2019.08.01.@ 12.08

3 csillagjegy, akinek megváltozik augusztusban az élete

Nézd meg, kik vannak köztük!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

3 csillagjegy, akinek megváltozik augusztusban az élete

Kos

Alapvetően jellemző rád, hogy állandóan pörögsz, mégsem tudsz szinte soha semmit időben befejezni, mert túlvállalod magad. Számodra az augusztus igazi megváltás lehet, hiszen ebben a hónapban végre utolérheted magad. Mindegy, miről van szó, a lényeg, hogy most eleget tehetsz az eddig be nem tartott ígéreteidnek és befejezhetsz olyan dolgokat, amiket már nagyon-nagyon régóta görgettél magad előtt. Hangolódj rá erre és meglátod, a szeptembert már új emberként fogod kezdeni!

Oroszlán

Szenvedélyes csajszi vagy, ezt mindenki tudja körülötted, de valahogy az utóbbi időben azt érezhetted, kicsit ellaposodtak a mindennapjaid. A szerelem hiányzik? Vagy egy új munkahely? Esetleg egy izgalmas utazás dobna fel? Ebben a hónapban minden égi támogatást megkapsz ahhoz, hogy felkavard az állóvizet és újra boldog embernek érezhesd magad. Bár ezt egy Oroszlánnak mondanunk sem kell, de ne félj a változástól!

Mérleg

Itt a „nehéz” beszélgetések ideje! Az augusztus rákényszerít majd, hogy bizonyos emberekkel rendezd bonyolult kapcsolataidat, ami alapvetően jó, hiszen már sokat szenvedtél ezek miatt. Persze nem lesz könnyű, lehet, hogy lesz belőle egy kis sírás, de a végeredmény kárpótolni fog. Ha átesel ezen az időszakon, az ősz csodálatosan fog telni, olyanok körében, akik igazán mélyen szeretnek téged. Azokat pedig végleg elfelejtheted, akik mostanáig csak fájdalmat okoztak neked.

Címkék: 2019 augusztus horoszkóp kos mérleg oroszlán

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Ezek a csillagjegyek örökre együtt maradnak

Ezek a csillagjegyek örökre együtt maradnak

A csillagok most elárulják neked, hogy tényleg összeillesz-e a pasiddal!

Ezeket a csillagjegyeket csalják meg leggyakrabban

A te horoszkópod ott van a listán?

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 7-én is!

3 csillagjegy, aki fizetésemelésre számíthat februárban

Vajon te is a szerencsések között vagy?

Horoszkóp: Február 6., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 6-án is!

3 csillagjegy, aki eljegyzésre számíthat februárban

A horoszkóp szerint néhány lánynak hamarosan fel fogják tenni a nagy kérdést.

Horoszkóp: Február 5., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 5-én is!

Horoszkóp: Február 4., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 4-én is!

4 csillagjegy, aki jó hírt kap a héten

Azonnal kiderül, a szerencsések között szerepelsz-e.

Horoszkóp: Február 3., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat február 3-án is!

Ezért randizz olyannal, akivel nem passzolsz a csillagjegyed alapján

Szuperül sikerült a randi, de kiderül a srácról, hogy a csillagjegye miatt messziről kerülnöd kéne? Talán pont ettől lesztek ti az év párosa!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat január 31-én is!

Ez a 3 csillagjegy a legszétszórtabb az összes közül

Tudtad, hog a csillagok még azt is befolyásolhatják, hogy mennyire vagy figyelmetlen bizonyos dolgokban? Csekkold, hogy a te horoszkópod a listán van-e!