Hétvégi szerelmi horoszkóp

Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi vár rád a szerelemben ma és a hosszú hétvégén? Csekkold le nálunk a horoszkópodat augusztus 16-án is!

Hétvégi szerelmi horoszkóp

Kos

Szingli: Megint telezsúfoltad a hétvégédet programokkal, szinte minden percedet betábláztad. És mikor fogsz pihenni? Itt a négynapos ünnep, most igazán lenne időd eleget lógni a barátaiddal és mellette nyugizni is kicsit.

Párban: Ha elutaztok a hosszú hétvégén valahova, készülj, mert nem minden alakul majd úgy, ahogy előre elervezted. Ettől persze még alakulhat szuperül a kiruccanás, csak egy jó nagy adag lazaságra lesz szükséged.

Bika

Szingli: Annyira kimaxoltad a nyarat partikkal és fesztiválozással, hogy hiába jön egy újabb bulis hétvége, neked már se kedved, se energiád kimozdulni. Nem is kötelező! Ráadásul a pénztárcád sem bánja majd, ha kicsit visszafogod magad…

Párban: Teljesen más terveitek vannak a négy napra, ami okozhat némi konfliktust köztetek. Próbálj meg kompromisszumokat kötni, ha nem akarod végig veszekedni és duzzogni a miniszabitokat.

Ikrek

Szingli: Már épp beletörődtél, hogy ez a nyár is úgy telt el, hogy semmi izgalmas nem történt veled, pláne nem találtad meg a Nagy Ő-t. Nos, ezen a hétvégén fenekestül felfordul az életed, ráadásul minden fronton, készülj!

Párban: Mostanában nem voltatok épp egy hullámhosszon? Ez végre megváltozik, és ismét sikerül totálisan egymásra hangolódnotok, annyira, hogy napokig csakis kettesben szeretnétek lenni.

Rák

Szingli: Ne legyen bűntudtatod, csak mert nem jön be az a srác, aki odavan érted. Ha korrekten megmondod, hogy nem az eseted és nem húzod az idejét, nincs miért rosszul érezd magad!

Párban: Van egy-két dolog, ami bánt a barátoddal kapcsolatban, mégsem vagy képes neki elmondani úgy, hogy értse is, mit érzel pontosan. És mi lenne, ha leírnád? Egy próbát megér!

Oroszlán

Szingli: Érdekes pasit ismerhetsz meg, aki először inkább fura, mint vonzó, de azon kapod magad, hogy egyfolytában csak rá gondolsz. Talán mégis csak megérdemel egy esélyt, nem gondolod?

Párban: Semmi másra nem vàgysz, mint egész hétvégén strandolni és süttetni a hasadat, na jó talán még egy-két koktélra. Szerencsére a barátod is benne van a dologban!

Szűz

Szingli:  Teljesen kikészülsz annak a fiúnak a társaságában, aki nagyon tetszik. Olyan ideges vagy, hogy megszólalni sem bírsz, pedig nincs miért aggódnod, legyél kicsit merészebb, lazább, ez az érzés csak jót jelenthet.

Párban: Kiderülhet, hogy mást vár el a szerelmed, mint amire te eddig gondoltál. Konkrétan sosem beszéltetek egy témáról, amihez eddig te csak a saját következtetéseidet vontad le, szóval ideje lenne megbeszélni nyíltan a dolgokat.

Mérleg

Szingli: Valamiért most mindenki a te szerelmi életeddel van elfoglalva, vagy találni akarnak neked valakit vagy épp lebeszélni egy másik srácról. Ne hagyd magad befolyásolni, húzd meg a határokat a témában a családodnál és a barátnőidnél is!

Párban: Kiderülhet, hogy többen pletykálnak a kapcsolatodról a hátad mögött a társaságotokban. Érthető, hogy ez rosszul esik, de valószínűleg csak irigykednek! Ha foglalkozol a témával, csak elérik a céljukat, inkább ne is vegyél az egészről tudomást.

Skorpió

Szingli: Ha új fiúval randizol, azt érezheted, hogy gondolatolvasó, mindig pont arról kérdez, ami a fejedben jár, oda visz, amire vágysz. Azért ezek elég jó előjelek, nem igaz?

Párban: Kíváncsiságból belekukkantasz a telefonjába, ha elöl hagyja a gépét, elolvasod a e-mailjeit? Sajnos ez arra utal, hogy nem bízol benne, ez nem szimpla kíváncsiság, ami hosszú távon nem vezet jóra…

Nyilas

Szingli: Van valaki, aki különleges az életedben, akiért titokban odavagy? Miért nem teszel lépéseket az ügyben? Oké, nem biztos, hogy összejön, de ha meg sem próbálod, akkor viszont tuti, hogy semmi esélyed!

Párban: Nem lógtatok mostanában kicsit sokat a te barátaiddal? Ezen a hétvégén hozz egy kis áldozatot te is és menj a pasid társaságával bulizni, még akkor is, ha annyira nem kedveled őket! Ennyit igazán kibírsz a szerelmedért, nem igaz?

Bak

Szingli: Előfordulhat, hogy a srác, akivel most randizol, eltűnik pár napra, vagy nem úgy reagál az üzeneteidre, ahogy eddig szokott. Nem kell azonnal a legrosszabbra gondolnod, lehet, csak hazautozott vagy közbejött egy családi ügy, de ha ez az állapot jövőhéten is tart még, érdemes elgondolkodnod!

Párban: Sokat lógtok a barátaitokkal és kettesben, a családotokat pedig rendszeresen a háttérbe szorítjátok. Már nem húzhatjátok tovább, a négy napból legalább egyet-egyet szánjatok a rokonokra!

Vízöntő

Szingli: Annyia unod már a klasszikus, romantikus randikat, hogy ha már valaki elhív vacsizni, máris unod magad. Pedig olyan meglepetéssel készülhet, amire egyáltalán nem számítasz, csak figyelj!

Párban: Próbáljatok ki a megszokott helyeket, bárokon, éttermeken és partihelyeken kívül újabbakat is. Fedezzétek fel a mostanában nyitott szórakozóhelyeket, mert szükségetek lenne a változatosságra.

Halak

Szingli: Egy nagyon érdekes idegennel ismerkedhetsz meg. Sokkal izgalmasabb lesz, mint az utóbbi hónapokban bármi, úgyhogy csípd ki magad és hajrá!

Párban: Nem szeretnél túl sokat aggódni a kapcsolatotok miatt, mégis folyamatosan azt teszed. Nem jó, ha mindig félsz megmondani, mit gondolsz vagy kimondani az érzéseidet, mert tartasz attól, hogy összevesztek.

Még több

Horoszkóp