Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 2-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos

Szingli: Még az is lehet, hogy versenyezned kell egy srácért, és ez még jobban beindít, még jobban akarod őt. Azért ne veszítsd el a fejed, és ne csinálj olyat, amit később megbánnál.

Párban: Olyan dolog történt vagy történik a héten, ami megerősítheti a szerelmeteket. Fontos a barátodnak, hogy mindig számíthat rád és ráadásul sosem pánikolsz vagy hisztizel nehéz helyzetekben.

Bika

Szingli: Ugye nem vagy annyira magányos, hogy bárkivel randiznál már? Ilyenkor inkább menj moziba a legjobb barátnőddel, vagy bulizz egy nagyot. Ne pocsékold az idődet olyan fiúkra, akik sosem érdekelnek majd komolyabban.

Párban: Nem kezeled jól a pletykákat, amik a barátod exeiről szólnak. Mintha ezek a kis hírek még mindig összekötnék őket, pedig hidd el, ez csak általad kreált probléma.

Ikrek

Szingli: Totál kiborít, hogy elindult a nyár utolsó hónapja, te pedig még mindig szingli vagy. Pedig még bőven vár rád egy rakás izgalmas program, de különben is, ki mondta, hogy csak nyáron lehet bepasizni?

Párban: Ha még nem voltatok nyaralni, akkor itt az ideje, hogy turbó fokozatra kapcsolj a szervezést illetően. Mindketten nagyon bánjátok majd, ha kihagyjátok idén. Ha nem fér bele most egy hét, legalább egy hétvégére ruccanjatok ki valahova.

Rák

Szingli: Sokáig senki nem volt a láthaáron, most meg két srác is verseng érted! Nyugodtan kiélvezheted a helyzetet, persze csak annyira és addig, amíg még nem bánod meg a fiúkat.

Párban: Általában nem vagy híve a páros randiknak, de ha felmerül a hétvégén, akkor ne utasítsd vissza, mert remekül éreznétek magatokat.

Oroszlán

Szingli: Folyamatosan a saját hibáidon agyalsz, mindenáron tökéletes szeretnél lenni. Persze az oké, hogy fejlődni akarsz, de ne legyél ennyire szigorú magaddal, mert egyrészt semmi okod rá, másrészt a pasiknak is az apró hibáiddal együtt jössz be, hidd el!

Párban: Teljesen más elképzeléseitek vannak a hétvégét illetően, és ez okozhat némi konfliktust köztetek, már ha továbbra is makacskodtok. De ha az egyikőtök, mondjuk te, enged egy kicsit, megúszhatjátok viták nélkül is.

Szűz

Szingli: Sokkal komolyabban veszed ezt az ismerkedés dolgot, mint amennyire érdemes. Hagynod kellene, hogy magától történjenek az események, ne erőltess semmit!

Párban: Ne várd, hogy néhány megjegyzésből vagy grimaszból a barátod rájöjjön, mi a bajod. Nem gondolat olvasó, sőt a célozgatásoktól csak még jobban befeszülhet, ahelyett, hogy gyorsan megbeszélnétek.

Mérleg

Szingli: Egyre jobban arra koncentrálsz, hogy a tökéletes pasit találd meg magadnak. De ez egyelőre azt eredményezi, hogy csak a hibákat keresed bennük, hogy miért nem jók neked.

Párban: Annyira eluralkodhat rajad a féltékenység, hogy nem tudsz józanul gondolkodni. Bármit tennél, kérd ki egy barátnőd tanácsát, mer simán olyan dolgot is csinálhatsz most, ami végzetes lehet a kapcsolatotokra nézve.

Skorpió

Szingli: Nem minden jónak tűnő programod lesz valóban az, de a lényeg, hogy egy pillanatig sem leszel magányos, sőt a béna bulikon is tudsz nevetni a barátnőiddel.

Párban: Finoman jelezd a pasidnak, ha valamit nem úgy csinál, ahogy szeretnéd. Érzékeny most, és könnyen sértődés és veszekedés lehet belőle.

Nyilas

Szingli: Nem biztos, hogy el kellene hamarkodni egy első randit, a csillagok állása szerint, nem most lenne a legideálisabb, de persze ne várjatok túl sokáig sem!

Párban: Olykor úgy érezheted magadat, mintha te lennél a kapcsolatotok menedzsere. Rajtad múlik minden, miattad van az erős kapocs. Oké, nyilván neked melósabb, de ezt nem azt jelenti, hogy te kevésbé vagy fontos a barátodnak.

Bak

Szingli: Kicsit vedd lazábban a randikat! Kezeld rugalmasan, hogy épp hova mentek, vagy mikor. Ha túlságosan ragaszkodsz egy menetrendhez, akkor nem is fogod jól érezni magadat, és a srác sem!

Párban: Ne hozz semmiféle komoly döntést a hétvégén, mert nagyon hullámzó a hangulatod, még időre lesz szükséged, és ezt a barátod is biztosan megérti majd.

Vízöntő

Szingli: Elég nagy a távolság közted és a volt barátod között, mégis mindig jönnek friss infók róla. Vagy az Instán bukkansz rá, közös ismerősök képen látod, vagy hallasz valami pletykát. Ez nem teszi könnyűvé a felejtést, de azért szuperül haladsz!

Párban: Akár mi legyen is a vita tárgya, legyél kedves, ne ítélkezz, és semmiképp se bántsd meg. Tulajdonképpen még igaza is van a barátodnak, csak a büszkeséged nem engedi, hogy ezt belásd.

Halak

Szingli: Nem tudsz megnyílni a pasik előtt, de nem is kell, amíg nem kerültök közelebb egymáshoz. Ha te ilyen szépen lassan szeretsz haladni, akkor ezt meg kell értenie, ne érezd emiatt magad rosszul.

Párban: Most te vagy a dominánsabba kapcsolatotokban, mintha az egész nyári időbeosztásotok a te kezedben lenne. Örülj neki, mert így azt csináljátok, amihez neked van kedved.

Még több

Horoszkóp