Így lehet a legjobb a szex a csillagjegyed alapján

Szívesen!

Így lehet a legjobb a szex a csillagjegyed alapján

Kos

Imádsz a pillanatnak élni és azt maximálisan kiélvezni. Az ágyban is ez a fő elved, szóval ne engedd, hogy bármi is elvonja a figyelmed. Neked nem kell a hangulatvilágítás és a zene, elég ha mélyen a pasid szemébe tudsz nézni.

Bika

A nyakad és a füleid az erogén zónáid, szóval ha legközelebb elkalandozna a szerelmed, irányíts nyugodtan ezekhez a területekhez. Néhány jól célzott extra csók és ki is pipálhatod életed nagy Ó-ját.

Ikrek

Odavagy a nagy beszélgetésekért és bizony még aközben sem tudod visszafogni magad. Ne is tedd, hiszen nincs is annál izgibb, mintha ha egy kis dirty talkot viszel magaddal a hálószobába.

Rák

Minél több területen értek egymáshoz és minél szorosabban tudod átölelni a másikat, annál intenzívebben éled meg az együttlétet. Mit szólsz ha már ma este kipróbálod az összegabalyodást?

Oroszlán

Ha luxus, akkor az jöhet az életed összes területére. Hogyan csempéssz luxusérzést az ágyadba? Finom selyemágynemű és egy kis illatos masszázsolaj. Ennyi a titok.

Szűz

A csípőd körüli aprócska pusziktól teljesen beindulsz, pláne ha srác a kezét sem felejti el közben használni. Áruld el neki, hogy nálad ez a jolly joker kombó, hogy kimaxolhassátok az élvezeteket.

Mérleg

Te vagy az egyik legkalandvágyóbb csillagjegy és ez a szex területén is látszik rajtad. Elég hamar ráunsz a hagyományos pozíciókra, ezért kötelező kipróbálnod a Cosmopolitan havi szexi tippjeit.

Skorpió

A legszexibb jegy és a legtitokzatosabb is. Nem is csoda, hogy képtelenek ellenállni neked a pasik, mert csak úgy körülleng az erotikus kisugárzás. És hogy neked mitől lesz igazán izgi a dolog? Ha olyan helyen csinálod, ahol simán lebukhattok!

Nyilas

Ha rajtad múlna hosszabb lenne az előjáték, mint maga a főfogás, mert annyira élvezed a játszadozást. Mutasd meg a szerelmednek, hogy milyen kiaknázatlan lehetőségek vannak ebben a felvonásban is, hogy együtt kapjatok rá igazán az ízére.

Bak

Lehet ez talán furán hangzik, de a térded és a térdhajlatod az egyik legérzékenyebb testrészeid. Legközelebb ha mókázásra kerül a sor, erre terelgesd a barátod.

Vízöntő

Eddig max csak a legvadabb álmodban bólintottál rá a nyilvános szexre? Oké, nem azt üzenik a csillagok sem, hogy a nyílt utcán essetek egymásnak, de egy elhúzott függöny vagy a kocsi biztonságos lehet kezdésnek.

Halak

Azonnal hangulatba jössz, ha kellőképpen romantikus a felvezetés, ezért nálad már az esti vacsinál eldől, hogy jó lesz-e a szex vagy sem, Jöhet minden, ami rózsaszín ködbe bugyolálja a szíved: szerelmes dalok és illatos gyertyák.

Még több

Horoszkóp