Ebben különböznek a férfi és női csillagjegyek

Ugyanaz a jegy, mégsem ugyanaz a személyiség?

Ebben különböznek a férfi és női csillagjegyek

Kos

A Kos elképesztően szenvedélyes jegy, ez igaz mindkét nem szülötteire. A különbség abban rejlik, hogy a Kos nők általában a másik félre, a kapcsolatukra összpontosítják a bennük rejlő tüzet, míg a Kos pasik hajlamosak egy őrült hobbival szerelembe esni. Ejtőernyőzés? Autóverseny? Egyiken sem kell meglepődni, az tuti!

Bika

A Bika imádja a luxust és a kényelmet, de ezt teljesen másképp éli meg nőként és férfiként. A hölgyek azt imádják, ha kedvesük folyton ajándékokkal lepi meg őket, utazásokra fizeti be, esetleg ékszerekkel halmozza el. Ezzel szemben a férfiaknak az jön be, ha egy tökéletes, szorgos háziasszony várja őket otthon egy hosszú munkanap után. Ez egyben azt is jelenti, hogy két Bika kapcsolata valószínűleg nem fog működni hosszútávon!

Ikrek

Az Ikrek az egyik legkommunikatívabb csillagjegy, így nem csoda, hogy közülük a nők és a férfiak is elképesztően ügyesen bánnak a szavakkal. Abban azonban nagyon különböznek, hogy mire használják ezt a képességüket. Az Ikrek nők egy beszélgetés során arra törekednek, hogy minél jobban lenyűgözzék tájékozottságukkal a beszélgetőpartnert, míg az Ikrek férfiak általában akkor sziporkáznak, ha el akarnak valakit csábítani.

Rák

A Rák jegy szülöttei jóságos, kedves emberek, akik a múltban élnek. Nagyon önfeláldozó típus, ha egy ügy mellé áll, soha nem adja fel a küzdelmet. Ez a nőknél például abban nyilvánulhat meg, hogy a végtelenségig kitartanak egy rossz kapcsolatban, mert azt hiszik, ezzel teszik a legjobbat a gyerekeiknek. A férfiak ezt egy picit másképp csinálják, igaz ők szintén a családért hajlamosak mindenről lemondani. A hölgyekkel ellentétben nem félnek elszakadni a másiktól, akár három országgal odébb is képesek munkát vállalni, ha azt gondolják, hosszútávon így tehetnek szeretteikért a legtöbbet.

Oroszlán

Az Oroszlánok szeretik, ha minden figyelem rájuk irányul. Könnyen ki lehet hozni őket a sodrukból, de ezt a tulajdonságot a nők és a férfiak másképp élik meg. Előbbiek ilyenkor királynőként viselkednek, hogy még több tiszteletet vívjanak ki, míg utóbbiak igazi oroszlánüvöltéssel csapnak le vitapartnerükre. Ugye, hogy így van?

Szűz

A Szűz jegy minden szülöttére jellemző, hogy rendkívül összeszedett és kimért. A legnagyobb különbség, hogy a Szűz férfire azt szokták mondani megfontolt, míg a Szűz nőre azt, hogy visszahúzódó. Pedig ugyanazt a tulajdonságot hordozzák a személyiségükben, mégis más, ahogyan a külvilág számára ezt megmutatják.

Mérleg

A Mérleg férfi nagyon érzékeny, de ezt nagyszerűen tudja palástolni, ezzel szemben a gyönyörű Mérleg nőn mindenki első pillantásra látja, milyen finom lélek, így köztük ez a legnagyobb eltérés. A férfi ráadásul sokkal könnyebben vitázik, az igazságérzete nem hagyja, hogy kihátráljon, a nők többnyire békére, nyugalomra vágynak, így egy idő után feladják a küzdelmet a másikkal szemben, hiába hisznek abban, amit mondanak.

Skorpió

A Skorpió jegy szülöttei féltékeny, birtokló típusú emberek. A jegy férfi szülöttei komoly szabályrendszert alkotnak párjuk részére, amit – ha jót akar – be kell tartania. A nők célja ugyanaz, ők azonban érzelmi zsarolással, manipulációval érik el, hogy a párjuk teljesen behódoljon. A férfiak tehát kimondják, mit szabad és mit nem, a nők viszont csak utalnak rá…

Nyilas

A Nyilas nők és férfiak sokat utaznak, mert nem érzik jól magukat egyhelyben. Ismerkednek, kalandokba keverednek, nem terveznek el előre soha semmit. Mindkettőjüknek indokolatlanul nagy lehet az önbizalma, ez azonban másképp nyilvánul meg a férfi és női szülötteknél. Előbbi sokszor megbízhatatlannak tűnik emiatt, míg az utóbbi extra vonzó lehet, hiszen nem sok ilyen magabiztos lány van a világon.

Bak

A legnagyobb eltérés a Bak jegyű férfiak és nők között, hogy a pasik teljesen ki vannak békülve magukkal, általában nyugodtak, kiegyensúlyozottak. A lányok azonban sosem elégedettek teljesen, mert a férfiakkal ellentétben túl sok és túl nehéz célt állítanak maguknak. A jegy minden szülöttére igaz ugyanakkor, hogy büszke a megszerzett tudására, amit semmire nem cserélne el.

Vízöntő

A Vízöntő férfi mindenkit összezavar, mert ilyen is, olyan is, az eszmék nagyon sajátos keverékét vallja. De róla legalább ezt tudni lehet! A Vízöntő nő ugyanis még csak ki sem mondja, miben hisz, annyira titokzatos, hogy szinte lehetetlen kiismerni. Persze mindketten extra kreatívak és nagyszerű barátok, csak egy kicsit nehezen nyílnak meg úgy igazán.

Halak

A Halak jegyű emberek igazi álmodozók és nagyon érzelmesek. A férfiak azonban ezt kevésbé képesek kimutatni, néha egy élet is kevés ahhoz, hogy a párjuk kiismerhesse őket. A Halak nők azonban nagy nehezen, de képesek elmondani, hogy mit éreznek és gondolnak, mivel sokszor bizonytalanok és szükségük van párjuk megerősítésére.

Még több

Horoszkóp