Horoszkóp: Augusztus 6., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 6-án is!

Horoszkóp: Augusztus 6., Kedd

Kos

Nagy lehe a kísértés, hogy az egész fizetésedet elbulizd és csini rucikra költsd, de már a hónap közepén nagyon megbánnád! Muszáj mérlegelned, ha nem akarsz totál leégni 1-2 héten belül!

Bika

Már régóta halogatsz egy kellemetlen beszélgetést a főnököddel, de ma már nem fogod tudni megúszni. Valószínűleg ő dönt úgy, hogy ideje tisztáznotok a kérdést. Hajrá!

Ikrek

Ma végre lesz időd rendbe tenni magad körül a dolgokat, amit már régóta tervezel. Kezdhetnéd az íróasztaloddal, délután pedig jöhet az otthonod is. Sokkal hatékonyabb és kiegyensúlyozottabb leszel, ha végre rend lesz körülötted.

Rák

Ha csapatban dolgozol, készülj rá, hogy nem mindenki ért majd egyet a munkastílusoddal és a döntéseiddel, főleg ha a főnökük vagy. Nem kell így sem teljesen másokra hagyatkoznod, de azért hallgasd meg mindenki véleményét, ez így fair!

Oroszlán

Egész nap pörögsz, próbálod letudni az összes melódat, így még jobban idegesít, hogy néhány kollégád megúszós napot tart és szinte nem csinálnak semmit. Ne borulj ki, főleg ne balhézz, neked is van néha ilyen lazább időszakod!

Szűz

A melóban extra magabizos vagy, de a szerelmi életedben totál bizonytalan, ez pedig ma különösen igaz lesz rád. Pedig semmi okod rá, sőt csak azt éred el vele, hogy a pasi is totál összezavarodik.

Mérleg

Ma olyan kompromisszumokba is bele kell menned, amihez semmi kedved, de nem tudsz mást tenni. Ha a saját fejed után mész és ellenállsz, óriási hátrányba kerülhetsz a munkahelyeden, ami most nagyon nem jönne jól, igaz?

Skorpió

Végtelenül pozitív hangulatban vagy, még a legapróbb dolgoknak is úgy tudsz örülni, mint egy gyerek. Ez a jókedv és lelkesedés olyan erősen sugárzik belőled, hogy hamar átragad bárkire, akivel találkozol.

Nyilas

Egy munka kapcsán megismerkedhetsz egy pasival, aki óriási hatással van rád. Egyáltalán nem az eseted, külsőre sem jön be, talán még jóval idősebb is, mégis vonzódsz hozzá és előfordulhat, hogy még órákig, sőt napokig rajta kattogsz majd.

Bak

Egy olyan infó jut a füledbe, amivel ha visszaélsz, sokkal jobb helyzetbe kerülhetsz. Viszont hosszútávon nem biztos, hogy megéri, mert így csak magadra haragíthatod a kollégáidat… Rajtad áll, mit teszel!

Vízöntő

Utálod az uncsi és kötelező céges eseményeket, és ma pont egy ilyenen kell részt venned. De amennyire nincs kedved hozzá, annyira jól sül majd el az egész!

Halak

Úgy érzed, ma bármire képes vagy, tele vagy energiával és szuper ötletekkel. Ne is hagyd, hogy elvegyék a lelkesedésedet egy beszólással vagy kritikával, mert ma tényleg bármi sikerülhet, amit csak eltervezel!

Még több

Horoszkóp