.01. 12:08
Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

3 csillagjegy, akinek megváltozik augusztusban az élete

Kos

Alapvetően jellemző rád, hogy állandóan pörögsz, mégsem tudsz szinte soha semmit időben befejezni, mert túlvállalod magad. Számodra az augusztus igazi megváltás lehet, hiszen ebben a hónapban végre utolérheted magad. Mindegy, miről van szó, a lényeg, hogy most eleget tehetsz az eddig be nem tartott ígéreteidnek és befejezhetsz olyan dolgokat, amiket már nagyon-nagyon régóta görgettél magad előtt. Hangolódj rá erre és meglátod, a szeptembert már új emberként fogod kezdeni!

Oroszlán

Szenvedélyes csajszi vagy, ezt mindenki tudja körülötted, de valahogy az utóbbi időben azt érezhetted, kicsit ellaposodtak a mindennapjaid. A szerelem hiányzik? Vagy egy új munkahely? Esetleg egy izgalmas utazás dobna fel? Ebben a hónapban minden égi támogatást megkapsz ahhoz, hogy felkavard az állóvizet és újra boldog embernek érezhesd magad. Bár ezt egy Oroszlánnak mondanunk sem kell, de ne félj a változástól!

Mérleg

Itt a „nehéz” beszélgetések ideje! Az augusztus rákényszerít majd, hogy bizonyos emberekkel rendezd bonyolult kapcsolataidat, ami alapvetően jó, hiszen már sokat szenvedtél ezek miatt. Persze nem lesz könnyű, lehet, hogy lesz belőle egy kis sírás, de a végeredmény kárpótolni fog. Ha átesel ezen az időszakon, az ősz csodálatosan fog telni, olyanok körében, akik igazán mélyen szeretnek téged. Azokat pedig végleg elfelejtheted, akik mostanáig csak fájdalmat okoztak neked.

Címkék: 2019 augusztus horoszkóp kos mérleg oroszlán

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

3 csillagjegy, aki végre szuper hírt kap ezen a héten

3 csillagjegy, aki végre szuper hírt kap ezen a héten

Jó lenne már valami örömhírt kapni végre, ami az egész heted bearanyozza? Ezek a csillagjegyek garantáltan megkapják – de te vajon köztük vagy?

Így meditálj a csillagjegyed szerint

Ahhoz, hogy testileg és lelkileg is a lehető legjobban feltöltődj, ismét segítségedre lesznek a csillagok. Csekkold, hogyan meditálhatsz a csillagjegyed szerint a leghatékonyabban!

Horoszkóp: Április 12., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 12-én is!

Ezek a csillagjegyek viselik legrosszabbul, ha hazugságon kapják őket

Ők azok, akik a legnehezebben viselik a lebukás pillanatát. Te vajon köztük vagy?

Kínai, Hindu, Arab: Kerülj képbe más népek horoszkópjával

Az asztrológiát minden nép kicsit másképp értelmezi, ezért rengeteg féle horoszkóp létezik, de messze ezek a legérdekesebbek.

Ilyen a csillagjegyek igazi arca a szerelemben

Hűséges? Öntelt? Vagy megközelíthetetlen? Mutatjuk, hogyan viselkednek az egyes csillagjegyek, ha fülig szerelmesek!

3 csillagjegy, aki jó hírt kap hétvégén

Ezek a csillagjegyek felkészülhetnek a legjobbra, végre pozitív irányt vesz az életük.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 9-én is!

Horoszkóp: Április 8., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 8-án is!

Virághoroszkóp: Mit árul el a szerelmi életedről?

Itt a tavasz, szóval ideje képbe kerülnöd a virághoroszkópoddal is!

Horoszkóp: Április 6., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 6-án is!

3 csillagjegy, akinek rendeződnek a pénzügyei áprilisban

Nézd meg, te is a szerencsésebbek közé tartozol-e a pénzügyeid szempontjából, április ugyanis 3 jeggyel kifejezetten bőkezű lesz.

Horoszkóp: Április 1., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma és a hosszú hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat április 1-jén is!