Ilyen színre fesd a szobádat a csillagjegyed szerint

Mutatjuk a színt, amitől boldogabb és energikusabb leszel!

Ilyen színre fesd a szobádat a csillagjegyed szerint

Kos

Igazi tüzes jegy vagy, szóval mi is passzolna jobban hozzád a legjobban, ha nem a piros?! Akkor vagy igazán elemedben, ha ez a szín körülvesz, hiszen szimbolizálja a legjobb tulajdonságaidat: a szenvedélyt, a bátorságot és az izgalmat. Ráadásul a kreativitásod növelésében is sokat tud segíteni a piros, úgyhogy ha nem is az egész szobádat, de egy falat mindenképp fess át vörösre – úgy különben is sokkal menőbb!

Bika

A zöld illik hozzád igazán, mivel azonnal felélénkülsz tőle. Az is plusz pont, hogy a természetre emlékeztet, amit imádsz. Emellett pedig a zöld a gazdagság, a vagyon színe is, amit legyünk őszinték, eléggé nagyra becsülsz az életben. Már néhány növénnyel jól járhatsz, ha esetleg nem akarsz nagy átalakításokba belevágni.

Ikrek

A legélénkebb, boldogságot és energiát sugárzó sárga passzol a személyiségedhez. Eredeti gondolatokra inspirál és jókedvre derít, pont ahogy te teszed a barátaiddal. Ezt a tónust olyan szobában helyezd el, ahol a leginkább szükséged lehet az ihletre és a motivációra!

Rák

A Rák jegyűekre a Hold van a legnagyobb hatással, így a te színed egyértelműen a földöntúli ezüst vagy metálosan csillogó szürke. Ha túl egyszerűnek érzed a szürke falat, akkor szerezz be némi ezüstös bútort vagy kiegészítőt. A lényeg, hogy bevonzd a szobádba az árnyalat energiáit!

Oroszlán

Ahhoz, hogy igazán otthon érezd magad, egy olyan merész színre van szükséged, mint te magad! Ez pedig nem más, mint a narancssárga, ami egyszerre lelkesít, de két lábbal a földön tart. Ha igazán divatossá tennéd a környezeted, akkor pedig ezen belül is az égetett narancs színt válaszd.

Szűz

Melyik az az árnyalat, ami minden szuper színskála alapja, és a designvilág legmegbízhatóbb igáslova? A barna! Ezzel körülvéve végre nem fogsz mindent annyira túlgondolni, és nyugodtabbá, kiegyensúlyozottabbá válsz. Kimaxolhatod a barnát, ha rusztikus, fás berakásokkal vagy egy menő kávézó asztallal dobod fel még a helységet.

Mérleg

Lételemed, hogy minden kifinomult és szép legyen a környezeteben, ráadásul igazi csajos csaj vagy. Ugye te is kitaláltad, hogy mi lesz a te színed? Még jó, hogy a rózsaszín! Egy nyugodt, halvány pink fal pont azt a nőies hatást kelti, amit szeretnél. Tökéletesen fog passzolni a hálószobádba.

Skorpió

A te árnyalatod a fekete. Totálisan illik hozzád, hiszen imádod meghökkenteni az embereket, és egy fekete fal aztán igazán nem szokványos. És ha esetleg te magad is kicsit megdöbbentél a dolgon, akkor megnyugtatunk, hogy egy fürdőszobában például irtó jól mutat a sötétség. De az is nagyon trendi, ha csak a fal egy részét fested be, a másikat pedig meghagyod fehérre.

Nyilas

Kreatív vagy és okos, így a lilával biztosan nem nyúlhatsz mellé. Használj lavender vagy épp szilva tónusokat ahol dolgozol, alkotsz és gondolkozol – legyen ez az olvasósarkod vagy épp a hálód –, és a lila segít majd előjönni a legjobb ötletekkel!

Bak

Hozzád a szenes szürke illik. Ez az erősen neutrális szín igazi statementként viselkedik, viszont egyben nagyon gyakorlatias is – pont, mint te! Szuperül fogsz pihenni, ha ilyen falak vesznek körül.

Vízöntő

Mivel víz jegyű vagy, egyértelműen a kék passzol hozzád a legjobban. Vízöntőként tudást hozol a világba, a kék pedig megnyugtatja és rendszerezi a gondolataidat, amik millió különböző irányba cikáznak. Ugye milyen jó választás lenne a hálószobádba?

Halak

A horoszkópod nevéből is következik, hogy a te színed nem lehet más, csakis a tengerzöld. Eleve irtó jól érzed maga a vízparton, szóval ha a tenger árnyalataival veszed körül magad, felélénkülsz és újult energiával vágsz bele a mindennapokba. A konyhát vagy a fürdőt is tök jól fel fogja dobni!

Még több

Horoszkóp