2019.08.01.@ 12.08

3 csillagjegy, akinek megváltozik augusztusban az élete

Nézd meg, kik vannak köztük!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

3 csillagjegy, akinek megváltozik augusztusban az élete

Kos

Alapvetően jellemző rád, hogy állandóan pörögsz, mégsem tudsz szinte soha semmit időben befejezni, mert túlvállalod magad. Számodra az augusztus igazi megváltás lehet, hiszen ebben a hónapban végre utolérheted magad. Mindegy, miről van szó, a lényeg, hogy most eleget tehetsz az eddig be nem tartott ígéreteidnek és befejezhetsz olyan dolgokat, amiket már nagyon-nagyon régóta görgettél magad előtt. Hangolódj rá erre és meglátod, a szeptembert már új emberként fogod kezdeni!

Oroszlán

Szenvedélyes csajszi vagy, ezt mindenki tudja körülötted, de valahogy az utóbbi időben azt érezhetted, kicsit ellaposodtak a mindennapjaid. A szerelem hiányzik? Vagy egy új munkahely? Esetleg egy izgalmas utazás dobna fel? Ebben a hónapban minden égi támogatást megkapsz ahhoz, hogy felkavard az állóvizet és újra boldog embernek érezhesd magad. Bár ezt egy Oroszlánnak mondanunk sem kell, de ne félj a változástól!

Mérleg

Itt a „nehéz” beszélgetések ideje! Az augusztus rákényszerít majd, hogy bizonyos emberekkel rendezd bonyolult kapcsolataidat, ami alapvetően jó, hiszen már sokat szenvedtél ezek miatt. Persze nem lesz könnyű, lehet, hogy lesz belőle egy kis sírás, de a végeredmény kárpótolni fog. Ha átesel ezen az időszakon, az ősz csodálatosan fog telni, olyanok körében, akik igazán mélyen szeretnek téged. Azokat pedig végleg elfelejtheted, akik mostanáig csak fájdalmat okoztak neked.

Címkék: 2019 augusztus horoszkóp kos mérleg oroszlán

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Szeptember 19., Csütörtök

Horoszkóp: Szeptember 19., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 19-én is!

Horoszkóp: Szeptember 18., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 18-án is!

Horoszkóp: Szeptember 17., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 17-én is!

3 csillagjegy, akinek nehézségeket hoz az ősz

Sajnos nem mindenkinek szólnak majd a következő hónapok a megújulásról és a pozitív változásokról...

Horoszkóp: Szeptember 16., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 16-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 13-án is!

A 4 legszerencsésebb csillagjegy

Ha szerencséd van, te is köztük vagy.

Ez a 3 legbátrabb csillagjegy

Egyik sem az a sarokban ülős, vacillálós típus.

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 6-án is!

Horoszkóp: Szeptember 2., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat szeptember 2-án is!

3 csillagjegy, aki eljegyzésre számíthat szeptemberben

Akár ezen pörögsz már hónapok óta vagy még eszedbe sem jutott, a szerelmed nagy kérdést szeretne feltenni neked.