Erre a sorozatra fogsz rákattanni a csillagjegyed szerint

Közeleg az ősz és a bekuckózós sorozatnézés. A csillagok megmutatják, mit válassz az esti forrócsokid mellé a Netflix kínálatából.

Erre a sorozatra fogsz rákattanni a csillagjegyed szerint

Kos

Marvel’s Jessica Jones – pont olyan a főhős, mint te: kalandvágyó, imádja a barátait, és nem fél felvállalni önmagát. Még kérdés, hogy imádni fogod-e? Ugye, hogy nem!

Bika

Amennyire romantikus típus vagy, nem meglepő, hogy minimum egy nagy szerelmi szálra szükséged van, ha a következő kedvenc sorozatodat keresed. Ezt a kívánságodat pedig tuti teljesíteni fogja a She’s gotta have it.

Ikrek

Tökéletesen passzol az állandóan összefüggés-elméleteket gyártó személyiségedhez a Black Mirror, aminek minden epizódja egy igazi sokkhatás. A legutóbbi évadában pedig még Miley Cyrus is feltűnik!

Rák

Csak akkor tudsz végignézni egy sorozatot, ha kötődni tudsz érzelmileg a szereplőkhöz. Képzelj el két lányt, akik jó barátnők lesznek és jóban-rosszban együtt vannak, emellé pedig szuper viccesek is. Ugye, hogy máris kíváncsi lettél a Grace és Frankie-re?

Oroszlán

A Russian Doll provokatív és izgalmas, akárcsak te. Minden egyes részben azonosulni tudsz majd a főszereplő csajszival, aki a végsőkig elmegy, ha az igazáról van szó.

Szűz

Imádod kianalizálni az embereket és a kritikus éned a legnagyobb fegyvered. Pont erre a két tulajdonságra épül a Master of None, ami végtelenül szerethető és megható is a sok cinikus megjegyzés mellett.

Mérleg

Kizárt, hogy ne hallottál volna eddig az Orange Is The New Black sorozatról, de lehet eddig még nem néztél meg egy részt sem. Hatalmas hiba, hiszen olyan, mintha a készítők pont neked írták volna! Romantikus, vicces és tele van akcióval.

Skorpió

Szenvedélyesen és függetlenül éled az életed és imádod az önállóságot. Hasonlóan áll a világhoz Jen is, aki a férje halála után mindent egyedül próbál megoldani. Csekkold a Dead to Me-t, ha látni akarod, hogyan boldogul.

Nyilas

Pontosan tudod, hogyan élvezd ki életed minden egyes percét és pozitív, életigenlő hozzáállásoddal másokat is azonnal felvidítasz. Kimmy, az Unbreakable Kimmy Schmidtből akár az ikertesód is lehetne. Fixen végigneveted majd az összes részt, miközben inspiráló gondolatokat is kapsz a soritól.

Bak

Állj le egy kicsit a nonstop melóval és kapcsolódj ki végre egy kicsit! Dobd le magad a kanapéra és indulhat is az Alias Grace maraton. Miért maraton? Mert tuti nem tudsz leállni egyetlen rész után.

Vízöntő

Valld csak be, hogy már a kezdetek óta Stranger Things fanatikus vagy! Ha már megnézted az egészet, itt az ideje egy kis ismétlésnek! Éppen annyira kreatív és titokzatos az egész sorozat, mint te.

Halak

Hidd el, hogy a romantikus, álmodozó éned a Queer Eye sztorijáért kiált. Ez az öt pasi készen áll rá, hogy megváltoztassa nem csak mások, de a te életed is. Kezdhetik?

Még több

Horoszkóp