Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 9-én is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos

Szingli: Szuper leheteőségeid vannak a munkahelyeden, és ennek áldozol fel minden szabadidődet is. Hacsak nem abban bízol, hogy a munkahelyeden szedsz fel valakit, akkor nem nagyon lesz alkalmad ismerkedni.

Párban: Akkor is ünnepelejetek, ha nincs mit. Minden kis apróság miatt menjetek romantikus randira, koccintsatok pezsgővel és a közös bulizás is már nagyon rátok fér.

Bika

Szingli: Többször is eszedbe juthat a hétvége alatt, hogy mi tetszett meg igazán az exeidben. És próbálsz rájönni, ugyanaz most is tetszene-e.

Párban: Szuper mini nyaralás meghívás kaphattok hétvégére, mindenképp fogadjátok el, mert lehet, hogy nyár végéig nem lesz olyan, hogy mindketten ráértek egyszerre napokig.

Ikrek

Szingli: Te kerülhetsz a középpontba a társaságodban, és mindenki faggat a magánéletedről, össze akarnak esetleg hozni valakivel. De ezen ne húzd fel magad, tényleg csak neked akarnak jót.

Párban: Ha vita alakul ki köztetek, legjobb, ha tartod magadat ahhoz, amihez eddig, és nem engedsz egy picit sem belőle. Éreztesd a barátoddal, hogy ez most tényleg igazán fontos neked!

Rák

Szingli: Az utóbbi idők unalmas pasifelhozatala helyett, most több nagyon érdekes, helyes férfival is megismerkedhetsz, csak tudj választani közülük, mert nem csak egy hív el randizni!

Párban: Ha a barátodnak dolgoznia kell hétvégén, akkor időben kezdj el magadnak programot szervezni, ebben tökéletes nyári időben, nehogy miatta otthon kuksolj…

Oroszlán

Szingli: Szuper romantikus randid lesz, még akkor is ha ódzkodsz ettől az első alkalommal, de hidd el, pont erre van most szükséged.

Párban: Ne ígérj meg olyat a pasidnak, amiről már most tudod, hogy sosem fogod tudni betartani. Inkább olyan megoldást válasszatok, ami mindkettőtöknek jó hosszú távon.

Szűz

Szingli: Elég erősnek érzed most magadat, nincs érzed már az exbarátod után a hiányt, és ez fontos előrelépés, innentől megint jöhetnek a helyesebbnél helyesebb pasik.

Párban: Nem először fordul elő, hogy valamelyikőtök munkája közétek áll. Az igazság az, hogy kár bármi vagy bárki mást hibáztatni, mert nem bántok jól a szabadidőtökkel.

Mérleg

Szingli: Ha van egy pasi, akivel állandóan kerülgetitek egymást, és már jó ideje eltűnt, akkor ma szerencséd lesz, végre megint pont ott lesz, ahova ma neked is menned kell. Szóval vesd be magad, hogy több eltűnés ne legyen…

Párban: Felkészületlenül érhet egy kérdés a pasidtól! Talán nem is tisztázott sok komoly kérdés köztetek, és ő már nem nagyon akarja halogatni, de az is lehet, hogy spontán áll elő vele, de mindegy is, legyél teljesen őszinte vele.

Skorpió

Szingli: Ne rejtegesd, titkold az érzelmeidet, ha végre valaki nagyon megtetszik. Valahogy a tudomására kell hoznod, hogy érdeklődsz iránta!

Párban: Elég régen szeretne a barátod beszélni veled egy fontos dologról, viszont te szinte meg sem hallod, mintha nem érdekelne, és ez nagyon rosszul esik neki, ráadásul teljesen jogosan, igaz?

Nyilas

Szingli: Kezd kialakulni közted és egy új srác között valami, de már az elején drámázik valamin, amivel csak azt éri el, hogy elmegy a kedved az egésztől. Mondd meg neki, hogy lazítson, különben nem érzed jól magad.

Párban: Elég sok apró problémád van mostanában, ami miatt kevesebben voltál a szerelmeddel, vagy ha találkoztatok is, lelkileg nem voltál ott. Hétvégén pótoljatok be mindent!

Bak

Szingli: Tényleg csak az érdekel, amikor kimozdulsz, hogy sokat nevess, jót táncolj, szuper zenét hallgass, és most nem az az elsődleges, hogy ismerkedj. Annyira felszabadító lesz, hogy nem is érted, min görcsöltél mostanáig.

Párban: Fontos lesz a kommunikáció köztetek, hogyha nem is vagytok együtt, mindig legyél elérhető, reagálj rögtön az üzeneteire, hívásaira, különben elég nagy félreértések lehetnek.

Vízöntő

Szingli: Állandóan mosolyognál, minden örömmel tölt el, és ettől nagyon pozitív a kisugárzásod. A pasik nagyon vonzódnak a kiegyensúlyozott, vidám csajokhoz, tudtad?

Párban: Óvatosan a flörtöléssel, mert percek alatt belebonyolódhatsz egy olyan viszonyba, amire semmi szükséged a párkapcsolatod mellett. Persze egy-két pikáns megjegyzéstől még nem történik semmi, de azért óvatosan…

Halak

Szingli: Valami nagyon újra, izgalmasra vágysz. Ne kifejezetten a szexre gondolj, olyan felfedezéseket tehetsz, ha elég nyitott vagy, ami egy életre nagy élmény lesz. Megismersz egy különleges srácot vagy egy nem mindennapi helyet, történetet.

Párban: Meglepő dologgal állhat elő a pasid, amire először nem is nagyon tudsz mit mondani. Ne reagálj rögtön, nem biztos, hogy az a jó szó, kifejezés, ami rögtön eszedbe jut és talán megbántanád vele.

Még több

Horoszkóp