Így rendezd be a lakásod a csillagjegyed szerint

Derítsd ki, milyen dekorációk és bútorok illenek a stílusodhoz leginkább!

Kos

Pontos elképzelésed van arról, hogy milyen bútorokra és tárgyakra van szükséged. A falakat fesd egyszínűre, hogy bármikor fel tudd őket dobni egy-egy új festménnyel vagy képpel. Ha tehetnéd, csak sötétkék és narancssárga színű bútorokat kombinálnál az egész otthonodban. Mindig figyeled a legfrissebb lakberendezési trendeket, de azt is fontosnak tartod, hogy ne legyen túlzsúfolt a tér, így csak a kedvenc újdonságaidra csapsz le.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Zovalla Home Decor (@zovalla) által megosztott bejegyzés, Máj 8., 2017, időpont: 3:15 (PDT időzóna szerint)

Bika

A te lakásod romantikus, antik bútorokból áll. Nem szívesen rugaszkodnál el a megszokott színeidtől: neked leginkább a nude, rózsaszín, réz és az arany árnyalatok jönnek be, ha a dekorról van szó. Nálad mindennek megvan a tökéletes helye, és elvárod, hogy még a legapróbb részletek is makulátlanok legyenek. A tükrök és a csillárok a kedvenc lakás-kiegészítőid.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Home Decor Inspiration (@inspirationbyblanca) által megosztott bejegyzés, Aug 14., 2019, időpont: 12:39 (PDT időzóna szerint)

Ikrek

Mivel extrakreatív vagy, nálad a színek és a minták dominálnak, illetve minden szobádnak más és más hangulata van. Olyan környezetben érzed jól magad, ami másoknak talán már kaotikusnak tűnik. Imádod lapozgatni a régi fotóalbumokat és nézegetni a nyaralásokon gyűjtött apró emléktárgyakat, ezért ezek mindig kiemelt helyet kapnak az otthonodban.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

ellasorangefridge (@ellasorangefridge) által megosztott bejegyzés, Aug 15., 2019, időpont: 3:22 (PDT időzóna szerint)

Rák

Úgy gondolsz az otthonodra, mint egy menedékhelyre. Nálad alap az egyszerűség és a neutrális színek használata, de azért egy kis mintát még elviselsz. Odavagy az egyedi dolgokért, de azért arra odafigyelsz, hogy az új kedvenc bútorod valahogy illeszkedjen a többi közé. Minden kis apró részletet előre kitalálsz az éjjeliszekrényen található kincsektől kezdve a szappanadagolóig.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

🌿 Becca Bertotti 🌿 (@adventuresindecorating1) által megosztott bejegyzés, Aug 14., 2019, időpont: 5:01 (PDT időzóna szerint)

Oroszlán

Olyan harsány színeket választasz a lakásodba, amilyeneket csak lehet. Színesen párosítod a sárgát, az aranyat és a kéket a nappalidban, ahol az egyik legfontosabb, hogy kellő tér legyen a péntek esti partikhoz. Az egyszerűséget és a minimalizmust teljesen száműzöd az otthonodból. Ha egy dekorpárna megtetszik a boltban, biztosan nem fogod otthagyni – sőt, egyenesen kettőt veszel belőle!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Martyn White Designs (@martynwhitedesigns) által megosztott bejegyzés, Márc 28., 2018, időpont: 8:22 (PDT időzóna szerint)

Szűz

Az otthonodban is arra szeretnéd, hogy minden rendezett és egyszerű legyen. A Rákokhoz hasonlóan te is a neutrális- és földszínekre szavazol, mert ezek között érzed magad a legjobban. A különböző stílusú bútorok keverése neked rendetlen hatást kelt, ezért törekszel mindent egységesíteni. Nálad a szőnyeg hiánycikk: jobban szereted a csupasz csempét és járólapot.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Propagation (@_propagation_) által megosztott bejegyzés, Aug 14., 2019, időpont: 8:45 (PDT időzóna szerint)

Mérleg

Imádod a drága bútorokat, és fontos számodra, hogy a dekorációban is kifejezd, mennyire szereted a zenét és a festményeket. Luxus részletekkel és anyagokkal van tele a házad, de arra odafigyelsz, hogy sose legyen túlzsúfolt. Kerülöd a rikító színeket és a modern dizájnt, ehelyett inkább az elegáns tükrökre és romantikus tárgyakra helyezed a hangsúlyt. Az tuti, hogy az antik vázáidban mindig található friss virág.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Monique (@thethankfulfarmhouse) által megosztott bejegyzés, Júl 12., 2019, időpont: 6:59 (PDT időzóna szerint)

Skorpió

A lakásodban apró részletekkel fejezed ki, hogy mik azok, amikért rajongsz. Kedveled a sötétebb színeket: a smaragzöld és a szilvalila árnyalatok minden Skorpió házában megtalálhatóak. Nem félsz keverni a különböző textúrákat: a selyem és a fa a 2 kedvenced. Neked nem felelnek meg a most annyira divatos műnövények, többre vágysz, nálad igazi dzsungelhangulat uralkodik! A virágjaid és a növényeid nélkül nem is éreznéd igazán otthon magad.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

EasyLeaf (@ez_leaf) által megosztott bejegyzés, Aug 14., 2019, időpont: 7:09 (PDT időzóna szerint)

Nyilas

Rusztikus és izgalmas a lakásod, mert minden részletet és apróságot láttatni akarsz, ezért a vendégeid sokat kérdezősködnek erről, amikor nálad járnak. Emiatt pedig nehéz meghatározni, hogy milyen is a valódi stílusod, de az biztos, hogy imádod a természetes anyagokat és a színes tárgyakat. Nem figyeled a lakberendezési trendeket, ugyanis sokkal jobban értékeled az évek alatt összegyűjtött rusztikus és kézzel faragott bútorokat, mint a modern darabokat.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

K I M 🌈 (@colorful_kimmes) által megosztott bejegyzés, Aug 6., 2019, időpont: 10:37 (PDT időzóna szerint)

Bak

Nem igazodsz a legújabb trendekhez, ugyanis pontosan tudod, mi az, ami neked tetszik és helye van a lakásodban. Szereted a nagy bútordarabokat, a bőrfotelt, de azt is, ha az üveges szekrény tele van kristállyal és porcelánnal. Klasszikus és letisztult az otthonod, ami régi, mégis időtálló bútorokkal van tele. Kedvenc színed a bézs, a fehér és a világoskék.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Vicky (@home_decor_inspiration_1) által megosztott bejegyzés, Ápr 22., 2019, időpont: 5:37 (PDT időzóna szerint)

Vízöntő

Szükséged van arra, hogy néha elvonulj a többiektől és egyedül légy, amire az otthonod a lejobb hely. Emiatt pedig úgy szereted berendezni a lakásod, hogy számodra a nyugalmat és harmóniát jelentse. Imádod az óceán színeit, a zöldet és a kéket, amit más élénk színek kombinációjával használsz. Rengeteg vázád van, de szereted a kis szökőkutakat, csobogókat is. Odavagy a kézzel készített dolgokért és a rengeteg mintáért.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Settle | Interiors & Decor (@settle_interiors) által megosztott bejegyzés, Júl 12., 2019, időpont: 11:04 (PDT időzóna szerint)

Halak

Tele vagy ötletekkel és kreativitással, valamint szuper a stílusérzéked, így bárki, aki belép a lakásodba, dicsérni fogja azt. Szereted a növényeket, a kristályokat, a különböző illatgyertyákat és a neutrális színeket – ami mellé párosulthat egy kis barack- és lazacszín. Nem feltétlenül követed a legújabb dekortrendeket, de a lakásod mégis mindig olyan, hogy az aktuális otthon magazinban is megállná a helyét.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Our Life In The Countryside (@our_life_in_the_countryside) által megosztott bejegyzés, Aug 15., 2019, időpont: 11:15 (PDT időzóna szerint)

Még több

Horoszkóp