2019.08.15.@ 07.08

Horoszkóp: Augusztus 15., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 15-én is!

Central Médiacsoport Zrt.
0 Megosztás

Oszd meg a cikket

Horoszkóp: Augusztus 15., Csütörtök

Kos

Nagyon döcögősen indul a reggeled, legszívesebben az egész napot az ágyban töltenéd. De sajnos muszáj felkelned és melóznod, ha pedig már így van, próbáld meg élvezni és kihozni a helyzetből a maximumot!

Bika

Csak óvatosan, ma hajlamos vagy a túlzásra mindenben! Indulatokban, evés-ivásban, sportolásban, és ennek lehetnek elég kellemetlen következményei is, ha nem figyelsz oda a mértékre.

Ikrek

Két véglet között mozogsz egész nap, még te sem tudsz magadon kiigazodni, hát még azok, akik körülötted kénytelenek ezt ‘elszenvedni’! Próbálj meg minél kevesebb érzésednek hangot adni…

Rák

Nem kell bocsánatot kérned, ha kiborulsz, egyszerűen van olyan, hogy az emberből kijön sok felgyülemlett sérelem, feszültség, főleg azoktól ne kérj elnézést, akik miatt előállt ez a helyzet!

Oroszlán

Egy lejtő után végre felszállóban van a munkakedved, szuperül tudsz koncentrálni, pörög az agyad, ahogy kell. Ha belehúzol, ma simán utolérheted magad mindenben!

Szűz

Ez a fizuemelés napja a Szüzeknek! Ma van annyi önbizalmad, hogy bátran be merd dobni a témát a főnöködnél. Veszíteni semmit nem veszíthetsz, sőt nagy rá az esély, hogy összejön.

Mérleg

Egy átlagos melós nap vár rád, már-már unalmas is lesz, ami viszont az estédről egyáltalán nem mondható majd el! A pasiddal ma különösen egymásra vagytok hangolódva, és mindent meg is tesz, hogy a kedvedben járjon…

Skorpió

Kifejezetten türelmetlen vagy ma, a kollégáiddal, a pasiddal, de még magaddal szemben is. Ez csak annyi felesleges feszkót okoz mindenkiben! Hova sietsz ennyire?

Nyilas

Legyen ez a heti pihinapod, hétvégén úgyis majd belehúzol, csupa buli, fárasztó program vár rád. Ma este viszont tedd fel a lábad, rendeld meg a kedvenc kajádat vacsorára és relaxálj. Az edzést is felejtsd el!

Bak

Megint belekerülsz egy munkahelyi nézeteltérésbe, amihez elvileg nincs is közöd, de valahogy mégsem úszod meg. Talán mégis beleszólsz olyasmibe, amibe nem kellen?

Vízöntő

Elvállaltál egy olyan feladatot, amihez az ég világon semmi kedved, ma pedig legszívesebben visszavonnád az ígéred, de ez nem lenne szép. Inkább te is kérj meg valakit, hogy szálljon be, együtt könnyebb lesz!

Halak

Nem mindig jó, ha egyből kimondod, amit gondolsz. Ami neked természetes, az másnak talán kicsit bántó, vagy nyers. Ha megosztó témáról van szó egy társaságban, erre különösen figyelj.

Címkék: asztrológia csillagjegy ezotéria horoszkóp karrier napi horoszkóp szerelem

Szólj hozzá

KOMMENTEK BEZÁRÁSA

Még több Horoszkóp

Horoszkóp: Augusztus 11., Kedd

Horoszkóp: Augusztus 11., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 11-én is!

Horoszkóp: Augusztus 10., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 10-én is!

3 csillagjegy, akire rátalál a szerelem augusztusban

A nyár vége számukra egy új kezdetet jelent.

Ez a legkülönlegesebb csillagjegy a pasik szerint

Még az is lehet, hogy te is ebben a jegyben születtél!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 7-én is!

Horoszkóp: Augusztus 6., Csütörtök

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 6-án is!

Ezzel lehet azonnal felidegesíteni az egyes csillagjegyeket

Azonnal kiveri náluk a biztosítékot!

Horoszkóp: Augusztus 5., Szerda

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 5-én is!

Horoszkóp: Augusztus 4., Kedd

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 4-én is!

Horoszkóp: Augusztus 03., Hétfő

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád ma a melóban és a szerelemben? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 3-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat július 31-én is!